+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
دکتر تو مقاله اش گفته که ما ها که شاکی نبودیم هنوز تکلیفمون روشن نیست که رد یم یا قبول در سته؟ :(

مثبت 1 برای روش خوبت
try hard said:
یه مثال
البته شماها استادید این لغت رو بلدید توی 504 هم بود اما من دست کردم تو جعبه کفشم این اومد دستم مثل فال :P

able to be easily physically emotionally or mentally hurt, influenced or attacked.

try not to let my.................become any kind of a factor here

طرف دیگه کاغذ
vulnerability

یک قسمت از مقاله دکتر رو اینجا می زارم خیلی به دلم نشست چرا که تا حد زیادی واقعیت داره.
ایشون معتقدند که : مشکل بزرگ جامعه ایرانی ما در کانادا فرد محوری است و این البته زاده تمایل ذاتی ما به این رفتار است. اگر هر یک از ما موقعیت خود را در موفقیت جمع ببینیم بسیاری از مشکلات حل می شود. بسیاری از دوستانی که من دیده ام دقیقا موضوع را به خود و پرونده خود محدود می کنند و این نقطه اختلاف من با آنها است. اگر جمعی عمل نکنیم و متحد نباشیم موفق نیستیم هرجا که باشیم. تک تک ما شکننده ایم اما با هم توان شکستن داریم

Ahora said:

آپدیت سوء پیشینه
پرینت حساب بانکی و تائیدیه بانک
کپی 10 صفه اول پاسپورت
آپدیت نامه های سابقه کار در صورت دسترسی

آقا وحید گفته بدید به دفترشان یا به ورشو مستقیما بدهید؟

Mehdi58 said:
آقا وحید گفته بدید به دفترشان یا به ورشو مستقیما بدهید؟

دفتر تهران

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بالاخره از ماهم کپی پاسورتامونو خواستن
به امید خبرهای خوووووووووووووووووووووووووب برای همه دوستاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
اندکی صبر سحر نزدیک است
به امید دیدار نزدیک تمامی دوستان در کانادا

mahnaza said:

بالاخره از ماهم کپی پاسورتامونو خواستندددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
به امید خبرهای خوببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب برای همه دوستانننننننننننننننننننننننننننننننننن

تبریک
اسمتون رو دیدم به عنوان نفر آخر کامنت دهنده فهمیدم یه خبر خوبه

mahnaza said:

بالاخره از ماهم کپی پاسورتامونو خواستندددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
به امید خبرهای خوببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب برای همه دوستانننننننننننننننننننننننننننننننننن

خیلی خیلی مبارک باشه مهناز جان، وقتی خبرتو دیدم خستگیم در رفت به امید اینکه زندگی بسیار خوبی رو توی کانادا داشته باشین

try hard said:

تبریک
اسمتون رو دیدم به عنوان نفر آخر کامنت دهنده فهمیدم یه خبر خوبه

مرسی عزیزم منتظر خبر مدیکال شما عزیزان هستم ;)

مبارکه التماس دعا
mahnaza said:

مبارک باشه .چقدر خبر خوبی بود.به امید گذر منتظران مدیکال از مرحله تعقیب اخبار به مرحله دریافت مدیکال ;D ;D ;D ;D

mahnaza said:

niloofar.g said:
آقای مختاری گفتن که لندینگ فی را بپردازید , یعنی قبل از اینکه ازمون بخوان ما این کارو بکنیم؟ من از موکلاشونم و پاسپورتم هم یک ماهی میشه که عوض کردم و تا حالا اعلام نکردم , حالا به نظرتون با توجه به اینکه نوبتم هم هست , اگه ما یه خودی به ورشو نشون بدیم یادشون نمیفته که مدیکال برام بفرستن؟

من هم موکلشون هستم . امروز باهاشون تماس گرفتم . من که شنبه پرداخت میکنم. فرقی نداره . ای کاش که پارسال پرداخت کرده بودم . اگر قبل از درخواست هم پرداخت بشه مشکلی به هم نمیزنه

mahnaza said:

مبارکهههههههههههههههههههههه نمیدونم چرا تو پست قبلی تبریکم پرید و فقط لبخندش موند. مبارک باشههههههههههههه

shu said:
مبارک باشه .چقدر خبر خوبی بود.به امید گذر منتظران مدیکال از مرحله تعقیب اخبار به مرحله دریافت مدیکال ;D ;D ;D ;D

امیدوارم، ورشو داره خوب کار میکنه با این حجم پرونده و تا الان به هر کسی که منفی بافی کرده جوابهای جالبی داده مخصوصا به اونایی که فعالیت زیر زمینی دارن
:-*

بچه ها میشه بگین مزایا و معایب بلیط رفت و برگشت یا فقط رفت چیه؟