سلام
الان دیدم بازم وکیل لیهی اعلام آمادگی برای شکایت کرده خواهشا راهنماییی کنید این کارو بکنیم یا نه ؟ امیر پانیذ تو بگو
الان دیدم بازم وکیل لیهی اعلام آمادگی برای شکایت کرده خواهشا راهنماییی کنید این کارو بکنیم یا نه ؟ امیر پانیذ تو بگو
saeedCan said:I used to be the one asking everybody to have patience and I used to give hope to others. But, I am loosing my patience gradually. Although this is not my own file, I'm so stressed to focus on my own life.
As I was witness to see that your group positive waves helped giving hope to each other, I ask you to pray for my sister to receive her pass request letter so we all can have a peaceful mind and life.
I promise this is the first and last time that you hear my naggings!
uniques3 said:دوستان یک سوال داشتم
اگر مادرم بخواهد همزمان با ما اونجا بیاد و یک ماه پیش ما باشه
با در نظر گرفتن اینکه فامیل درجه یکمون برگشته ایران و فقط پسرخاله ام اونجا هست
چه راههایی را پیشنهاد می کنید؟
sarvenaz said:سلام بجه ها
با تشکر فراون از تمامی دوستان بابت تبریکات صمیمانه
یه سوال
به نظر شمابا توجه به اوضاع اخیر و تعطیلی سفارت به نظرتون هرجه زودتر بریم یهتره یا صبر کنم جون یه کارهایی از جمله امتحان ایلس دارم
+1Ghazalllll said:[rtl]بدون توجه به هیچی، هر چه زودتر بهتر! نمی خوای بری بگو من جات برم! ;D[/rtl]
babakbit said:سلام
uniques3 said:دوستان
payamahsa-01-ashkan
هم مدیکالش اومد
ردیف 48 جدول
شکایتی نبود
hamed. said:مبارک باشه
بابا این چپ چین و راست چین بودن این فروم خسته ام کرده
نمیشه کاریش کرد یا باید همینطوری باهاش بسازیم؟
kmahyar said:
کار که خیلی میشه انجام داد حامد جان
:-*
عزيزم يه فرقي بايد بين شيرازي و غير شيرازي باشه يا نه؟sa mon said:بچه ها من فکر کنم یه مشکلی دارم ...روانپزشک نداریم اینجا ؟ آخه من هیچوقت در هیچ مرحه از زندگیم استرس نداشتم . الانم داغونما ....له له ....ولی غمگینم نیستم . فقط یه کمی تو امتحان شهری رانندگی استرس که نه ..نگرانی داشتم . فکر کنم باید غمگین باشم ...مگه نه ؟
تا حالا ازم نخواستن و فكر كنم حدودا بهمن ماه ٩٠ بود كه اينبراسس شدمki1361 said:[SIZE=12[right]می تونم بپرسم شما چه زمانی اینپراسس واقعی شدید و ایا آپدیت هم از شما خواستن یا نه؟[/right]pt][/SIZE]
!دومي و سومي از جه نظر؟ من متوجه منظورت نشدمsa mon said:اینم دومیش ....سومی کیه !
uniques3 said:دوستان
payamahsa-01-ashkan
هم مدیکالش اومد
ردیف 48 جدول
شکایتی نبود