+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
بچه ها کسی میدونه اگر سفر خارجی داشته باشیم در سکیوریتی چک چه چیزهایی بررسی میشه
منظورم اینه که مثلا چیو میخوان تو سفر خارجی ازت چک کنن

helensalon said:
بچه ها کسی میدونه اگر سفر خارجی داشته باشیم در سکیوریتی چک چه چیزهایی بررسی میشه
منم ميخواستم همينو بپرسم​

helensalon said:

جالبه همه رفتن دنبال زندگیشون و قید مهاجرت و زدن برای همین کسی نیست جواب من و بده
من اینجا تهنایم :(

helensalon said:

جالبه همه رفتن دنبال زندگیشون و قید مهاجرت و زدن برای همین کسی نیست جواب من و بده

;Dآرایشگاه تعطیله الان آیا یا مثل مطب من خلوت

qorashi said:
;Dآرایشگاه تعطیله الان آیا یا مثل مطب من خلوت

ارایشگاه تعطیل نیست من الان دستم خالیه بچه ها دارن کار میکنن
:D :D :D :D :D

helensalon said:

هلن جون حتما" منم خرزو خانم ديگه نه؟​

mahtisa said:
هلن جون حتما" منم خرزو خانم ديگه نه؟​

نه عزیزم من داشتم مینوشتم پست شما رو ندیدم
ضمن اینکه شما هم با من همدردی

نمی دونم این هیئتی ها کجا رفتن
ماه رمضون تموم شد بند و بساطشون و جمع کردن رفتن
حسین جان بچه ها رو هماهنگ کن برگردن
:D :D :D :D :D

سلام به همگی
با عرض تبریک به آقای ایوان و آرزوی سلامتی و موفقیت برایشان در کانادا :)
امروز اینجا خیلی خلوته یا همه چراغ خاموش میان؟
:( ;)

mahnaza said:

شایدم دارن خودشونو برای ج ن گ با غ رب آماده میکنند؟ :P

چه میدونم والا شایدم ما خبر نداریم ویزاشون و گرفتن رفتن دنبال بلیط و فروش خونه و اثاثیه ،رو نمیکنن
:D :D :D :D

بچه ها من و همسرم یه نیم نگاهی هم به کلگری داریم برای زندگی
کار من که مشکلی نداره ولی شنیدم برای همسرم اونجا هم بهتر کار پیدا میشه و هم حقوقش بالاتره
کسی نظری نداره؟

helensalon said:
بچه ها من و همسرم یه نیم نگاهی هم به کلگری داریم برای زندگی
کار من که مشکلی نداره ولی شنیدم برای همسرم اونجا هم بهتر کار پیدا میشه و هم حقوقش بالاتره
کسی نظری نداره؟

اتفاقا من هم به کلگری فکر می کنم یه کم، اما می ترسم دپرس شم اونجا؛ علیرغم اینکه میگن شرایط زندگی خوبه و هزینه ها پائین تر اما جای خلوتیه و من می ترسم دپرس شم. شلوغی تورنتو فکر می کنم برای اوایل مهاجرت بهتر باشه، همیشه هم که یه ایونتی داره که آدم سرش گرم باشه تو روزای دپرسی.

qorashi said:
اتفاقا من هم به کلگری فکر می کنم یه کم، اما می ترسم دپرس شم اونجا؛ علیرغم اینکه میگن شرایط زندگی خوبه و هزینه ها پائین تر اما جای خلوتیه و من می ترسم دپرس شم. شلوغی تورنتو فکر می کنم برای اوایل مهاجرت بهتر باشه، همیشه هم که یه ایونتی داره که آدم سرش گرم باشه تو روزای دپرسی.

ولی یکی تو فروم اا که 5 ساله کلگری زندگی میکنه خیلی راضی بود
برای تابستون ها که جاهای دیدنی و گشتنی داره و زمستون ها هم میگفت هر هفته با دوستامون دوره داریم

http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?15014-%DA%86%D9%87-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F%D9%88%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%9F/page37

helensalon said:

ولی یکی تو فروم اا که 5 ساله کلگری زندگی میکنه خیلی راضی بود
برای تابستون ها که جاهای دیدنی و گشتنی داره و زمستون ها هم میگفت هر هفته با دوستامون دوره داریم

http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?15014-%DA%86%D9%87-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F%D9%88%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%9F/page37

آره، خونده بودم مطالبش رو، ولی بازم به نظرم وجود ایونت ها و فستیوال های مختلف خیلی مهمه که تو کلگری خیلی کمه به نسبت تورنتو ولی خوب اگه آدم مطمئن باشه که شرایط کارش تو کلگری بهتره و دوره بیکاری کمتر به نظرم انتخاب بهتری می تونه باشه