+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
بچه ها کسی میدونه اگر سفر خارجی داشته باشیم در سکیوریتی چک چه چیزهایی بررسی میشه
منظورم اینه که مثلا چیو میخوان تو سفر خارجی ازت چک کنن
​

helensalon said:
بچه ها کسی میدونه اگر سفر خارجی داشته باشیم در سکیوریتی چک چه چیزهایی بررسی میشه
​
منم ميخواستم همينو بپرسم​

helensalon said:
​

جالبه همه رفتن دنبال زندگیشون و قید مهاجرت و زدن برای همین کسی نیست جواب من و بده
من اینجا تهنایم :(
​

helensalon said:

جالبه همه رفتن دنبال زندگیشون و قید مهاجرت و زدن برای همین کسی نیست جواب من و بده
​

;Dآرایشگاه تعطیله الان آیا یا مثل مطب من خلوت ​

qorashi said:
;Dآرایشگاه تعطیله الان آیا یا مثل مطب من خلوت ​

ارایشگاه تعطیل نیست من الان دستم خالیه بچه ها دارن کار میکنن
:D :D :D :D :D
​

helensalon said:

​
هلن جون حتما" منم خرزو خانم ديگه نه؟​

mahtisa said:
هلن جون حتما" منم خرزو خانم ديگه نه؟​

نه عزیزم من داشتم مینوشتم پست شما رو ندیدم
ضمن اینکه شما هم با من همدردی
​

نمی دونم این هیئتی ها کجا رفتن
ماه رمضون تموم شد بند و بساطشون و جمع کردن رفتن
حسین جان بچه ها رو هماهنگ کن برگردن
:D :D :D :D :D
​

سلام به همگی
با عرض تبریک به آقای ایوان و آرزوی سلامتی و موفقیت برایشان در کانادا :)
امروز اینجا خیلی خلوته یا همه چراغ خاموش میان؟
:( ;)
​

mahnaza said:

شایدم دارن خودشونو برای ج ن گ با غ رب آماده میکنند؟ :P
​

چه میدونم والا شایدم ما خبر نداریم ویزاشون و گرفتن رفتن دنبال بلیط و فروش خونه و اثاثیه ،رو نمیکنن
:D :D :D :D
​

بچه ها من و همسرم یه نیم نگاهی هم به کلگری داریم برای زندگی
کار من که مشکلی نداره ولی شنیدم برای همسرم اونجا هم بهتر کار پیدا میشه و هم حقوقش بالاتره
کسی نظری نداره؟
​

helensalon said:
بچه ها من و همسرم یه نیم نگاهی هم به کلگری داریم برای زندگی
کار من که مشکلی نداره ولی شنیدم برای همسرم اونجا هم بهتر کار پیدا میشه و هم حقوقش بالاتره
کسی نظری نداره؟
​

اتفاقا من هم به کلگری فکر می کنم یه کم، اما می ترسم دپرس شم اونجا؛ علیرغم اینکه میگن شرایط زندگی خوبه و هزینه ها پائین تر اما جای خلوتیه و من می ترسم دپرس شم. شلوغی تورنتو فکر می کنم برای اوایل مهاجرت بهتر باشه، همیشه هم که یه ایونتی داره که آدم سرش گرم باشه تو روزای دپرسی.​

qorashi said:
اتفاقا من هم به کلگری فکر می کنم یه کم، اما می ترسم دپرس شم اونجا؛ علیرغم اینکه میگن شرایط زندگی خوبه و هزینه ها پائین تر اما جای خلوتیه و من می ترسم دپرس شم. شلوغی تورنتو فکر می کنم برای اوایل مهاجرت بهتر باشه، همیشه هم که یه ایونتی داره که آدم سرش گرم باشه تو روزای دپرسی.​

ولی یکی تو فروم اا که 5 ساله کلگری زندگی میکنه خیلی راضی بود
برای تابستون ها که جاهای دیدنی و گشتنی داره و زمستون ها هم میگفت هر هفته با دوستامون دوره داریم

http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?15014-%DA%86%D9%87-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F%D9%88%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%9F/page37
​

helensalon said:

ولی یکی تو فروم اا که 5 ساله کلگری زندگی میکنه خیلی راضی بود
برای تابستون ها که جاهای دیدنی و گشتنی داره و زمستون ها هم میگفت هر هفته با دوستامون دوره داریم

http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?15014-%DA%86%D9%87-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F%D9%88%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%9F/page37
​

آره، خونده بودم مطالبش رو، ولی بازم به نظرم وجود ایونت ها و فستیوال های مختلف خیلی مهمه که تو کلگری خیلی کمه به نسبت تورنتو ولی خوب اگه آدم مطمئن باشه که شرایط کارش تو کلگری بهتره و دوره بیکاری کمتر به نظرم انتخاب بهتری می تونه باشه
​