+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
mahdi717 said:
[rtl]
اون خانمه اونجا آشنا نداره؟ :P​
[/rtl]

داره، خوبشم داره ولی توی نامه نوشته یا خودت، نیومدی میگیم چیکار کن
:P
​

mahdi717 said:
[rtl]
۳ ساله هر سال میگم سال بعد جشن تولدمو کانادا میگیرم،‌ امسال هم در خدمت اسلام و مسلمین بودیم.
وقتی اقدام کردیم ۳۴ سالم بود حالا شدیم یه پیرمرد ۳۷ ساله،‌ فکر کنم تا برسیم اونجا ۴۰ رو رد کرده باشم.​
[/rtl]
مهدی جان تو کانادا سن بازنشستگی 65 ساله هنوز خیلی زوده احساس پیری کنی​

اگه بنا باشه مهیار پاسپورتش رو به سفارت کانادا تو ایران تحویل بده پس باید پول بلیت رفت و برگشت به ورشو و هزینه های دیگه رو یک شیرینی درست حسابی به بچه های فروم بده​

Ahora said:
اگه بنا باشه مهیار پاسپورتش رو به سفارت کانادا تو ایران تحویل بده پس باید پول بلیت رفت و برگشت به ورشو و هزینه های دیگه رو یک شیرینی درست حسابی به بچه های فروم بده​
[rtl]
مهیار که پوستش کنده است، چه ورشو بره چه نره بعنوان اولین پاس ریکوئست باید شام بده.​
[/rtl]

[rtl]
تو AA منو به مدت یکماه banned‌ کردند :D
شما نمیتوانید وارد سایت شوید ! دسترسی شما به سایت به دلیل زیر قطع شده است :
تبلیغات در پست و امضا علی رغم تذکرات گذشته

پایان مدت محرومیت شما : August 20th, 2012, 07:30 PM

​
[/rtl]

Ahora said:

اگر نرم افیسر میگه بیا مصاحبه، یک مدت کیسی نداشتیم تو بیا دلمون تنگ شده، غیر مصاحبه توی فرودگاه ونکوور
:P
​

mahdi717 said:
[rtl]
۳ ساله هر سال میگم سال بعد جشن تولدمو کانادا میگیرم،‌ امسال هم در خدمت اسلام و مسلمین بودیم.
وقتی اقدام کردیم ۳۴ سالم بود حالا شدیم یه پیرمرد ۳۷ ساله،‌ فکر کنم تا برسیم اونجا ۴۰ رو رد کرده باشم.​
[/rtl]

:Dهنوز جا داره که به من برسی مهدی جان :D
​

mahdi717 said:
[rtl]
تو AA منو به مدت یکماه banned‌ کردند :D​
[/rtl]

حیف باطری قلمی
:D
​

بچه ها بیاین قرار بذاریم یه جایی همدیگرو ببینیم :)حتما که نباید تو کانادا هم و ببینیم​

helensalon said:
بچه ها بیاین قرار بذاریم یه جایی همدیگرو ببینیم :)حتما که نباید تو کانادا هم و ببینیم​

همه بریم فرودگاه امام بدرقه مهیار​

Ivan. said:
مهیار تا شام نده هیچ جا نمیره​

Ivan. said:

لطف داری، اگه میاین یک جای خوب بریم دست جمعی دور هم باشیم فرودگاه بیاین من و جلب میکنن می برن
می گن چیکاریه ای اینا کین ؟ اونجا هم باید برای خروج برم مصاحبه
... بعد ورود به ونکوور هم که دیگه
​

kmahyar said:

لطف داری، اگه میاین یک جای خوب بریم دست جمعی دور هم باشیم فرودگاه بیاین من و جلب میکنن می برن
می گن چیکاریه ای اینا کین ؟ اونجا هم باید برای خروج برم مصاحبه
... بعد ورود به ونکوور هم که دیگه
​
بریم یه جای خوب که هم شام بدی هم دور هم باشیم :)​

Ivan. said:
بریم یه جای خوب که هم شام بدی هم دور هم باشیم :)​

من که حرفی ندارم، ولی نگرانم نکنه سکوریتی چک شما به مشکل بر بخوره
​