+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
درود بر همگی
کسی میدونه اگه پاس ریکوست واقعی بیاد و بریم آنکارا پاسا رو بدیم چند روز بعد پاسا رو با ویزا پس میدن؟
با تور بریم بهتره یا خودمون بلیط هواپیما بگیریم وهتل رو هماهنگ کنیم؟
کلا چیکار کنیم بهتره؟​

Ghazalllll said:
[rtl]
تقدیم به همه دوستانم بخصوص اونایی که یک کم روحیه هاشون خستس!

عکسهای بیشتر رو در این لینک و فیلمش رو در این لینک میتونید ببینید!
[/rtl]

[rtl]
باغ butchart در ونكور كانادا ۲۱ كیلومتری شهر ویكتوریا - تأسیس ۱۹۰۴
[/rtl]

wavm2nj1goa3wrtq167w.jpg

c4divl4cbse7xx1tcle.jpg

!بهشت که میگن همینجاست؟؟ بیشتر دهنمون آب افتاد که
ونکوورنشینان بی درد، اگر گذرم به کانادا افتاد اینجا با هم قرار می زاریم
+1 طلبت غزال جان
;D ;D ;D

جناب یوتاب +1 به خاطر مطلب جالبی که در مورد تپل خان گذاشتین
زودتر هم خوب شین

غزال جان +1 به خاطر عکسها پس بهشت میگن اینجاست بیخود نیست ترو.ری.ست ها خودشونو به کشتن میدن واسه رفتن به بهشت
:) :) :) :) :)

سلام به همگی من یه ماه پیش پیگیری کرده بودم امروز این ایمیل رو گرفتم .یعنی می تونه به معنی رسیدن مدیکال توی همین چند روز آینده باشه؟
::)

sainaz said:
سلام به همگی من یه ماه پیش پیگیری کرده بودم امروز این ایمیل رو گرفتم .یعنی می تونه به معنی رسیدن مدیکال توی همین چند روز آینده باشه؟
::)

کدوم ایمیل؟

helensalon said:

کدوم ایمیل؟
ببخشید اینجا دور وبرم خیلی شلوغ شد یه دفعه به خاطر گل پرسپولیس و از خوشحالی گل یادم رفت متن ایمیل رو بذارم ;D
Dear Applicant,

Please be advised that your application has been initially assessed. We will contact you as soon as we are in a position to communicte further requirements.

Sincerely,

Immigration Section/Section d'Immigration

Embassy of Canada/Ambassade du Canada Warsaw, Poland/Varsovie, Pologne

nazary said:
درود بر همگی
کسی میدونه اگه پاس ریکوست واقعی بیاد و بریم آنکارا پاسا رو بدیم چند روز بعد پاسا رو با ویزا پس میدن؟
کلا چیکار کنیم بهتره؟​
من شنيدم يك روز كار

sainaz said:
ببخشید اینجا دور وبرم خیلی شلوغ شد یه دفعه به خاطر گل پرسپولیس و از خوشحالی گل یادم رفت متن ایمیل رو بذارم ;D
Dear Applicant,

Please be advised that your application has been initially assessed. We will contact you as soon as we are in a position to communicte further requirements.

Sincerely,

Immigration Section/Section d'Immigration

Embassy of Canada/Ambassade du Canada Warsaw, Poland/Varsovie, Pologne

امیدوارم خبرای خوبی برات تو راه باشه
;)

helensalon said:

امیدوارم خبرای خوبی برات تو راه باشه
;)
ممنون هلن جان . الان یه کم بد بین شدم به این ایمیل
:-X نمی دونم تا حالا کسی این مدل ایمیل رو گرفته یا نه؟​

[rtl]
طبق اطلاعاتی که مهیار جان دادن، هر روزی پاس رو میگیرن، فرداش با ویزا برمی گردونن.
[/rtl]
nazary said:
درود بر همگی
کلا چیکار کنیم بهتره؟​

sainaz said:
ممنون هلن جان . الان یه کم بد بین شدم به این ایمیل
:-X نمی دونم تا حالا کسی این مدل ایمیل رو گرفته یا نه؟​

چیز بدی که توش نداره فقط من نمیدونم یک جواب کلیشه ایه یا واقعا به زودی مدیکالت میاد که امیدوارم دومی درست باشه

helensalon said:

چیز بدی که توش نداره فقط من نمیدونم یک جواب کلیشه ایه یا واقعا به زودی مدیکالت میاد که امیدوارم دومی درست باشه
امیدوارم که برا همه خبرای خوبی تو راه باشه

یک سوال
اگر بعد از وارد شدن در کانادا بخواهیم سود شرکتمان را در ماه به کانادا ببریم و استفاده کنیم آیا امکان پذیر می باشد

uniques3 said:
یک سوال
اگر بعد از وارد شدن در کانادا بخواهیم سود شرکتمان را در ماه به کانادا ببریم و استفاده کنیم آیا امکان پذیر می باشد

تا جایی که من میدونم باید مشخص باشه این پول از کجا داره میاد یعنی محل و منبعی که پول و به دست میارین مشخص بشه و طبق مدارک و اسناد به کانادا نشون بدین که منبع پول از کجاست به خاطر مسائل پول شویی
دوم اینکه راه هایی برای انتقال پول داشته باشین چون به خاطر تحریم ها کمی سخته ولی هست راه هایی که بشه این کارو کرد