+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
helensalon said:

شما مثلا تو ارایشگاه چیکار میتونین بکنین؟ تا من براتون جاب افر بفرستم
;D ;D

!میرم دوره های مانیکور و پدیکور و میزان پلی....می بینم
!!اصلاً طی می کشم
!!!جاب آفر طی کشیدن به من بدین
:'(
مگه تو ماهواره خیلی از این آرایشگرها مرد نیستن؟؟
کاری نداره! میرم دوره هاش رو می بینم، بعدش کافیه فقط یه خورده اواخواهر صحبت کنم
حله؟
;D

Ahora said:

چای دارچین واستون می ریزه
منم بادی گارد می شم

جسارتا شما اگه به عنوان ماساژور هم در قسمت مردانه(ارایشگاه ما زنونه مردونه داره چون هیئتیه) مسئولیت قبول کنین خیلی خوبه چون شنیدم بازوهاتون خیلی قویه
:D :D

وای می دونستین جیسونم مثل شاملو هستش
[quote au

qorashi said:
سید جون، وحید هم که دیگه اوکی رو داد و باهات میاد. پس قضیه حله دیگه. حالا شیرینی شو از پیش بده بیاد ;D

دکتر جان نه به باره، نه به داره!! شاید بویفرند داشت اصلاً، البته بویفرندش اگه وحید رو ببینه خودش مثل بچه آدم میزاره میره
:P

shamloo said:

!میرم دوره های مانیکور و پدیکور و میزان پلی....می بینم
!!اصلاً طی می کشم
!!!جاب آفر طی کشیدن به من بدین
:'(
مگه تو ماهواره خیلی از این آرایشگرها مرد نیستن؟؟
کاری نداره! میرم دوره هاش رو می بینم، بعدش کافیه فقط یه خورده اواخواهر صحبت کنم
حله؟
;D

شما الان تو قسمت مردونه با نام شاملو دوست دارین کار کنین یا تو قسمت زنونه با نام شهره؟؟؟؟؟؟

یه دونه امتیاز هم به شما به خاطر نظر لطفتون فقط محض رضای خدا یکی منو از این 13 رهایی بده چون بدجوری باش مشکل دارمااااا
M.Farjam said:
+1
رخساره جان یه دونه ای
;D ;D ;D

helensalon said:

جسارتا شما اگه به عنوان ماساژور هم در قسمت مردانه(ارایشگاه ما زنونه مردونه داره چون هیئتیه) مسئولیت قبول کنین خیلی خوبه چون شنیدم بازوهاتون خیلی قویه
:D :D
ای بابا یکی به ما بگه قضیه این بازوهای وحید چیه؟؟؟؟؟؟
:o در ضمن زبونم لال من شنیدم تو بلاد کفر آقایون خانم ها رو ماساژ می دن و خانوم ها اقایون رو. البته خدا به دور. روم به دیوار. گلاب به روتون. ما که ندیدیم فقط شنیدیم. خدا به راه راست هدایتشون کنه

roksareh said:
یه دونه امتیاز هم به شما به خاطر نظر لطفتون فقط محض رضای خدا یکی منو از این 13 رهایی بده چون بدجوری باش مشکل دارمااااا

بیا رخساره جون من یک امتیاز بهت دادم از 13 دربیای بلکه مدیکالت بیاد
دستم خوبه ها :D

+1 به دکتر جان بابت جزوه هاشون

عزیزم حالا که امتیاز بازیه منم یکی به شما می دم ایشاله ویزات بباد دست منم از قضا خوبه اما اگه شما واقعا مدیکال منو برام بیارونی من میشم مشتری پر وپا قرصت تو ونکووره :D
helensalon said:

بیا رخساره جون من یک امتیاز بهت دادم از 13 دربیای بلکه مدیکالت بیاد
دستم خوبه ها :D

M.Farjam said:
:o در ضمن زبونم لال من شنیدم تو بلاد کفر آقایون خانم ها رو ماساژ می دن و خانوم ها اقایون رو. البته خدا به دور. روم به دیوار. گلاب به روتون. ما که ندیدیم فقط شنیدیم. خدا به راه راست هدایتشون کنه

درست شنیدی عزیزم

helensalon said:

شما الان تو قسمت مردونه با نام شاملو دوست دارین کار کنین یا تو قسمت زنونه با نام شهره؟؟؟؟؟؟

!!!من ترجیح میدم تو قسمت زنونه با اسم شاملو کار کنم
عرض کردم به دوستان، اونور این مسائل حل شده هستش
:D
roksareh said:
وای می دونستین جیسونم مثل شاملو هستش
[quote au
::)
M.Farjam said:

آورین آورین
:برای همینه که
فضا، فضای با نَشاطی هستش
عرصه، عرصه "شوق آورینی" هستش
اصلاً درستشم همینه
:P :P :P
!!!وحید جان من شغل آینده خودم رو تو کانادا پیدا کردم
;D ;D ;D

roksareh said:

+1

shamloo said:

!!!من ترجیح میدم تو قسمت زنونه با اسم شاملو کار کنم
عرض کردم به دوستان، اونور این مسائل حل شده هستش
:D
::)

آورین آورین
:برای همینه که
فضا، فضای با نَشاطی هستش
عرصه، عرصه "شوق آورینی" هستش
اصلاً درستشم همینه
:P :P :P
!!!وحید جان من شغل آینده خودم رو تو کانادا پیدا کردم

خوبه پس همکارم پیدا کردم

;D ;D ;D

ا :Pاین وحید خان ورزشکار بازو آه .البته یه چی بگم تو اا من از لحنش که یکم یکم ببخشیدا خشن بود حس کرده بودم یه کار ورزشی می کنه ببخشیدا روم به دیوار.
M.Farjam said: