+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
از دیشب رفتم بازدید از یک پروژه و الان اومدم اینجور که معلومه هیچ خبری نیست سعید جان هم که آخرین اخبار رو واسه من گذاشتن​

qorashi said:
;Dمیخوام مطمئن شم این 4 امتیاز هم کم شه، باز بالای 67 ام یا نه. با حساب کتابای خودم باید باشم​

دکتر جون اگه مدیکال گرفتی دیگه غصه امتیاز رو نخور حالا واسه اطلاعات بیشتر از پرونده می تونی این کار رو بکنی
​

بچه ها ما اینجا یه خونه کوچولویی داریم البته توش زندگی نمیکنیم. به نظر شما عاقلانه هست که قبل از رفتن اونو بفروشیم و پولش رو اونور یه کار آزادی راه بندازیم؟​

titi_lotfi said:
بچه ها ما اینجا یه خونه کوچولویی داریم البته توش زندگی نمیکنیم. به نظر شما عاقلانه هست که قبل از رفتن اونو بفروشیم و پولش رو اونور یه کار آزادی راه بندازیم؟​

به نظر من نفروشین خونه اینجارو فعلا. حداقل تا چند سال که اونجا خوب جا بیافتین​

titi_lotfi said:

به نظر منطقی هست ولی من این کار رو بعد از سال اول لندینگ انجام می دم و همه سرمایه خودم رو اونجا انتقال می دم
​

یه چیز بگم یکم بخندیم. پسرم تا حالا همش مبل و دیوار رو میگرفت و راه میرفت پس در نتیجه نمیتونست مستقیم راه بره. الان چند روزی میشه راه افتاده اونم در جهت راست یا چپ هه هه نمیتونه مستقیم راه بره

Peymanrs said:

از این به بعد در این فروم مسابقات اینترنتی برگزار خواهد شد

اولین سوال: این عکس شما رو یاد کی می اندازه؟
جوابش رو از طریق پست خصوصی هم می تونید بدید

​
​

کاش دو تا از خنجرها رو میداد به من ....یاد خودم ​

مرسی دکتر کوارشی و وحید. همسر منم همین نظر رو داره ولی من گفتم شاید قبل از رفتن تحقیق کنیم کافی باشه​

qorashi said:
;Dمیخوام مطمئن شم این 4 امتیاز هم کم شه، باز بالای 67 ام یا نه. با حساب کتابای خودم باید باشم​

عزیز کیپس مثل ماهی میمونه که هر وقت بگیری تازه هست . من توصیه میکنم ​

Ali Jigar Tala said:

گذاشتن هر گونه پستی ممنوع می باشد، کلیه پست ها به تاپیک مربوطه منتقل خواهد شد
قوانین فروم بار دیگر مطالعه کنید
​

ستاره هات تو حلقم جیگر
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
​

Ali Jigar Tala said:

گذاشتن هر گونه پستی ممنوع می باشد، کلیه پست ها به تاپیک مربوطه منتقل خواهد شد
قوانین فروم بار دیگر مطالعه کنید
​

اولین امتیاز رو به پست خیلی باحالت دادم علی جیگر :)​

یه نفر دیگه هم که تاریخ مدیکالش 19 جوون بوده ک.پ.ر شده​

titi_lotfi said:
اااااااااا نمیدونستم تا حالا. پس اینجا چیکار میکنه :P :P :P :P​
همون کاری رو که من می کنم
:P :P :P
​

هه هه یکی هم 26 می مدیکالش اومده بود 30 آگوست ک.پ.ر شد الان هم پ.ر ​

sa mon said:

اختیار دارین سایناز جان ....اون قسمتش شوخی بود وگرنه تو پیام خصوصی به وحید میگفتم ;D ...صفحه که باز نمیشه ! باید با ف ....برم ؟
حسین خان دستورتون انجام شد . پاسخ رو همینجا اعلام میکنم
​
!!خواهش بود قربان، ما غلط کنیم دستور بدیم
یک دنیا ممنون
:-* :-* :-*
​