+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
ramin_320 said:
دوستان عزیز
قصد ندارم شادیتونو بهم بزنم، فقط خواستم یادی کرده باشیم از هموطنای عزیزمون که متاسفانه این روزا تو شرایط خوبی نیستند
این هم یه عکس پر معنی . هر کدوم از ما به یه چیزی تو دنیا دل میبندیم. گروه ما که دنبال ویزا هستیم و یا این کوچولو که از پیدا کردن ضبط صوتش اینقدر ذوق کرده . با آرزوی سلامتی برای شما و خانواده عزیزتون

مرسی رامین جان
واقعا دردناکه این صحنه ها، کاش آدم یک راهی می تونست پیدا کنه که بتونه مسقیما به خودشون کمک کنه
من دیگه به هیچ کدوم از این نهادها اعتمادی ندارم

kmahyar said:

ویزای کانادا دریافت شد، به امید اینکه مدیکال و ویزای همتون زود بیاد اینجارو خودم منفجرش کنم

تبرييييك فراوان مهيار جان
خيلى مباركه خيلى :P :P :P

kmahyar said:

ویزای کانادا دریافت شد، به امید اینکه مدیکال و ویزای همتون زود بیاد اینجارو خودم منفجرش کنم

مبارکه گل پسر به امید خبر موفقیتت در سرزمین جدید

شوهر یکی از دوستان من خودش از تهران خرید کرده و داره یه سری لوازم میبره برای زلزله زدگان. اگه کسی تمایل داشت میتونه چیزی خرید کنه یا پول بریزه به حسابشه که ایشون برای مردم ببرن

titi_lotfi said:
شوهر یکی از دوستان من خودش از تهران خرید کرده و داره یه سری لوازم میبره برای زلزله زدگان. اگه کسی تمایل داشت میتونه چیزی خرید کنه یا پول بریزه به حسابشه که ایشون برای مردم ببرن
.

ممنون تیتی جان
تا جائی که خبر دارم، بعضی از افراد که شناخته شده هستند و میشه بهشون اعتماد کرد در حال انجام چنین کارهائی هستند
مثلاً شنیدم که آقای رایگان و خانم رویا تیموریان دارن اینکار رو میکنن. البته تو منزل خودشون. نمیدونم معرفی آدرسشون کار درستیه یا نه. بهر حال میشه افراد مطمئن رو پیدا کرد . اگر کسی آدرس نیاز داشت در خدمتم

ramin_320 said:
.

ممنون تیتی جان
تا جائی که خبر دارم، بعضی از افراد که شناخته شده هستند و میشه بهشون اعتماد کرد در حال انجام چنین کارهائی هستند
مثلاً شنیدم که آقای رایگان و خانم رویا تیموریان دارن اینکار رو میکنن. البته تو منزل خودشون. نمیدونم معرفی آدرسشون کار درستیه یا نه. بهر حال میشه افراد مطمئن رو پیدا کرد . اگر کسی آدرس نیاز داشت در خدمتم

اره بهتره ادم به کسی که مطمئن هست پول بده. دزد زیاد پیدا میشه!

kmahyar said:

از خوندن این پست جدا خودداری کنید،چون مربوط به مسائل شخصی وحید و نامزدش میشه

وحید جان نامزدت گفت خیلی دوست داره، گفت بهش محل نمیزاری
گفتم، وحید مشکل مدیکال داره؟
گفت، بگین بیاد دنبالم همین جا مدیکالشو با ویزاش با هم میدم
گفتم، رفته شهرستان نیویورک سرش گرمه
این عکس رو داد برات گفت بهش بگو
تقدیم با عشق

اول اینکه ویزا مبارکه خودت و خانومت باشه و اینم بگم که هر کسی لیاقت این موهبت رو نداره که تو داشتی
دوم اینکه از نامه عاشقانه آفیسر ممنون
اینطور که معلومه من حالا حالا ها در خدمت دوستان هستم

شب به خیر. یه چیزی میگم نخندین بهم این قدر دلم می خواد یکی از این بچه هایی که خانواده اشون را از دست دادن را سرپرستیشو قبول کنم اما نمی دونین که هفت خوان رستمه .

اخه هى من ميام هيچى نگم اين هيئت همسايه نميذاريييييين كه
دوستان توجه كنن كه دارين ميرين كشور ليدى ها اين موضوع مدنظر باشه :D
اين ليدى هاى اينجا يه چند تا پست گذاشتن ببين چه جذبه اى داشته كه شونصد صفحه و اندى در موردش هيئت ذكور نظر دادن
:P

roksareh said:
شب به خیر. یه چیزی میگم نخندین بهم این قدر دلم می خواد یکی از این بچه هایی که خانواده اشون را از دست دادن را سرپرستیشو قبول کنم اما نمی دونین که هفت خوان رستمه .

بیا و بزرگی کن و همین شهره رو به فرزندی قبول کن هیچ دردسری نداره و منم قول می دم یک خوان رستم هم نداره

وحید جان ورزشکاری درست پشت بازو داری آه اما دلیل نمی شه که به من بگی که مادر بزرگم که . مگه این شهره چند سالشه واه واه چه توهینی .یادت باشه دیگه این جوری با یه خانوم حرف نزنی .وگرنه حسابت با کرامالکاتبینه ها .گفته باشم ;D :D
Ahora said:

بیا و بزرگی کن و همین شهره رو به فرزندی قبول کن هیچ دردسری نداره و منم قول می دم یک خوان رستم هم نداره

می گم این سایت یه خوبی هم داره اینه که جزوه های دکتر قریشی یا همان کوراشی را که لطف کردن برام فرستادن گرفتم و دارم می خونم. مشکلات تاسیس سایتم را مهدی جان حل کردن .حالام این وحید اگه جواب بده اشکال ورزشی بپرسم عجب اصفهانی هستما مگه نههههههههه :P

roksareh said:
وحید جان ورزشکاری درست پشت بازو داری آه اما دلیل نمی شه که به من بگی که مادر بزرگم که . مگه این شهره چند سالشه واه واه چه توهینی .یادت باشه دیگه این جوری با یه خانوم حرف نزنی .وگرنه حسابت با کرامالکاتبینه ها .گفته باشم ;D :D

دلیل داشت خوب
شامپو یک پرونده آنکارا داره که سالها باید خاک بخوره اینجوری با یک تیر دو نشون می زنیم
شهره میشه بچه شما و میاد کانادا
می ترسم اینجا تنها بمونه همه سماق ها رو بزنه بالا

roksareh said:
می گم این سایت یه خوبی هم داره اینه که جزوه های دکتر قریشی یا همان کوراشی را که لطف کردن برام فرستادن گرفتم و دارم می خونم. مشکلات تاسیس سایتم را مهدی جان حل کردن .حالام این وحید اگه جواب بده اشکال ورزشی بپرسم عجب اصفهانی هستما مگه نههههههههه :P

بپرس
اینجا دایی سراست و باید به هم کمک کنیم

با توجه به اخبار مهیار و تفسیرهای آرام از امشب قیمت سماق به دلار محاسبه می شه و به دو برابر افزایش پیدا می کنه
:P :P :P :P :P 8) 8) 8) 8) 8) 8) ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;) ;) :) :) :) :) :) :)