+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
Tara55 said:
دوستان كسي ميدونه كه حداقل سرمايه برا ساخت و ساز تو تورنتو چقدره؟ميشه به وام هم دل خوش كرد؟مهمتر از همه سودي تو اين كار هست يا نه؟؟؟

من فقط میدونم کار ملک تو تورنتو خیلی خوبه و درامد بالایی داره ولی اینکه چقد سرمایه میخواد و اینا شرمنده
:D :D :D

[rtl]
نیلوفر جان منم دقیققققا حس شما رو به هم سن و سالام که از بچگی رفتم دارم ولی مامانم میگه شماها اون روی سکه رو نگاه نمی کنین و فقط موفق ها رو می بینین، از بچه های که دچار افسردگی، اعتیاد و .. شدن و یا اونایی که تو سن بالا هم سر بار پدر مادرن، مثال میاره و میگه شاید اگر شماها تو بچگی رفته بودین انقدر که الان موفقید و راه مبارزه با سختی های زندگی رو بلدید، نبودید!!! نمی دونم، شاید اون درست میگه و بهتر از من می بینه! شایدم برای دلخوشی من میگه!
[/rtl]

niloofar.g said:
پانی جان فکر کنم تعداد اونهایی که به درد تو دچارن کم نیست, من خودم بعد از چند سال تازه الان دارم به چیزهایی که آرزوشونو داشتم میرسم ( غالبا مادی) حالا دوباره از اینکه بخوام همه چیزو با این وضع افتضاح دلار از اول شروع کنم وحشت میکنم و میدونم ممکنه بعد از چند سال اونجا بودن به وضعیت نرمالی برسم ولی پس کی زندگی کنم؟ من همیشه به بچه هایی که پدر و مادرشون 30-20 سال پیش رفتن حسودیم میشه ,چون اونا الان اونجا خیلی موفقن

حالا بالاخره ما چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟ بریم کلگری یا بریم تورنتو
چون الان ویزامون امادست سفارت فقط منتظره ما تصمیم نهاییمون و بگیریم و ویزامون و تقدیم کنه
وای چقدر لوسی تو
حالم بد شد
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

[rtl]
راست یا چپ؟
[/rtl]
helensalon said:
چون الان ویزامون امادست سفارت فقط منتظره ما تصمیم نهاییمون و بگیریم و ویزامون و تقدیم کنه
وای چقدر لوسی تو
حالم بد شد
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

helensalon said:
وای چقدر لوسی تو
حالم بد شد
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

برو کلگری هم واسه کار خوبه هم خونه ارزون تره هم مالیات از همه جای کانادا کمتره هم برای بزرگ کردن بچه ها محیط بسیار سالمی داره از گنگ بازی و اینجور چیزا خبری نیست
اینم یک پست جدی بعد از یک سال
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

http://www.calgarystampede.com

Ahora said:
http://www.calgarystampede.com

بابا نابغه، مهندس،مسئولیت پذیر،پاسخگو
اجرت با سفارت
:P :P :P :P :P

Ghazalllll said:
[rtl]
راست یا چپ؟
[/rtl]

غزال جون سر به سر من نذار
من چپیم
;D ;D

helensalon said:

بابا نابغه، مهندس،مسئولیت پذیر،پاسخگو
اجرت با سفارت
:P :P :P :P :P

جواب ندیم میگی چرا ، جواب میدیم اینجوری می گی
سهمیه سماقت از همین حالا یک سوم شد
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Ahora said:

جواب ندیم میگی چرا ، جواب میدیم اینجوری می گی
سهمیه سماقت از همین حالا یک سوم شد
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

بابا واگذارت کردم به در خونه ی سفارت که زودتر مدیکالت بیاد مگه بده
بعدم مگه قرار نبود با هم بریم تو کار تجارت سماق پس چی شد؟
از الان داری تو شراکت ..... چی بگم والا شرکا هم شرکای قدیم
:P :P :P :P

[rtl]
سر به سر چیه قربونت برم؟ راست کلگری بود، چپ تورنتو! پس میای با من و حسین میریم تورنتو، نگرانی منم از بابت آرایشگاه اونجا برطرف شد!
ولی از شوخی گذشته تو چرا نگرانی؟ تخصصت همه جا خریدار داره اونم با قیمتهای گزاف! اینو پرسیدم که میگمااا!
[/rtl]

helensalon said:

غزال جون سر به سر من نذار
من چپیم
;D ;D

Ghazalllll said:
[rtl]
سر به سر چیه قربونت برم؟ راست کلگری بود، چپ تورنتو! پس میای با من و حسین میریم تورنتو، نگرانی منم از بابت آرایشگاه اونجا برطرف شد!
ولی از شوخی گذشته تو چرا نگرانی؟ تخصصت همه جا خریدار داره اونم با قیمتهای گزاف! اینو پرسیدم که میگمااا!
[/rtl]

غزال جون من برای خودم نگران نیستم برای همسر جان نگرانم
طفلی اشپزی هم بلد نیست که حداقل تا من از سر کار میام بشینه خونه غذا درست کنه
;D ;D ;D ;D ;D

[rtl]
میبریش وردست خودت! نگران اون نباش!!!
جسارتا تخصصشون چیه؟
[/rtl]
helensalon said:

;D ;D ;D ;D ;D

[rtl]تو رو خدا شانس ما رو ببین!! دو نفر حضانت من رو قبول کردن، وحید و پانی
وحید که می خواد ما رو ببره کلگری! آخه قربون اون دوره بازوهات برم، واسه عشق و حال خودت میری نیویورک و لاس وگاس!! به ما که رسید باید بریم کلگری؟؟ من به جون وحید کمتر از نیویورک و تورنتو هیچ جایی نمی یام! خیلی تخفیف بدم مشتری بشی، نهایتاً پَقیس!!
:P
اونم از پانی جان! کلاً به ما که رسید رفتن به کانادا مالید!! شهر کوچیک و پر محبت می خوای بمون ایران پانی جان! من به کمتر از کلان شهر رضایت نمیدم
;D
[/rtl]

helensalon said:

;D ;D ;D ;D ;D

!!یاد میگیره خانوم! اینقدر لوسش نکنید
!مگه ما دوره دانشجویی چیکار می کردیم
;D