+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
nina82 said:

اره به خدا. بچه ها من که دیگه واقعـــــــــــاً خسته شدم . بریدم، کم آوردم. گفتم یه ذره با شماها که میفهمید چی میگم درددل کنم. تا یه روز چندتا مدیکال میاد و میام امیدوار بشم فرداش قحطی می شه:( شماها رو نمیدونم اما من که دیگه واقعاً صبرم تموم شده. دیگه می خوام کلن بی خیال این قضیه مهاجرت شم. :-\ اصلاً نخواستیم به خدا
این جیسون کنی لعنتی با زندگی اینهمه آدم بازی کرده عین خیالشم نیست. هرچی هم بخوایم این مهاجرت لعنتی تاثیری رو زندگیمون نداشته باشه نمیشه آخه به خدا. اصلاً من یکی از همه بیشتر تحت تاثیر وعده 1 ساله این مینیستر کنی قرار گرفتم. اگه میدونستم قراره ایران بمونیم بچه دار نمیشدیم. کدوم آدم عاقلی حاضره بچشو تو این مملکت بزرگ کنه. امسال دخترم سه سالش شد. هر سال میگم سال دیگه دیگه کاناداییم. .... اما
راستش از شما چه پنهون دیگه کم کم دارم مثل
تو آآ به کل این قضیه مهاجرت بدبین می شم hezareye.
رو که یادتونه که؟ hezareye
از این به بعد من می خوام تو این فروم نقش اونو بازی کنم. اینجا همه خیلی زیادی مثبتین و مطمئنین
کارمون درست می شه !
واقعاً به یه بدبین مثه گلاون تو گالیور نیاز دارین تا جنستون جور شه. من با کمال میل زحمتشو می کشم!
من میــــــــدونم ما هیچ جا نمیریـــــــــــم، هممون سر کاریم

Dear nina
I read in AA that 1000eyes went to canada so be hopeful and we will go soon.

venus60 said:

من کاملا درکت می کنم نینا جان همش تقصیر این جسی نه افیسرهای ورشو که یه ملتی رو سرکار گذاشته
اما نگران نباش بالاخره میاد و خودشو نشون میده :D

[rtl]
به نظر من بهترین انتقامی که میشه از این کاناداییا گرفت اینه که بعد از اینکه مدیکالمون رو دادیم همگی بریم معتاد شیم
از اون خفناش...
بعدش بریم جامعه کانادا رو به گند بکشیم...
اول از همه هم بچه این جیسی فلان فلان شده رو از راه به در می کنیم
نظرتون چیه؟
[/rtl]​

nina82 said:

اره به خدا. بچه ها من که دیگه واقعـــــــــــاً خسته شدم . بریدم، کم آوردم. گفتم یه ذره با شماها که میفهمید چی میگم درددل کنم. تا یه روز چندتا مدیکال میاد و میام امیدوار بشم فرداش قحطی می شه:( شماها رو نمیدونم ام...
تو آآ به کل این قضیه مهاجرت بدبین می شم hezareye.
رو که یادتونه که؟ hezareye
از این به بعد من می خوام تو این فروم نقش اونو بازی کنم. اینجا همه خیلی زیادی مثبتین و مطمئنین
کارمون درست می شه !
واقعاً به یه بدبین مثه گلاون تو گالیور نیاز دارین تا جنستون جور شه. من با کمال میل زحمتشو می کشم!
من میــــــــدونم ما هیچ جا نمیریـــــــــــم، هممون سر کاریم

وای نینا جان هم ناراحتم برای این شرایط هم ببخشیدا به خدا خیلی خندیدم
آخه دقیقا یاد کل کل هات با ایشون افتادم تو آآ
خدا واقعا نصیب نکنه ولی کسائی که زخم خورده این اداره مهاجرتن
اصلا به هیچ عنوان نمیتونن بهش اعتماد کنن

ونوس و نینا جان مثبتتون اضافه شد
:)آقا مهیار و حسین جان یکی طلبتون

venus60 said:

من کاملا درکت می کنم نینا جان همش تقصیر این جسی نه افیسرهای ورشو که یه ملتی رو سرکار گذاشته
اما نگران نباش بالاخره میاد و خودشو نشون میده :D

جان کوچولو

Pani85 said:
ونوس و نینا جان مثبتتون اضافه شد
:)آقا مهیار و حسین جان یکی طلبتون

Thanks a lot
+1 for you
For the reason you know...
;)

سماق اعلا رسید، بدون عوارض
مخصوص کیس های مهاجرتی به کانادا با قانون فست ترک

shamloo said:
Thanks a lot
+1 for you
For the reason you know...
;)

حسین آقا من یه پیشنهاد برای تنظیم و ترجمه متن نامه تون دارم
این سایت که لینکشو براتون میذارم خیلی حرفه ای هستن
باهاشون کار کردم و نوع کاراشونو دیدم
البته مقاله تخصصی و نه نامه عادی ولی به هر حال
دقت و سرعت و کیفیت ترجمه شون عالی بود

