+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
titi_lotfi said:
شما برای خودت نمیبینی که نوشته پور و گود ولی برای من که بیشتر از 10 تا پست گذاشتم رو میبینی. یعنی نمیشه به خودت امتیاز بدی ولی برای دیگرانی که بیش از 10 تا پست گذاشته باشند میتونی

اووه گیج شدم خودم یاد اون روزهایی میوفتم که تو کلاس درس میدادم.
:o
سلام تى تى جان راستش منم براى شما رو نمى تونم ببينم يهنى چيزي فعال نيست فكر كنم حتما بايد بيش از بيست پست بذاريم كه اونم فعال بشه

سلام
براي منم يه پيغام از طرف ستاره اومد و وقتي رفتم چك كنم هيچي نبود!!!!
اين يعني چي؟؟؟؟

منم دو تا ایمیل داشتم برای پیام خصوصی اما خبری از پیام نبود قبل از بن شدن

بعد از اینکه 20 تا پست بزارید میشه که به بقیه امتیاز بدین :venus 60

championking said:
سلام
اين يعني چي؟؟؟؟

;) علی جون در جریان هستند :D

برای منم از طرف
shoo
اگه اسمش رو اشتباه ننوشته باشم...اومد وقتی رفتم دیدم چیزی تو باکسم نیست.

Ahora said:

;) علی جون در جریان هستند :D
سلام وحيد جان
متاسفانه معني علي جون در جريان هستند رو متوجه نشدم اگه ميشه بيشتر توضيح بدين ???

Peymanrs said:

چقدر جالب!!!! یعنی واقعا مدیرهای اپلای وقاحت را تا اینجا پیش بردند که پیامهای خصوصی رو می خونند!!! من فکر می کردم بخاطر گزارش بچه ها پیام خصوصی رو حذف می کنند ولی این چیزی که می گی معنیش اینه که دارن تمام پیامهای خصوصی رو می خونند؟؟؟!؟!؟!؟!؟ >:(ر
راستش چند وقتی می بینم چندین ایمیل در خصوص دریافت پیام خصوصی برام می یاد ولی توی باکس پیامهام هیچی نیست!!!! فکر کردم این یک مشکل برای آی دی من بوده اما.... به هر حال امیدوارم اینطوری نباشه
بگذریم اگه کسی برام توی اپلای پیام خصوصی گذاشته و جوابش رو ندادم از همینجا ازش عذرخواهی می کنم
وقتی بعضی ها حرف از قانون و رعایت قانون می زنند ولی به اصولی ترین موارد اخلاقی پایبند نیستند خیلی عصبانی می شم
البته باز هم تاکید می کنم امیدوارم اشتباه کرده باشم

لطفن بگو چی نوشتی ؟

championking said:
سلام وحيد جان
متاسفانه معني علي جون در جريان هستند رو متوجه نشدم اگه ميشه بيشتر توضيح بدين ???

می گن مدیر همون فروم هست که به خودشون اجازه هر کاری رو می دهند

Peymanrs said:

چقدر جالب!!!! یعنی واقعا مدیرهای اپلای وقاحت را تا اینجا پیش بردند که پیامهای خصوصی رو می خونند!!! من فکر می کردم بخاطر گزارش بچه ها پیام خصوصی رو حذف می کنند ولی این چیزی که می گی معنیش اینه که دارن تمام پیامهای خصوصی رو می خونند؟؟؟!؟!؟!؟!؟ >:(ر
راستش چند وقتی می بینم چندین ایمیل در خصوص دریافت پیام خصوصی برام می یاد ولی توی باکس پیامهام هیچی نیست!!!! فکر کردم این یک مشکل برای آی دی من بوده اما.... به هر حال امیدوارم اینطوری نباشه
بگذریم اگه کسی برام توی اپلای پیام خصوصی گذاشته و جوابش رو ندادم از همینجا ازش عذرخواهی می کنم
وقتی بعضی ها حرف از قانون و رعایت قانون می زنند ولی به اصولی ترین موارد اخلاقی پایبند نیستند خیلی عصبانی می شم
البته باز هم تاکید می کنم امیدوارم اشتباه کرده باشم و این یک مشکل فنی بوده باشه
سلام پيمان جان
به نظر من كه خيلي عجيبه چونكه براي من پيغام از طرف يكي از مديرا بود
اوني كه اسمش ستاره هست
من فكر ميكنم كه دارن پيغامهاي دريافت شده و ارسال شده مربوط به گذشته رو كنكاش ميكنن
واقعا خجالت آوره

جنبه قدرت چیز کمیابیه خوبه مدیر فروم بودن. همچین قدرتی نیست امیدوارم تا جنبه پیدا نکردن بزرگتر نشن​

ممنونtry hard عزيز
بچه ها كسى لينك جدول قابل ويرايش رو داره ممنون ميشم بذاره​

بابک خان ترکوندیا ;D :P

بابک عزیز
اینگار شما هم در اپلای ابرود اعلان جنگ نمودید​

خیلی شاکیم ورود به حریم خصوصی اجازه میخواد هر جوجه ای که نمیتونه این کار رو بکنه

championking said:
سلام
اين يعني چي؟؟؟؟

منم همینطور٬ این ستاره داره سر شوخی رو باز میکنه انگار​