+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
خیلی مبارکشون باشه
ولی برای ما مدیکال نگرفته ها اصلا خبر خوبی نیست. دوستان من قویا فکر می کنم سهمیه امسال تموم شده و تا آخرسال دیگه مدیکال نمی یاد و فقط اینایی که مدیکال گرفتن به مرور پاس ریکوئست می شن چون این واضحه که فکر ما مبنی بر اینکه ورشو داره روی سیمپیلیفایدها کار می کنه کاملا اشتباه بوده چون همچنان دارن روی 38 تایی ها کار می کنن و دارن پاس ریکوئست می کنن و تو همین یه ماهی که مدیکال نیومده ورشو از یکی دو نفر آپدیت هم خواسته پس فقط مدیکال نمی ده چون سهمیه تموم شده

M.Farjam said:
خیلی مبارکشون باشه
ولی برای ما مدیکال نگرفته ها اصلا خبر خوبی نیست. دوستان من قویا فکر می کنم سهمیه امسال تموم شده و تا آخرسال دیگه مدیکال نمی یاد و فقط اینایی که مدیکال گرفتن به مرور پاس ریکوئست می شن چون این واضحه که فکر ما مبنی بر اینکه ورشو داره روی سیمپیلیفایدها کار می کنه کاملا اشتباه بوده چون همچنان دارن روی 38 تایی ها کار می کنن و دارن پاس ریکوئست می کنن و تو همین یه ماهی که مدیکال نیومده ورشو از یکی دو نفر آپدیت هم خواسته پس فقط مدیکال نمی ده چون سهمیه تموم شده

جدول 29 رشته ایهای ظرفیت 1000 رو که میدیدم تو جون چند تا پاس ریکوئست داشتند اما از مدیکال خبری نبود شاید یکی یا دوتا
بعد تو آگوست اصلا مدیکال نبود اما پاس ریکویست بود و توی سپتامبر سیل مدیکال راه افتاده بود

farnazce said:
جالبه واسم چون مدیکاله من یک ماه و نیم زودتر از دوستم بود یعنی ورشو داره کار می کنه؟ جالبه ایمیلش از طرف یه خانم به نام جولیا هستش اما گفته اگه ورشو نمی یایید به همون ادرس معروف سفارت ایمیل بزنید تا بگیم چه کنید ( البته اون نگفته ادرس معروف اون ادرس ایمیل داده)

مبارک باشه. میشه در مورد سفرهاشون بگین و اینکه چند نفر هستند؟

try hard said:

جدول 29 رشته ایهای ظرفیت 1000 رو که میدیدم تو جون چند تا پاس ریکوئست داشتند اما از مدیکال خبری نبود شاید یکی یا دوتا
بعد تو آگوست اصلا مدیکال نبود اما پاس ریکویست بود و توی سپتامبر سیل مدیکال راه افتاده بود
نمی دونم امیدوارم شما درست بگید. کاش این انتظار یه جوری تموم می شد. مدیکال، ریجکت، حتی مرگ. دیگه واقعا خسسسسسسسسسته شدم

titi_lotfi said:
مبارک باشه. میشه در مورد سفرهاشون بگین و اینکه چند نفر هستند؟
یکنفر هستش و تا حالا سفری نداشته

farnazce said:
جالبه واسم چون مدیکاله من یک ماه و نیم زودتر از دوستم بود یعنی ورشو داره کار می کنه؟ جالبه ایمیلش از طرف یه خانم به نام جولیا هستش اما گفته اگه ورشو نمی یایید به همون ادرس معروف سفارت ایمیل بزنید تا بگیم چه کنید ( البته اون نگفته ادرس معروف اون ادرس ایمیل داده)

پس دقیقا ایمیلش مثل من هست، باز هم از اطلاع رسانیتون ممنون
تبریک بهش بگید به امید اینکه موفق باشه

