+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
kmahyar said:

ویزای کانادا دریافت شد، به امید اینکه مدیکال و ویزای همتون زود بیاد اینجارو خودم منفجرش کنم

​

خیلی خیلی مبارک باشه مهیار جان
:'(من که با این توقف دوباره مدیکال ها کلا امیدم رو از دست دادم. نمی دونم شاید سرنوشت ما اینه که تو همین خراب شده بمونیم
​

nina82 said:
persons pending... کسری جان تو جدول نوشته تعداد افراد ​

خوب پس من سوتی دادم... عذرخواهی میکنم​

kmahyar said:

ویزای کانادا دریافت شد، به امید اینکه مدیکال و ویزای همتون زود بیاد اینجارو خودم منفجرش کنم

​

:)مبااااااارکه​

​
kmahyar said:

من اومدم، تا چند مین دیگه پستام شروع میشه

:D :D :D
​

:)خیلی خوش اومدی خوش خبر باشی منتظرت بودیم
​

kmahyar said:

​

خیلی مبارکه مهیار جان خیلی باحالی. میخوامتتتتتتتتتتت​

kmahyar said:

​

تبریک مهیار جان امیدوارم به زودی از تو ونکور پستهایت را بزاری
​

​
kmahyar said:

​
مبارک ها باشد​

kmahyar said:

خبر دارم برات شهره جان، هی نزنی توی سر آنکار
​

آقا مبارکا باشه! دیگه واسه چی داری بر می گردی؟ از همونجا برو کانادا دیگه
!!!یه جماعت گشنه ایی اینجا منتظرت هستن، از ما گفتن بود
:P
!چه خبری داری که به آنکارا هم ربط پیدا می کنه؟ قضیه جالبتر شد
::)
​

kmahyar said:

ممنون پانی جان، یک دنیا تشکر از بابت مهربونیت
​
پس شما هم امروز سفارت بودی
نکنه با 26 تا پاسپورت اومده بودی؟
کی میخوای پرواز کنی ؟

مهیار جان مبارکتون باشه کاش میشد همگی با هم یه سور راه مینداختیم....طوری نیست باشه طلبت ایشالله کانادا....آخه شما نفر اول جمع مایین که پاسپورتتون به ویزای کانادا مزین شد.شاد و تندرست باشید..​

kmahyar said:

​
خیلی خیلی مبارک باشه امیدوارم پاقدمتون خیر باشه و تا چند ماهه آینده که ماها مییایم یه شرکت درست حسابی تو ونکوور زده باشین و ماروهم استخدام کنید ;) 8)
​

چقدر این تصویر که گذشتی و خبری که بالاش دادی قشنگ و شادی بخش بود. مبارکت باشه مهیار​

Samaa said:
مرسيييي مريم عزيزم
.... راستش خانوادگي رفتن خيلي سخت تره چون بايد يه زوج و شايدم يه بچه اونجا جا بيوفتن.... به نظرم يه هييت هم واسه خانواده ها بايد تشكيل بشه!!!!!

هیئت و این صحبتها فقط یه شوخی یه برای اینکه این دوران سخت و طولانی راحت تر بگذره و یه خورده از فکر تنهایی و سختیهای اونجا دور شیم.ما هممون یه هیئتیم هیئت منتظران...​

مهیار میخواد یه خبر بذاره ادم رو نصف جوون میکنه​

kmahyar said:

​
مبارک باشه اقا مهیار امیدوارم همه کاراتون به همین خوبی و به سرعت طی بشه و موفق و پیروز باشید وامیدوارم بقیه دوستان هم در این ماه مبارک عیدیشون رو بگیرند.به امید خدا :)​