+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
kmahyar said:

دیدی عزیزم منتظری بری دنبال اعتیاد، بیخود مدیکال بهونه کردی خوب برو، فقط یک جوری بکش خانم دکتر پورمند تشخیص نده
:D
منم اگه ویزا بگیرم همه رو زیر مدیکال میبینم. مهیار جان من مدیکالم رو دادم اعتیادمم لو نرفت الان منتظر ویزام کارم از این حرفا گذشته​

mahtisa said:
منم اگه ویزا بگیرم همه رو زیر مدیکال میبینم. مهیار جان من مدیکالم رو دادم اعتیادمم لو نرفت الان منتظر ویزام کارم از این حرفا گذشته​

خوب پس دیگه راحتی، برو کیفتو بکن
امیدوارم ویزات زود بیات تا بری اونور جنس خوب بزنی
راستی وحید یکسری سماق جدید آورده حرف نداره یک بار امتحان کن مشتری میشی
:P

kmahyar said:

این سماقای آقا وحید هم توفیری نداشت بس که از استرس و نگرانی آینده پروندمون دیگه زندگی سیاه شده
وااااااااااااااای چقدر ناامیدم

ونوس جان قراره خانومای فروم یه وقتی با هم دوره همی داشته باشیم تو هم بیای خوشحال می شم

یه چیزی بگم من نمی دونم چرا امشب این جوریم احساس بدی دارم حس می کنم اگه مدیکال بیاد اصلا می خوام برم یانه ؟!!!! اصلا در ست هست قبلا اصلا این جوری نبودم فکر کنم آخرش بسکی مدیکال نیومد دارم خل می شم یا این خلی قبل از مهاجرته نمی دونم اگه مشابه این حس را داشته اید لطفا منو مطلع فرمایید . ممنون

mercedeh said:
این سماقای آقا وحید هم توفیری نداشت بس که از استرس و نگرانی آینده پروندمون دیگه زندگی سیاه شده
وااااااااااااااای چقدر ناامیدم

با توجه به تاریخ پروندت مرسده جان نباید از سماقهای معمولی استفاده کنی، این سماق ساده ها برای بچه های 2009 هست شما باید سماق پلاس بگیری که سنگین تر هست و برای تاریخ های شما تهیه شده

Ghazalllll said:
[rtl]
هییییییییییییییییییییییییییییی!!!

به قول یکی از دوستان اینجا، "ورشو مهیار اینا" که ما رو تحویل نمیگیره! از آنکارای خودمون چه خبر حسین جان؟ بالاخره میشه ما هم اینجا اطلاعات ونکوور رو بذاریم یا فقط باید شبا خوابشو ببینیم؟
[/rtl]

...سلامتی والا، آفیسرها به جای رسیدگی به پرونده های ما هر روز دور هم جمع میشن بلک جک بازی می کنن، و*ی*س*ک*ی میزنن
معلوم نیست اونجا ویزا آفیسه یا باره؟؟
:'( :'( :'(

shamloo said:

...سلامتی والا، آفیسرها به جای رسیدگی به پرونده های ما هر روز دور هم جمع میشن بلک جک بازی می کنن، و*ی*س*ک*ی میزنن
معلوم نیست اونجا ویزا آفیسه یا باره؟؟
:'( :'( :'(

مدرک مستند هم داری برای حرفت؟

kmahyar said:

بره اونور جنس خوب بزنه؟
!من فکر می کردم جنس خوبا از اینور میره اونور
زیره رو که به کرمان نمیبرن مهیار جان
;)

shamloo said:

بره اونور جنس خوب بزنه؟
!من فکر می کردم جنس خوبا از اینور میره اونور
زیره رو که به کرمان نمیبرن مهیار جان
;)

ببخشید که شما قدیمی پسندی و محصولات افغانستان رو استفاده میکنی
آمریکا بیخ گوششه محصولات جدید استفاده می کنه که شما اسمشم نشنیدی، اینجاها پیدا نمیشه

shamloo said:

