+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
kmahyar said:

اول گفتم باید کدوم پستها رو حذف کنید کاملا امری نوشتم
دوم اگر دفعه بعد کوچکترین خطایی از مدیران سر بزنه ظرف 24 ساعت برای فیلتر کردن با دلایل قانونی شکایت خواهم کرد ، مدارک هم که دارم
سوما افراد خاطی باید جریمه بشن
چهارما مدیر ارشدتون هر کی هست بگید بهش یوزر منو حذف کنه

خوب نوشتی...thanks

Lidaaa said:
به مهیار خان هم تبریک میگم
صفحه تنظیماتم رو اونجا بستن
خنده داره

لیدا خانوم بنده عرض کردم تنها راه ممکنه فراره
;D
میدونید وقتی این جمله رو خوندم "قوانین انجمن جهت رفاه حال کاربران و بالا بردن کیفیت آن تدوین شده اند و لازم الاجرا می‌باشند" (جمله مذکور نقل قول از یکی مدیران سایت خطاب به دوستان معترض هستش)عجیب یاد تعبیر دیگه ایی تو همین مایه ها افتادم! فقط به جای واژه هایی مثل انجمن و کاربران یا کیفیت باید از چندتا واژه دیگه، که احتمالاً واسه خودتون قابل حدس زدن هستش، استفاده کنیم! در اون صورت این جمله تبدیل میشه به همون دلیلی که شاید خیلی ها دوست دارن به خاطرش از این مملکت مهاجرت کنن! شاید هم همون دلیلی هستش که یک سری از دوستان از این اپلای ابراد هجرت کردن

HosseinKazemi

shamloo said:
لیدا خانوم بنده عرض کردم تنها راه ممکنه فراره
;D
میدونید وقتی این جمله رو خوندم "قوانین انجمن جهت رفاه حال کاربران و بالا بردن کیفیت آن تدوین شده اند و لازم الاجرا می‌باشند" (جمله مذکور نقل قول از یکی مدیران سایت خطاب به دوستان معترض هستش)عجیب یاد تعبیر دیگه ایی تو همین مایه ها افتادم! فقط به جای واژه هایی مثل انجمن و کاربران یا کیفیت باید از چندتا واژه دیگه، که احتمالاً واسه خودتون قابل حدس زدن هستش، استفاده کنیم! در اون صورت این جمله تبدیل میشه به همون دلیلی که شاید خیلی ها دوست دارن به خاطرش از این مملکت مهاجرت کنن! شاید هم همون دلیلی هستش که یک سری از دوستان از این اپلای ابراد هجرت کردن

حسین جان متاسفانه این واقعیت تلخی هست که جامعه ما با اون درگیر هست

Salam manam omadam inja ta rahat finglish benevisam.mer30 pani jon vase enghelabet.mahyar jan tabrik migam

paniz said:

پیمان عزیز در این پست عنوان فرمودند

خیلی متشکر

می دونید توی این دعواهای فروم چی از همه برام جالب تر بود
هر وقت صفحه آخر اپلای رو ریفرش می کنم :P چهره بانمک این جیسون کنی که داره نمی رخ نگاه می کنه برام جالبه

mahtisa said:
Salam manam omadam inja ta rahat finglish benevisam.mer30 pani jon vase enghelabet.mahyar jan tabrik migam

خوش اومدی مهیستا جون
حالا امشب صاحب خونه هم نیست فردا صبح بیاد ببینه همه ریختیم اینجا وحشت میکنه

:D

Lidaaa said:
خیلی متشکر

لیدا هنوز نیومده داره 10 تا پستش کامل میشه
;D

mahtisa said:
کودتا بود و لازم هم بود
خوشحالم که همه خوشحالن و ممنون از داش امیر
ولی انرژی اینجا زیاده
خدا رو شکر از نوع هسته ای نیست​

حالا پس استیون رو هم بیارین اینجا اونجا تنها تو آکادمیا نمونه

Lidaaa said:

خوش اومدی مهیستا جون
حالا امشب صاحب خونه هم نیست فردا صبح بیاد ببینه همه ریختیم اینجا وحشت میکنه

:D

بچه ها بعد از اینکه متنتون رو نوشتید
متن رو کلا انتخاب کنید و بعد کلید راست به چپ رو بزنید

mahtisa said:
خیلی خوش اومدی
داشتم دپرس می شدم این چند روز

Lidaaa said:
حالا پس استیون رو هم بیارین اینجا اونجا تنها تو آکادمیا نمونه

هست Saeedm استیون هم اومد اسمش
کلا جمعمون جمعه

farhadjoon said:
کودتا بود و لازم هم بود
خوشحالم که همه خوشحالن و ممنون از داش امیر
ولی انرژی اینجا زیاده
خدا رو شکر از نوع هسته ای نیست​
:Dانرژی اینجا زیاده ، ولی من میگم این انرژیه زیاد اینجا حق مسلم ماست