+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
helensalon said:

ولی یکی تو فروم اا که 5 ساله کلگری زندگی میکنه خیلی راضی بود
برای تابستون ها که جاهای دیدنی و گشتنی داره و زمستون ها هم میگفت هر هفته با دوستامون دوره داریم

http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?15014-%DA%86%D9%87-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F%D9%88%DA%86%D8%B1%D8%A7%D8%9F/page37
این اقا اینقدر در مورد کلگری خوب نوشتن که من کلی وسوسه شدم,من خودم شهر بزرگ و زرق و برق را خیلی دوست دارم ولی اگه نتونیم درامد داشته باشیم که ازش استفاده کنیم چه فایده؟ خوشحال میشم نظر بقیه را هم بدونم

niloofar.g said:
این اقا اینقدر در مورد کلگری خوب نوشتن که من کلی وسوسه شدم,من خودم شهر بزرگ و زرق و برق را خیلی دوست دارم ولی اگه نتونیم درامد داشته باشیم که ازش استفاده کنیم چه فایده؟ خوشحال میشم نظر بقیه را هم ببینم

بچه ها حالا که بحث محل زندگی شد، فکر می کنین چقدر داشتن دوست و آشنای (نه خیلی نزدیک) برای انتخاب شهر تاثیر داره؟

SAOSHYANTT said:
بچه ها حالا که بحث محل زندگی شد، فکر می کنین چقدر داشتن دوست و آشنای (نه خیلی نزدیک) برای انتخاب شهر تاثیر داره؟

به نظر من اصلا نمیشه این مسئله را اولویت کار کرد , اول باید ببینید منافع خودتون چیه؟ البته خیلی بستگی به معرفت طرف هم داره

ممنون نیلوفر عزیز

بچه ها کسی می دونه بازار کارهای هنری توی کانادا چطوره و کدوم شهر مناسبتره؟
من و شوهرم هر دو طراحیم. اون گرافیسته و من سه بعدی کار می کنم.
می دونین این جور کارها چقدر بازار داره؟

helensalon said:
نمی دونم این هیئتی ها کجا رفتن
ماه رمضون تموم شد بند و بساطشون و جمع کردن رفتن
حسین جان بچه ها رو هماهنگ کن برگردن
:D :D :D :D :D

!ماه مدیکال تمام شده هلن (مونا) جان
:(
SAOSHYANTT said:
[rtl]
به نظر من هم به معرفت طرف مقابل ربط داره! به هر حال به نظر من بد نیست در هر صورت سال اول رو تو همون شهری که آشناتون هست اقامت داشته باشید تا بتونید از راهنمایی هاش استفاده کنید، مگر اینکه جسارتاً آشناتون از راهنمایی کردن هم دریغ کنه!!
اما نکته مهمتری که در مورد آشنا یا فامیل وجود داره که بحث کار گیر آوردنه! همونطور که می دونید بخش بزرگی از اقتصاد کشورهایی مثل کانادا خصوصی هستش و از قضای روزگار اونجا هم معرف داشتن می تونه در استخدام شما تاثیر زیادی داشته باشه. کلاً داشتن لینکهایی برای معرفی شدن به کارفرما می تونه خیلی در گرفتن کار موثر باشه، خود کانادایی ها تا جایی که من می دونم ازش به عنوان داشتن network یاد می کنن!
این موضوع شباهتهایی به همون پارتی داشتن ما ایرانیها داره ولی خوب تفاوتهای اساسی هم داره!! در هر صورت اگر آشنا یا فامیل شما می تونه شما رو برای کار، حتی کارهای ساده، به کسی معرفی کنه به نظر من قطعاً اولویت با شهری هستش که فامیل یا آشنای شما در اون ساکن هستش!
[/rtl]

helensalon said:

جالبه همه رفتن دنبال زندگیشون و قید مهاجرت و زدن برای همین کسی نیست جواب من و بده
من اینجا تهنایم :(

فکر کنم مهمترین نکته این باشه که قصد شما از سفر چی بوده . چون بعضی از سفرها به قصد عضویت در بعضی گروه های ت ر و ر ی س ت ی یا به منظور دور زدن ت ح ر ی م و اینجور چیزا باشه . از جایی شنیدم که کشوری هم که به اونجا سفر میشه هم با توجه به همین نکات مهمه

بجه ها من فردا می خوام فرمهای آپدیت واسه سفارت پست کنم ، میشه یکی لینک این 3 تا فرم رو به من بده تا مطمئن شم همونایی هستش که من دانلود کردم

Schedule A Form
, Family Info Form
Supplementary Info Form(forms may be obtained from http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/skilled.asp)