!!!آخه نوکرتم نوشته همسرشون اصلاً زبان بلد نیست!! پس متقاضی اصلی خود ایشون هستن با 70 سال سن
:P :P :P

حسین جان اون که حتما شوخی کزده ولی من خودم یکی رو 15 سال پیش برای مسائل کاری باهاش آشنا شده بودم که 70 سال سن داشت یه زن صیغه ای داشت که 20 سال بیشتر نداشت تازه اونو میخواست طلاق بده که خواهر 16 سالشه رو صیغه کنه دو سه باری هم که باهاش کار داشتم هر بار میرفتم میگفتند حاج آقا سر نمازه کلا کانادا این سختگیریها را برای ما داره این افراد راحت با ویزای سرمایه گذاری میرند و اگه گند کارشون هم در بیاد مشابه همونی که سر همین 3000 میلیارد دیدیم کاری به کارشون نداره

Arman1340 said:

حسین جان اون که حتما شوخی کزده ولی من خودم یکی رو 15 سال پیش برای مسائل کاری باهاش آشنا شده بودم که 70 سال سن داشت یه زن صیغه ای داشت که 20 سال بیشتر نداشت تازه اونو میخواست طلاق بده که خواهر 16 سالشه رو صیغه کنه دو سه باری هم که باهاش کار داشتم هر بار میرفتم میگفتند حاج آقا سر نمازه کلا کانادا این سختگیریها را برای ما داره این افراد راحت با ویزای سرمایه گذاری میرند و اگه گند کارشون هم در بیاد مشابه همونی که سر همین 3000 میلیارد دیدیم کاری به کارشون نداره

!!بله آقا آرمان، شما درست می فرمایید. متاسفانه ماهاییم که خدا رو شکر همیشه مرغ عزا و عروسی بودیم
!با توجه به اخباری که از داییم تو کانادا بهم رسیده، میشه گفت کانادا که دیگه رسماً مهد این جماعتی که شما فرمودید شده یه جورایی

حالا که صحبتش پیش اومد من 2 تا سوال دارم... یک! اگر کسی که تقاضا اقامت داره موقعی که پاس ریکوئست میشه در خاک کانادا باشه آیا باز هم پاسپورتشو باید بفرسته ورشو برای زدن ویزا یا باید بفرسته اداره مهاجرت تو اوتاوا؟ دو! اگر اون شخص مین اپلیکنت نباشه آیا چون قبل از اون داخل کانادا بوده میتونه قبل از لند کردن مین تقاضا کنه و کارت اقامتشو بگیره یا باید صبر کنه؟؟؟​

رکساره جون حال و روز منم بهتر از این نیست ناامید ناامید ناامید
آقا مهیار سماق 5 پلاس هم فکر نکنم کارساز باشه حالا ما ته صفی هارو اینقدر ریز نبینین خوب
امیدوارم اون گیلاسای تو دست افیسرا خورد شه کوفتشون باشه این تعطیلات
امیدوارم تو اون تعطیلات تابستونی هم از اون ارتفاع پرت شن وسط زمین و آسمون دق مرگ شن که اینقدر اذیتمون کردن

kasrawasp said:
حالا که صحبتش پیش اومد من 2 تا سوال دارم... یک! اگر کسی که تقاضا اقامت داره موقعی که پاس ریکوئست میشه در خاک کانادا باشه آیا باز هم پاسپورتشو باید بفرسته ورشو برای زدن ویزا یا باید بفرسته اداره مهاجرت تو اوتاوا؟ دو! اگر اون شخص مین اپلیکنت نباشه آیا چون قبل از اون داخل کانادا بوده میتونه قبل از لند کردن مین تقاضا کنه و کارت اقامتشو بگیره یا باید صبر کنه؟؟؟​

یعنی مثلا همسر یک مین اپلیکنت اونجا دانشجو باشه؟