+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
از دیشب رفتم بازدید از یک پروژه و الان اومدم اینجور که معلومه هیچ خبری نیست سعید جان هم که آخرین اخبار رو واسه من گذاشتن

qorashi said:
;Dمیخوام مطمئن شم این 4 امتیاز هم کم شه، باز بالای 67 ام یا نه. با حساب کتابای خودم باید باشم

دکتر جون اگه مدیکال گرفتی دیگه غصه امتیاز رو نخور حالا واسه اطلاعات بیشتر از پرونده می تونی این کار رو بکنی

بچه ها ما اینجا یه خونه کوچولویی داریم البته توش زندگی نمیکنیم. به نظر شما عاقلانه هست که قبل از رفتن اونو بفروشیم و پولش رو اونور یه کار آزادی راه بندازیم؟

titi_lotfi said:
بچه ها ما اینجا یه خونه کوچولویی داریم البته توش زندگی نمیکنیم. به نظر شما عاقلانه هست که قبل از رفتن اونو بفروشیم و پولش رو اونور یه کار آزادی راه بندازیم؟

به نظر من نفروشین خونه اینجارو فعلا. حداقل تا چند سال که اونجا خوب جا بیافتین

titi_lotfi said:

به نظر منطقی هست ولی من این کار رو بعد از سال اول لندینگ انجام می دم و همه سرمایه خودم رو اونجا انتقال می دم

یه چیز بگم یکم بخندیم. پسرم تا حالا همش مبل و دیوار رو میگرفت و راه میرفت پس در نتیجه نمیتونست مستقیم راه بره. الان چند روزی میشه راه افتاده اونم در جهت راست یا چپ هه هه نمیتونه مستقیم راه بره

Peymanrs said:

از این به بعد در این فروم مسابقات اینترنتی برگزار خواهد شد

اولین سوال: این عکس شما رو یاد کی می اندازه؟
جوابش رو از طریق پست خصوصی هم می تونید بدید

کاش دو تا از خنجرها رو میداد به من ....یاد خودم

مرسی دکتر کوارشی و وحید. همسر منم همین نظر رو داره ولی من گفتم شاید قبل از رفتن تحقیق کنیم کافی باشه

qorashi said:
;Dمیخوام مطمئن شم این 4 امتیاز هم کم شه، باز بالای 67 ام یا نه. با حساب کتابای خودم باید باشم

عزیز کیپس مثل ماهی میمونه که هر وقت بگیری تازه هست . من توصیه میکنم

Ali Jigar Tala said:

گذاشتن هر گونه پستی ممنوع می باشد، کلیه پست ها به تاپیک مربوطه منتقل خواهد شد
قوانین فروم بار دیگر مطالعه کنید

ستاره هات تو حلقم جیگر
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ali Jigar Tala said:

گذاشتن هر گونه پستی ممنوع می باشد، کلیه پست ها به تاپیک مربوطه منتقل خواهد شد
قوانین فروم بار دیگر مطالعه کنید

اولین امتیاز رو به پست خیلی باحالت دادم علی جیگر :)

یه نفر دیگه هم که تاریخ مدیکالش 19 جوون بوده ک.پ.ر شده

titi_lotfi said:
اااااااااا نمیدونستم تا حالا. پس اینجا چیکار میکنه :P :P :P :P
همون کاری رو که من می کنم
:P :P :P

هه هه یکی هم 26 می مدیکالش اومده بود 30 آگوست ک.پ.ر شد الان هم پ.ر

sa mon said:

اختیار دارین سایناز جان ....اون قسمتش شوخی بود وگرنه تو پیام خصوصی به وحید میگفتم ;D ...صفحه که باز نمیشه ! باید با ف ....برم ؟
حسین خان دستورتون انجام شد . پاسخ رو همینجا اعلام میکنم
!!خواهش بود قربان، ما غلط کنیم دستور بدیم
یک دنیا ممنون
:-* :-* :-*