+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
titi_lotfi said:
آخرهای اردیبهشت مدیکالشون اومده بود یا آخرهای خرداد؟ چون اردیبهشت باشه که تقریبا سه ماه شده
اردیبهشت ولی یکیشون دقیقا دو روز مونده مدیکال زمانش تموم بشه ز رفت پیش دکتر

farnazce said:
عجب روزیه امروز الان زنگ زدم به یکی دیگه از دوستام خبر پر دوستم رو بگم گفت بزار منم ایمیلم رو چک کنم وایییی از این دوستم هم کپی پاسپورت خواسته بودند بچه ها یه خبریه

تو رو خدا یه زنگی تلفنی ایمیلی هم به ما بزن شاید ما هم پاس ریکوئست شدیم

farnazce said:
دوست عزیز میگن لفظ بنده کلام خداست مطمین باشید به زودی مدیکال می گیرین 8)
فکر کنم این اوضاع هممون رو یه پا نستراداموس کرده. فقط ببینید چند نفر کامنت گذاشتن که مطمئن هستن دوباره مدیکال می یاد

helensalon said:
تو رو خدا یه زنگی تلفنی ایمیلی هم به ما بزن شاید ما هم پاس ریکوئست شدیم
قدم خیر شودم این دوستم که کپی پاسپورت خواستن ازش من هر ذفعه زنگ زدم بهش یه خبری بدم فرداش اتفاق خوبی واسش افتاده الان می گفت من مدیون تو هستم کاش واسه خودم هم اینطوری بود دوستان درخواستاشون رو بگن من زنگ بزنم بهشون نکنه امام زادم ??? ;D

M.Farjam said:
فکر کنم این اوضاع هممون رو یه پا نستراداموس کرده. فقط ببینید چند نفر کامنت گذاشتن که مطمئن هستن دوباره مدیکال می یاد

موج مثبت بفرستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مطمئن باش اثر داره

بچه ها یه سوال دارم را از بعضی ها کپی پاس میخوان و از بعضی ها خود پاس برای ویزا؟

farnazce said:
قدم خیر شودم این دوستم که کپی پاسپورت خواستن ازش من هر ذفعه زنگ زدم بهش یه خبری بدم فرداش اتفاق خوبی واسش افتاده الان می گفت من مدیون تو هستم کاش واسه خودم هم اینطوری بود دوستان درخواستاشون رو بگن من زنگ بزنم بهشون نکنه امام زادم ??? ;D

میگم یه صندوقی چیزی هم بذار درامد زاییش خوبه :D :P

helensalon said:
[font=tahoma :D]میگم یه صندوقی چیزی هم بزار درامد زاییش خوبه :P[/font]​
یادمه چند روز پیش داشتم یه فیلم میدیدم به نام داماد خوش قدم طرف پاشو می ذاشت خونه هر کسی خواستگار خوب می یامد این طرفم ۱۰ میلیون می گرفت ، می گم منم اینکارو بکنم اگه فردا واسه خودم هم اومد تبلیغات رو شروع مکنم :P

ما هم اوایل اردیبهشت مدیکال دادیم
حتی ایمیل نزدیم ببینیم مدارکمون و مدیکال ها رسیده یا نه چون وکیل داریم :(
حالا خوبه بعد از 3 ماه ببینیم اصلا به دستشون نرسیده :o

titi_lotfi said:
موج مثبت بفرستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مطمئن باش اثر داره
بابا تی تی جان ما که دیگه این حرفا رو با هم نداریم. من همونیم که تن ماهی نخریدم. دیگه موج از این مثبت تر می خوای. این چیزا اثر نداره جونم. فکر نون باش که خربزه آبه

farnazce said:
یادمه چند روز پیش داشتم یه فیلم میدیدم به نام داماد خوش قدم طرف پاشو می ذاشت خونه هر کسی خواستگار خوب می یامد این طرفم ۱۰ میلیون می گرفت ، می گم منم اینکارو بکنم اگه فردا واسه خودم هم اومد تبلیغات رو شروع مکنم :P

اره بد فکری نیست میتونی تو کانادا هم یک بیزینس راه بندازی ;D

farnazce said:
عجب روزیه امروز الان زنگ زدم به یکی دیگه از دوستام خبر پر دوستم رو بگم گفت بزار منم ایمیلم رو چک کنم وایییی از این دوستم هم کپی پاسپورت خواسته بودند بچه ها یه خبریه
یک زنگ به ما هم بزن که مدیکالمون بیاد
دستت درد نکنه​

بچه ها یه حسی بهم می گه فردا خبرهایی می شه یعنی اونهایی که وکیل دارند امشب رو چه جوری سر کنیم ???

titi_lotfi said:
بچه ها یه سوال دارم را از بعضی ها کپی پاس میخوان و از بعضی ها خود پاس برای ویزا؟
این واسه منم سواله چند وقت بعد از کپی پاسپورت ویزا می یاد؟

farnazce said:
بچه ها یه حسی بهم می گه فردا خبرهایی می شه یعنی اونهایی که وکیل دارند امشب رو چه جوری سر کنیم ???

ای بابا وکیل تنبل ما از 5 شنبه تا 1 شنبه دفترش تعطیله >:(