یا شماره فرمهاشو به من بگید لطفا

sa mon said:
فکر کنم مهمترین نکته این باشه که قصد شما از سفر چی بوده . چون بعضی از سفرها به قصد عضویت در بعضی گروه های ت ر و ر ی س ت ی یا به منظور دور زدن ت ح ر ی م و اینجور چیزا باشه . از جایی شنیدم که کشوری هم که به اونجا سفر میشه هم با توجه به همین نکات مهمه

آخیششششششششش بالاخره یکی جوابم و داد
+1

helensalon said:
بچه ها من و همسرم یه نیم نگاهی هم به کلگری داریم برای زندگی
کار من که مشکلی نداره ولی شنیدم برای همسرم اونجا هم بهتر کار پیدا میشه و هم حقوقش بالاتره
کسی نظری نداره؟

من با نظر دکتر موافقم از بابت دلتنگی ، اما اینو هم در نظر داشته باشین که برای به دست آوردن کار تو شهرهای بزرگ ، سابقه داشتن کار کانادایی مهمه که فکر کنم تو شهرهای کوچک بهتر بشه این سابقه کلر رو کسب کرد . من تا دیشب مقصدم تورنتو بود چون کالجی که میخواستم برم اونجا بود . اما دیشب یه پیشنهاد خوبی بهم شد که ظاهرا داره برنامه هام رو بهم میزنه . من فقط از سرمای اونجاها میترسم​

SAOSHYANTT said:

من که آشنایی اونجا ندارم اما اگه داشتم هم به شخصه ترجیح میدادم کارتن خواب باشم تا بخوام به هر نوعی سر بار یه نفر .البته با حسین هم موافقم که به معرفت طرف بستگی داره . من کلا تو زندگیم همیشه دوست رو به فامیل ترجیح دادم

sa mon said:

اما دیشب یه پیشنهاد خوبی بهم شد که ظاهرا داره برنامه هام رو بهم میزنه . من فقط از سرمای اونجاها میترسم​

;Dسعیدجون تو چقدر پیشنهادای خوب بهت میشه. از این پیشنهادا واسه ما هم جور کن پیلیز
راستی من یکی از پلن هام اینه که تا کار تأیید مدارک جور بشه (که حداقل 3-2 سالی میشه)، برم تو کار فتوگرافی، کسی اطلاعاتی از روش های راه انداختن بیزنس فتوگرافی اونجا نداره؟

qorashi said:

;Dسعیدجون تو چقدر پیشنهادای خوب بهت میشه. از این پیشنهادا واسه ما هم جور کن پیلیز
راستی من یکی از پلن هام اینه که تا کار تأیید مدارک جور بشه (که حداقل 3-2 سالی میشه، برم تو کار فتوگرافی، کسی اطلاعاتی از روش های راه انداختن بیزنس فتوگرافی اونجا نداره؟

والا پلن هام رو عوض میکنن . وگرنه همچین اکازیونی هم نیست :)
چرا مگه سر رشته ای تو این کار داری ؟ دکتر جان اگه شاگرد خواستی من مدرک دوره سه ساله کارگردانی سینما با تایید وزارت فرهنگ و ارشاد ، توانایی نواختن 5 ساز در حد حرفه ای با حدود 20 سال سابقه و گذراندن دوره های آهنگسازی و هارمونی زیر نظر اساتید بزرگ کشور و سابقه 3 سال کار آهنگسازی در صدا و سیمای فارس ، و کار با استودیو یولید و ادوب پریمیر رو همدارما :)

sa mon said:

چرا مگه سر رشته ای تو این کار داری ؟ دکتر جان اگه شاگرد خواستی من مدرک دوره سه ساله کارگردانی سینما با تایید وزارت فرهنگ و ارشاد ، توانایی نواختن 5 ساز در حد حرفه ای با حدود 20 سال سابقه و گذراندن دوره های آهنگسازی و هارمونی زیر نظر اساتید بزرگ کشور و سابقه 3 سال کار آهنگسازی در صدا و سیمای فارس ، و کار با استودیو یولید و ادوب پریمیر رو همدارما :)

نمیدونستیم این همه هنرمند دور و برمون هستن
یکی دیگه هم که گرافیست بود و از این حرفا

sa mon said:

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
;)سعید جون من باید بیام پیش تو شاگردی. من که به جز عکاسی کار دیگه ای تو زمینه هنر بلد نیستم ولی تو ماشاله از هر انگشتت یه هنر میریزه. دست ما رو هم بگیر توروخدا

qorashi said:

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
;)سعید جون من باید بیام پیش تو شاگردی. من که به جز عکاسی کار دیگه ای تو زمینه هنر بلد نیستم ولی تو ماشاله از هر انگشتت یه هنر میریزه. دست ما رو هم بگیر توروخدا

اختیار دارین استاد :) حالا یه نفر پیدا شده میخواد سرمایه بده من اونجا سوپرمارکت بزنم سودش هم نصف نصف :)