+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

A GENUINE OR FAKE FIRM - BERGER FARM, FARM POINT, QUEBEC

rahulsirf

Member
Mar 28, 2012
15
0
Job Offer........
Pre-Assessed..
:eek: BERGER FARMS, FARM POINT, QUEBEC
bergerfarm.com


I AM IN A CONFUSED STATE OF MIND. I HAVE INVESTED A LARGE AMOUNT FOR ENABLING MY CANDIDATES TO GET EMPLOYED WITH BERGER FARM.

THOUGH TWO RESPECTED MEMBERS OF THE FORUM HAVE WARNED. I AM HIGHLY THANKFUL. STILL I DON'T KNOW WHY, I HAVE SOME HOPE. MAYBE ALL THIS IS UNTRUE. THE AGENT, HARJIT SINGH, IS A FAMILY FRIEND FOR LONG.

KINDLY CALL THE MENTIONED PHONE NUMBER ON THE WEBSITE. PLEASE HELP ME TO GO THROUGH THIS SHAKY STATE. I HAVE RECEIVED CONTRACT FORMS FROM THE AGENT. I WANT TO SHOW YOU BUT HOW TO ATTACH A FILE, PLS GUIDE ME. I WANT TO KNOW THE STATUS OF BERGER FARMS.

I TRIED SEARCHING THE WEB FOR ANYTHING RELATED TO BERGER FARMS, BUT THERE IS NO MENTION OF THE BERGER FARM. I AM GETTING NERVOUS AS 15 FAMILIES WILL BE AFFECTED IN A POSITIVE OR NEGATIVE WAY. IF ALL GOES AS PLANNED, I WILL BE A RESPECTED FIGURE IN MY AREA ELSE I WILL BE KILLED ALONG WITH MY FAMILY.

PLEASE PLEASE HELP ME. PLEASE PLEASE FIND THE TRUTH REGARDING THIS BERGER FARM
 

newtone

Champion Member
Nov 10, 2010
2,032
157
Job Offer........
Pre-Assessed..
I am assuming you reside in India, I have always found farm work very shady. My first question would be why would a farm want to hire someone from 5000 miles away when they can actually find people locally to work in their farm. My second question would be why would someone take a flight half way across the world to come work in a farm.
 

rahulsirf

Member
Mar 28, 2012
15
0
Job Offer........
Pre-Assessed..
I understand this. But guys in India have nothing much to do, Canada is their life time dream. Regarding the employers concern, they hire workers on half the actual salary give to the citizens