+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
helensalon said:

خب چرا برای کشورهای دیگه افیسر این کار و میکنه ولی برای ایران نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بخاطر اینکه همه با ایران خانم بد هستن، همیشه یک سنگی میندازن دیگه برای همین گفتم اگه افیسر پاسپورت رو به پست بده برای پیک اپ از ایران عالی میشه
:(
باید منتظر نفر دوم بود که ببینیم به اون چی میگن، امیدوارم انکارا حذف شده باشه

kmahyar said:

بخاطر اینکه همه با ایران خانم بد هستن، همیشه یک سنگی میندازن دیگه برای همین گفتم اگه افیسر پاسپورت رو به پست بده برای پیک اپ از ایران عالی میشه
ظاهرا که یه تصمیم جدید واسه پ ر گرفتن اگه اینطور باشه خیلی خوبه ولی باید منتظر پ ر بعدی باشیم تا مطمئن شیم

kmahyar said:

کی این حرفو زده ؟ ایران هیچ مشکلی برای خروج و ورود پاسپورت با کوریر نداره

ارسال گذرنامه به خارج از ایران گویا ممنوعه مهیار جان. اینم دو تا لینک که یکیش مربوط به گمرک استان خراسان هستش:
http://www.khorasancustoms.ir/news/detail.asp?id=28

http://www.sepidbal.com/tabid/209/Default.aspx

qorashi said:

ارسال گذرنامه به خارج از ایران گویا ممنوعه مهیار جان. اینم دو تا لینک که یکیش مربوط به گمرک استان خراسان هستش:
http://www.khorasancustoms.ir/news/detail.asp?id=28

http://www.sepidbal.com/tabid/209/Default.aspx

سایت ها دکتر جان اهمیتی نداره چی میگن مهم افیسر و کلاینت هاش هستن، کوریر هم پست می کنه مشکلی نداره

mercedeh said:
ظاهرا که یه تصمیم جدید واسه پ ر گرفتن اگه اینطور باشه خیلی خوبه ولی باید منتظر پ ر بعدی باشیم تا مطمئن شیم

باید منتظر موند دید کار مژگان خانم چه جوری پیش میره و نفر دوم چه ایمیلی دریافت می کنه

helensalon said:

خب چرا برای کشورهای دیگه افیسر این کار و میکنه ولی برای ایران نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هلن ایمیلت رو چک میکنی؟
نوبتت هست
:D

helensalon said:
فقط من یه چیزی رو نمیفهمم چرا پست میبره ولی برنمیگردونه مگه مرض داره
:D :D
هلن جان اينقدر اعصابم خورد بود و داشتم اين پستها رو مي خوندنم وقي پست شما رو خوندم كلي خنديدم مرسي

Lidaaa said:
هلن ایمیلت رو چک میکنی؟
نوبتت هست
:D

اره لیدا جون بدجوری نوبت منه
ولی ما وکیل داریم اون باید بهمون خبر بده الانم دارن دفترشون و از ایران به استانبول منتقل میکنن
ایمیل دادن که تا 11 شهریور تعطیلن تا جابجا بشن
البته زمانی که مدیکالمون اومد سریع خبر دادن ولی بدجوری دیگه بی طاقت شدم به خصوص که میبینم قبل و بعد ما همه دارن پاس ریکوئست میشن فقط ما این وسط موندیم
در هر حال ممنونم عزیزم
:-* :-* :-* :-*

kmahyar said:

باید منتظر موند دید کار مژگان خانم چه جوری پیش میره و نفر دوم چه ایمیلی دریافت می کنه

خدا کنه نفر دومی من باشم
:) :) :) :)

helensalon said:

ولی ما وکیل داریم اون باید بهمون خبر بده الانم دارن دفترشون و از ایران به استانبول منتقل میکنن
البته زمانی که مدیکالمون اومد سریع خبر دادن ولی بدجوری دیگه بی طاقت شدم به خصوص که میبینم قبل و بعد ما همه دارن پاس ریکوئست میشن فقط ما این وسط موندیم
در هر حال ممنونم عزیزم
امیدوارم توی همین هفته خبر خوب بهمون بدی خوشحالمون کنی

helensalon said:

در هر حال ممنونم عزیزم

هلن با دفتر کانادای وکیلتون تماس بگیر نمیشه؟
تا جایی که یادمه وکیل شما اصالتا یه خانوم کانادایی بود

Tara55 said:
هلن جان اينقدر اعصابم خورد بود و داشتم اين پستها رو مي خوندنم وقي پست شما رو خوندم كلي خنديدم مرسي

خدارو شکر امروز کار صالحی انجام دادم
:-* :-* :-* :-* :-*

Lidaaa said:
هلن با دفتر کانادای وکیلتون تماس بگیر نمیشه؟
تا جایی که یادمه وکیل شما اصالتا یه خانوم کانادایی بود

اره یک خانوم کاناداییه ولی ما همیشه با این مشاوری که اینجا هست در تماس بودیم
حالا همسرم گفت این هفته هم صبر میکنیم اگه خبری نشد به وکیلمون میگیم پیگیری کنه
اخه ما از وقتی که مدیکال و فرستادیم تا حالا هیچ ایمیلی بهشون نزدیم
یک بار هم ماه پیش به وکیلمون گفتیم پیگیری کنه گفت تا 4 ماه جا داره

mercedeh said:
امیدوارم توی همین هفته خبر خوب بهمون بدی خوشحالمون کنی

ممنونم مرسده جون شما همیشه لطف داری
امیدوارم خیلییییییییییییی زود برای همه خبرای خوبی بشه برای شما هم همینطور تو همین هفته
:-* :-* :-* :-* :-*

kmahyar said:

قبلاً هم با پست ارسال میشد دمشق و پست با ویزا و برگه های لندینگ برمیگردوند
.مشکلی هم نبود بجز چند تا گذرنامه که گم شد​