عجب روزیه امروز الان زنگ زدم به یکی دیگه از دوستام خبر پر دوستم رو بگم گفت بزار منم ایمیلم رو چک کنم وایییی از این دوستم هم کپی پاسپورت خواسته بودند بچه ها یه خبریه

farnazce said:
یکنفر هستش و تا حالا سفری نداشته

خوش به حالشون
بخاطر فاصله یک و نیم ماهه بین مدیکال تا پاس ریکوئستشون
مبارک باشه

الان داره ورشو 29 رشته ایها رو پاس ریکوئست میکنه
به سیمپلیفایدها هم داره مدیکال میده
به 38 رشته ای ها هم مثل مهیار جان که مدیکال دادن داره کم کم پاس ریکوئست میکنه

نوبت مدیکال ما هم میرسه نگران نباشین
اینا دوره ای کار میکنن

farnazce said:
عجب روزیه امروز الان زنگ زدم به یکی دیگه از دوستام خبر پر دوستم رو بگم گفت بزار منم ایمیلم رو چک کنم وایییی از این دوستم هم کپی پاسپورت خواسته بودند بچه ها یه خبریه

ای بابا
:D
خانوم کجایی شما؟
دستت رو هم بذار رو سر ما
مبارک باشه دوباره

farnazce said:

ایشون شرایطشون چجوری بودددددددددددددددد؟ وای خدااا چه خبرهای خوبی

فرناز جان
شما در اپلای ابرود هم بودین؟
امروز اونجا یکی از بچه های 29 تایی نوشته انگار قراره پاس بچه های ورشو در انکارا ویزا بخوره
حالا هنوز رسما اعلام نشده ولی احتمالا این خبرهای خوش پاس ریکوئست شاید برای اونه
و اگر صحت داشته باشه همه مدیکالی ها تند تند پاس ریکوئست میشن
دعا میکنیم که اینطور بشه

titi_lotfi said:
ایشون شرایطشون چجوری بودددددددددددددددد؟ وای خدااا چه خبرهای خوبی
جالبه جفتشون مجرد و سفر نداشته اند ما هم مجردیم ولی سفر زیاد رفتیم فکر کنم گفتند اینها تا حالا جایی نرفتند بذار تابستونی برن کانادا حال کنند :D

farnazce said:

به به عجب جمعه پر خبری داره می شه؟! مبارکه، فقط اطلاعات بیشتری از این دو تا دوستتون می دید که آپ دیتی بودند، تاریخ اپلایشون، کد شغلی تاریخ ارسال مدیکال و... خلاصه هر چیزی که مهمه

Lidaaa said:
فرناز جان
شما در اپلای ابرود هم بودین؟
امروز اونجا یکی از بچه های 29 تایی نوشته انگار قراره پاس بچه های ورشو در انکارا ویزا بخوره
حالا هنوز رسما اعلام نشده ولی احتمالا این خبرهای خوش پاس ریکوئست شاید برای اونه
و اگر صحت داشته باشه همه مدیکالی ها تند تند پاس ریکوئست میشن
دعا میکنیم که اینطور بشه
بله دوست عزیز ای دی من اونجا f.mirzaei هست

championking said:
سلامhelesalon
من توی ایمیلم یه پیغام خصوصی از ا ا از شما داشتم و الان رفتم چک کنم خالی بود
بازم فکر کنم مدیران قانونمند اونجا یه کاری کردن
به هر حال اگه پیغامی دارید لطفا اینجا بزارید
ممنون

برای من هم این اتفاق چندین بار افتاد
از یکی از مدیران سایت که از دوستهای خیلی خوبم هست پرسیدم پستهای خصوصی خونده می شه و... که با قطعیت کامل گفت نه و این موضوع خرابی سیستمشون هست و خودشون هم این مشکل رو دارند
به من اطمینان کامل داد که پیامهای خصوصی خونده نمی شه و فقط پیامهای مربوط به دادن امتیاز توسط مدیران ارشد می تونه خونده بشه، خلاصه نگران نباشید