+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
farnazce said:
پس چرا پ ر نمی یاد؟ منم بلیطم رو خریدم 8) چمدونم که خریدم فقط مونده ویزا، خدا رو شکر که چیزه مهمی نمونده ، راستی اژانس گفت از سه شنبه نرخ بلیط ها عوض می شه مبنای دلار . اگر هم بخوام تاریخ بلیط رو عوض کنم نرخ دلار روز رو حساب می کنند + جریمه دعا کنید ویزامون بیاد
[rtl]این نرخ بلیطی که قرار اضافه بشه فقط برای ایران ایر هستش یا کل پروازها؟؟!![/rtl]​

reza1100 said:
باسلام
مدیکال یکی از دوستان ، دیروز با کد شغلی حسابداری رسید.
تاریخ اقدام برای سیدنی : جون 2009
فایل اول : جون 2009
فایل دوم : سپتامبر 2009
تبریک بابت این همه مدیکال
[rtl]اینکه از رو سر ما پرید!!!
آقا چرا صف رو به هم میزنی؟؟
[/rtl]​

اوه اوه چه خبره
خیلی روزه خوبیه.....

mahdi717 said:
[rtl]این نرخ بلیطی که قرار اضافه بشه فقط برای ایران ایر هستش یا کل پروازها؟؟!![/rtl]​
ایران ایر که دلار نداره این ماله پروازهای خارجی هست البته حتما ایران ایر هم گرون می شه من امارات گرفتم رو نرخ ارزونش شد ۲۷۰۰۰۰۰ تومان

Afshinshailin said:
سلام دوستان به خصوص منتظران مديكال
مديكال يكي ديگر از دوستان من آمد سيل مديكال شوع شده و بر اسال دريافت فايل نامبر اول مي باشد
در حال حاضر مي ٢٠٠٩ مديكال ميگيرند.
التماس دعا براي پاس ريكوست
ارادتمند همگي
دوست عزیز
مدیکال ماه جون هم داره میاد.
هفته پیش از ماه مارچ تا جون مدیکال داشتیم.

روزی که مدیکال می آد فوری می رم سراغ بستن چمدون اگه یه روز قطع شه وسایل رو می ریزم بیرون اگه همینطور ادامه پیدا کنه باید برم دکتر کسی اینجا دکتر روانشناسه آیا ؟
:) :) :) :)

farnazce said:
پس چرا پ ر نمی یاد؟ منم بلیطم رو خریدم 8) چمدونم که خریدم فقط مونده ویزا، خدا رو شکر که چیزه مهمی نمونده ، راستی اژانس گفت از سه شنبه نرخ بلیط ها عوض می شه مبنای دلار . اگر هم بخوام تاریخ بلیط رو عوض کنم نرخ دلار روز رو حساب می کنند + جریمه دعا کنید ویزامون بیاد

دوست عزیز
هفته گذشته دو مورد درخواست اسکن کپی از پاسپورت بعد از ارسال مدیکال رو بنده شنیدم که فکر کنم میشه به عنوان پاس ریکوئست حساب کرد.

mercedeh said:
روزی که مدیکال می آد فوری می رم سراغ بستن چمدون اگه یه روز قطع شه وسایل رو می ریزم بیرون اگه همینطور ادامه پیدا کنه باید برم دکتر کسی اینجا دکتر روانشناسه آیا ؟
:) :) :) :)
:'(شما که خوبی و سالم منکه وسیله زندگی‌ رو هم حراج کردم چی‌ بگم؟​

reza1100 said:
دوست عزیز
هفته گذشته دو مورد درخواست اسکن کپی از پاسپورت بعد از ارسال مدیکال رو بنده شنیدم که فکر کنم میشه به عنوان پاس ریکوئست حساب کرد.
از من که کپی پاسپورت هم نخواستند هنوز

farnazce said:
ایران ایر که دلار نداره این ماله پروازهای خارجی هست البته حتما ایران ایر هم گرون می شه من امارات گرفتم رو نرخ ارزونش شد ۲۷۰۰۰۰۰ تومان

چقدر زیاد!!!! برا چه تاریخی گرفتین؟

farnazce said:
از من که کپی پاسپورت هم نخواستند هنوز

پاسپورت ریکوئستها مستلزم اتمام بک گراند چکتونه . همین که روند صدورش شروع شده خیلی خوبه . امیدوار باشید

فكر كنم افيسرا سوخت موشك خوردن.خدايا شكرت

maggie_zaryan said:
فكر كنم افيسرا سوخت موشك خوردن.خدايا شكرت
امیدوارم دوباره به زغال سنگ خوری نیافتن. بچه ها به جای سماق برای خودتون به فکر جور کردن سوخت موشک واسه آفیسرها باشید

hrabee said:
:'(شما که خوبی و سالم منکه وسیله زندگی‌ رو هم حراج کردم چی‌ بگم؟​
[font]همون سماق چاره کارمونه مدیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییکال کجاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایی ؟ من و رکساره طاقت نداریم [/font]​

M.Farjam said:
امیدوارم دوباره به زغال سنگ خوری نیافتن. بچه ها به جای سماق برای خودتون به فکر جور کردن سوخت موشک واسه آفیسرها باشید

ریا نشه بهشون سماق دادم راه افتادن