+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
آرام جان بهشت پیش کی باید بریم؟ تو که به روح اعتقاد داری دیگه

Mehdi58 said:
آرام جان بهشت پیش کی باید بریم؟ تو که به روح اعتقاد داری دیگه
اگه خبر رو تو بدی که تشریف میبری پیش جنیفر لوپز
به روح هم اعتقاد دارم شدیدا:D

خدا کنه این هفته مثل هفته پیش هم مدیکالی داشته باشیم هم پاس ریکوئستی خیلی طلبه هستم که پاس ریکوئست بشی آرام جان
aram_golbaghi said:
اگه خبر رو تو بدی که تشریف میبری پیش جنیفر لوپز
به روح هم اعتقاد دارم شدیدا:D

همه همه منتظر نشستند تا که خدا بفرسته از اون بالا ی ی ی

اگه این همه چشم انتظاراگه منتظر حضرت مهدی بود تا حالا سبز شده بود.مدیکال ، پاس رکوئست کجایی؟؟!! ??? دردم از یار است و درمان نیز هم . دل فدای او شد و جان نیز هم . این که میگویند ان خوشتر ز حسن . یار ما این دارد و ان نیز هم.

دوستان پیش بینی کنید :
خبرهای خوش تا آخر این هفته : آرام عزیز و تی تی جان
من روی این دونفر شرط میبندم .

خب سر یه شام مفصل مهمون آرام جان من شرط می بندم
اول آرام از آرامش در بیاد بعد تی تی بره برامون از فروشگاه تی تی جایزه بخره
خبر خوب اول جایزه داره پاسپورت سنت کیس براش میگیریم بره جزایر اوگا اوگا بعد دیگه اروپا حله
یا اقامت ترکیه میگیریم بدون اجازه کار ، تحصیل اما با اجازه خرید کردن زیاد

برای ارائه خبر خوب اول بشتابید

shu said:
دوستان پیش بینی کنید :
خبرهای خوش تا آخر این هفته : آرام عزیز و تی تی جان
من روی این دونفر شرط میبندم .

هه هه هه میبینم که شرط بندیه. خب باید بگم که من برنده نیستم. کلا همیشه هویجوری بوده

فقط دیشب تا صبح خواب دیدم دارم کیک درست میکنم

این بهفروزی تو اا چه باحاله

اگه من حسابمو خالی کنم و همشو دلار بخرم اونوقت پرینت حساب و گردش شش ماهه تکلیفش چی میشه؟

niloofar.g said:
اگه من حسابمو خالی کنم و همشو دلار بخرم اونوقت پرینت حساب و گردش شش ماهه تکلیفش چی میشه؟

قبل از خالی کردن از همین بانک یه گردش حساب بگیر. بعد حسابتو خالی کن وقتی هم دلار خریدی براشون بنویس که دلار خریدی. صرافی فاکتور میده. براشون توضیح بده. اگه حساب ارزی باز کردی که همون رو نشون میدی

titi_lotfi said:
قبل از خالی کردن از همین بانک یه گردش حساب بگیر. بعد حسابتو خالی کن وقتی هم دلار خریدی براشون بنویس که دلار خریدی. صرافی فاکتور میده. براشون توضیح بده. اگه حساب ارزی باز کردی که همون رو نشون میدی
فاکتور صرافی مگه براشون قابل قبوله؟اینجوری که ممکنه یک نفر بره بعدش بفروشه

niloofar.g said:
فاکتور صرافی مگه براشون قابل قبوله؟اینجوری که ممکنه یک نفر بره بعدش بفروشه

حساب رو هم یکی میتونه بعدش بره خالی کنه. اصلا یه روزه حسابتو پر کن دوباره خالی کن. من که فکر میکنم با توضیح دادن براشون مشکلی نیست. بالاخره اونها هم میفهمند که اوضاع اینور چجوریه. حالا دوستان دیگه هم نظرشون رو بگن لطفا

qorashi said:
2620 ???​
خداجون از این خراب شده نجاتمون بده :o