میتونین نوع نامه رو اداری انتخاب کنین بهتون پیشنهاد میدن با چه
کیفیتی و با چه سرعتی میخواین و بر اساس اون قیمت میدن

امکان پرداخت آنلاین هم هست

http://www.worldtranslators.net/​

Pani85 said:
حسین آقا من یه پیشنهاد برای تنظیم و ترجمه متن نامه تون دارم
این سایت که لینکشو براتون میذارم خیلی حرفه ای هستن
باهاشون کار کردم و نوع کاراشونو دیدم
البته مقاله تخصصی و نه نامه عادی ولی به هر حال
دقت و سرعت و کیفیت ترجمه شون عالی بود

میتونین نوع نامه رو اداری انتخاب کنین بهتون پیشنهاد میدن با چه
کیفیتی و با چه سرعتی میخواین و بر اساس اون قیمت میدن

امکان پرداخت آنلاین هم هست

http://www.worldtranslators.net/​

Thank you so much
:)

عجب آدمهای کم جنبه ی هستید شما ، هفته پیش پیشنهاد مکیدن سماق در ایران رو دادم تا اینجا میاید حرفه ای شده باشید ، حالا دیگه تجارت خونه و قاچاق و احتکار و سهمیه بندی راه انداختید
:P :o

shamloo said:

امیر جان یه جماعتی رو به فسق و جور کشیدی تازه طلبکارم هستی؟؟؟
به جای این حرفها اگه سماق اضافه داری بده که می خوام واسه فردا صبحونه کنار بزارم
دلار شده دو تومن، دیگه وسعم نمیرسه واسه همه وعده ها سماق بگیرم
:P

مخمور جام عشقم ساقی بده سماقی

پر کن قدح که بی سماق مجلس ندارد آبی

وصف رخ چو ماهش در پرده راست ناید

مطرب بزن نوایی ساقی بده سماقی

ساقی=وحید جام عشقم=پرونده مهاجرت
رخ چو ماهش=مدیکال مجلس=فروم
مطرب=حاج پیمان

حسین جون اینجا ما با روپیه می خریم هنوز میصرفه. همه جورشم هست. آسیاب نشده هم داریم که جون میده واسه مکیدن ;D
سایر اجناس هم اگه مشتری زیاد باشه می تونم براتون سفارش بدم. ناس، تلخکی و ... به وفور موجود است. وحید جون اگه خواستی بزنی تو کار این مواد بگو با هم تجرات کنیم. حسین جون بعدش با هم کلینیک ترک رو هم راه می ندازیم که هزینه های اونورمون رو از حالا در بیارم
:P

RaymondX said:
maryamm said:
[size=10pt]سلام دوستان.من یک ماهه که مدیکال دادم،میخواستم بدونم الان باید چه کارایی انجام بدم؟دارم کلاسهای زبانم رو میرم به غیر از اون چه دوره هایی لازمه که ببینم یا چه مدارکی داشته باشم؟رشته ام معماریه.در ضمن لطف میکنید راجع به زمان تبدیل پول به دلار راهنماییم کنین؟امروز دلار 2020 تومن بود...خیلی ناراحت این قضیه هستم.به نظرتون الان پول رو تبدیل کنیم یا دست نگه داریم ببینیم اوضاع چی میشه؟مرسی از

مریم عزیز خوشحالم که اینجا یک همکار پیدا. کردم این سوال های شما سوال منم هست اما بدون مدیکال

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]سلام خوبید؟چه خوب که شما هم هستید و میشه تبادل اطلاعات کرد.لطفا اگه مطلبی پیدا کردید به منم خبر بدبد.من الان شدیدا نگران وضعیت دلار هستم.
[/size][/size][/size]​

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]مهیار جان ممنون از جوابت.پس به نظر شما من دست نگه دارم فعلا؟و یه سوال دیگه سایتهای کاریابی زیادن به نظرتون جامع ترینشون کدومه؟[/size][/size][/size][/size][/size]

دوستان يه بنده خدايي بنام اياري تو اا يه سوال داره. به دادش يرسيد. وكيلش ٢٠ روز ديرتر خبر مديكال رو داده بهش مي حواد بدونه جقدر وقت داره.
امير اقا اكر انلاين هستيد ميشه بكيد من بهش جي بايد بكم؟
من زياد ماموريت مي رم يكي از كابوسهام اينه كه مديكال من و دوستم بياد و نبينيم.

Modares said:
دوستان يه بنده خدايي بنام اياري تو اا يه سوال داره. به دادش يرسيد. وكيلش ٢٠ روز ديرتر خبر مديكال رو داده بهش مي حواد بدونه جقدر وقت داره.
امير اقا اكر انلاين هستيد ميشه بكيد من بهش جي بايد بكم؟
من زياد ماموريت مي رم يكي از كابوسهام اينه كه مديكال من و دوستم بياد و نبينيم.

زمان انجام مدیکال 30 روز است
میرسه انجام بده چون 2 روز جواب به دست دکتر میرسه و 2 روز به لندن، البته خانم دکتر پورمند با این سرعت کار میکنه