+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
اگه پانی باشه با وحید رابطه خوبی نداره ;D
یه دعوای جدید
منم که آٱیش بسرم :P

titi_lotfi said:
خب دوستان بالاخره من به مدت یکماه دسترسیم غیر فعال شد. آخیشششششششششششش اونوقت وسوسه میشدم که برم اونجا
از من که هنوز یک هفته مونده ولی فکر کنم میشه مادام العمر :-\

babakbit said:

پیمان جان یعنی همیشه باید فونت رو عوض کرد نمیشه دیفالتش رو تغییر داد ؟ راستی اطلاعات رو چطوری میشه تغییر داد ؟​

قرمز رنگ رو بزنید و بعد کیلد راست چین رو بزنید همین A نه متاسفانه نمی شه دیفالتش رو تغییر داد ولی زیاد سخت نیست صرفا پس از اینکه کل متنتون رو نوشتید یابد دو کار بکنید اول کلید
[font = Verdana] متن پیام[ /font] >>>>>>>>>>>>>> [font =tahoma] متن پیام[ /font]

و بعد
[right ][font =tahoma]کل متن انتخاب و کید راست چین رو بزنید اینطوری میشه[ /font][ /right]

titi_lotfi said:
خب دوستان بالاخره من به مدت یکماه دسترسیم غیر فعال شد. آخیشششششششششششش اونوقت وسوسه میشدم که برم اونجا
بازم شانس آوردیم اگه اینا جای دکتر بودن که باید مملکتو میبوسیدیم میذاشتیم کنار . جریان گداست که معتبر شود. جالبه فکر میکنن مطالب 2000 صفحه آموزندست و فلان پست آدم باعث شلوغی فروم میشه​

Ahora said:
پس آماده بشم باز برم پیش همون هندی ها ;D

تو تبعیدی وحید جان به بورکینافاسو ، هند چیه دلت خوشه
شانس بیاری نبریمت الکاتراز، تازه اونور هم توی حبس بودی

babakbit said:
فرهاد جان شما بالاخره مدیکالت اومد ؟ اینقد شوخی که ..... نمیدونم والا​
آره داداش 5 جون اومده بود 21 جون به لندن رسید​

Ahora said:
آره راست می گی ;)

وحید جان جسارتاً از قدیم گفتن چوب که بلند میشه... (البته در ضرب المثل جای هیچ مناقشه نیست!!!) چه عرض کنم والا
:P :P :P

ولی دوستان بالا غیرتاً حرمت صاحب خونه رو همتون نگه دارید، ما همه اینجا مهمونیم! بنده خودم که اصلاً قاچاقی اینجا حضور دارم

;) ;) ;)

kmahyar said:

تو تبعیدی وحید جان به بورکینافاسو ، هند چیه دلت خوشه
شانس بیاری نبریمت الکاتراز، تازه اونور هم توی حبس بودی
اتفاقا امسال آلکاتراز رو هم دیدم
این رو خوب اومدی
الان گوانتانامو رو بورسه
سفارش من رو بکن مهیار انفرادی نندازن منو ;D

shamloo said:
وحید جان جسارتاً از قدیم گفتن چوب که بلند میشه... (البته در ضرب المثل جای هیچ مناقشه نیست!!!) چه عرض کنم والا

ولی دوستان بالا غیرتاً حرمت صاحب خونه رو همتون نگه دارید، ما همه اینجا مهمونیم! بنده خودم که اصلاً قاچاقی اینجا حضور دارم

;) ;) ;)

شما کی هستین؟ اسمتون رو عوض کردین؟​

shamloo said:

;) ;) ;)

منم امشب اینجا مهمونم بقول مهیار من تبعیدی هستم ولی حرمت اینجا واجب هست حسین جان

مهیار عزیز این هم یکی از روزهای بیاد ماندنی برای من و دوستان خواهد بود
مبارکه
قدم ما هم تو این فروم خوب بود، دیروز آمدیم و امروز پاس ریکوئست شدی... مهیار زودتر دعوتمان میکردی تا همه خوشحال شویم
باز هم تبریک​

titi_lotfi said:
شما کی هستین؟ اسمتون رو عوض کردین؟​

HosseinKazemi
این آیدی رو من قبل از تشکیل این فروم درست کردم، واسه همین متاسفانه خیلی تو قید بند این نبودم که با آیدی اپلای ابرادم یکی باشه

Ahora said:
اتفاقا امسال آلکاتراز رو هم دیدم
این رو خوب اومدی
الان گوانتانامو رو بورسه
سفارش من رو بکن مهیار انفرادی نندازن منو ;D

الان شلوغ نکنین تا جلسه بزاریم ببینیم باهاتون چیکار کنیم اینجا
فعلا همه برید یک گوشه بخوابید تا نتیجه اعلام بشه
وحید جان شما امشب پست میدی بیرون تا فردا ببینیم صاحبخونه چی میگه

Ahora said:
منم امشب اینجا مهمونم بقول مهیار من تبعیدی هستم ولی حرمت اینجا واجب هست حسین جان

وحید جان تبعیدی هستی، جنایتکار هستی باز هم امروز هم پینگلیش نوشتی الان هم همه متنهات چب به راسته
بنویس tahoma لطفا یکبار دیگه مقررات فروم رو بخون و از چپ به راست و با
;)وگرنه منع کاربری میشی

utab said:
مهیار عزیز این هم یکی از روزهای بیاد ماندنی برای من و دوستان خواهد بود
مبارکه
قدم ما هم تو این فروم خوب بود، دیروز آمدیم و امروز پاس ریکوئست شدی... مهیار زودتر دعوتمان میکردی تا همه خوشحال شویم
باز هم تبریک​

ممنون عزیز ولی من مطمئنم مدیکالها و پاسپورت ریکوئستهای زیادی بزودی خواهیم داشت
این یکی از ویژگیهای فروم پانی جان هست که همه چیش خوب و آرامش بخش