+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

srknx1

Newbie
Jan 17, 2019
3
0
32
I am a Turkish citizen of Canada Consulate visited I submit to all my documents Canadian Consulate to get a visa from there and they gave me the visa denial no paperwork I have not had European visa was missing and I have traveled as tourists to 5 countries they do not accept me as a tourist I also Canadian citizens in Turkey I don't want to see it as a tourist.​

Because of asylum claims by Turkish citizens, it will be harder to prove that you will leave Canada at the end of your stay. What kind of proof did you submit in your application to demonstrate that?

[QUOTE = "bellaluna, post: 7527076, member: 506686"] Türk vatandaşlarının sığabildiği merkezlerin talepleri, bu sırada Kanada'dan ayrılacağınızı istediğinizdan daha zor olacak. Bunu göstermek için başvurunuzda ne tür bir kanıt sunmuşsunuz? [/ ALINTI]
beni haksız yere am turist turisttttttttttttttttttttttttttttttttt beni anladın mı?

[QUOTE = "bellaluna, post: 7527142, üye: 506686"] Sadece Türkçe konuşan üyelerden yardım almayı tercih edebileceğiniz, tamam, kendinize uygun. [/ ALINTI]
Kanada konsülü am tourist oke Tourist