+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
Peymanrs said:

سمانه جان امروز تولدته؟!؟
توی پروفایلت کنار اسمت عکس یک کیک با شمعه! خودت گذاشته یا از آپشنهای سایته!؟

به هر حال تولدت مبارک
حاجی جون منم یه مثبت می دم که تعداد مثبتات به عدد مقدس ده جین برسه :P

qorashi said:
:'(اینایی رو که میگی پس چرا ما نمی بینیم حاجی جون؟ نکنه خواص بی بصیرت زدن چشم بصیرت ما رو هم کور کردن

دکتر جون کنار اونجایی که سن و جنسیت رو می نویسه، یه شمع و کیک نمی بینی؟
:Pدکتر جون تو رو بخدا موقع طبابت حواست باشه گناه دارند مریضها

Peymanrs said:

سمانه جان امروز تولدته؟!؟
توی پروفایلت کنار اسمت عکس یک کیک با شمعه! خودت گذاشته یا از آپشنهای سایته!؟

به هر حال تولدت مبارک
مرسيييييييي پيمان جان
نه من نذاشتم
خود سايت گذاشته، دستشون درد نكنه...... در ضمن پيمان جان من يه نقطه مشترك ديگم با شما دارم ... بعدا ميگم بهتون

راستيي من خودمم شمع و كيكم و نميبينم!!!!!! :o

Samaa said:

حالا تولدت هست یا نه؟
این روشن کن، ببینیم تبریک بگیم یا نه

Peymanrs said:
الان یکی توی اپلای به نام الناز دقیقا صد در صد با تاریخ های من پاس ریکوئست شد
فقط فرقش با من این بوده که آپدیتی بوده
هیییییییییی
آخه من چرا مدارکم رو کامل فرستادم، کاش پام می شکست و امتحان آیلتس نمی رفتم

دوستان امروز برای ما ایمیل پاس ریکوئست آمد. باید تا 60 روز دیگه بریم آنکارا! هوراااا
سیدنی: October 2009/ فایل نامبر اول: December 2009/فایل نامبر دوم: April 2010/انتقال پرونده به ورشو: December 12 2011/تاریخ درخواست آپدیت (و اینپراسس شدن واقعی): 15 فوریه 2012 /مدیکال: 30 آپریل 2012/ پاس ریکوئست: 6 آگوست 2012 / Construction Manager

منم آپدیتی بودم. ولی ایشون احتمالا امتیازاتی داشتند که حتی مدیکالش زودتر از من اومده

Peymanrs said:

دکتر جون کنار اونجایی که سن و جنسیت رو می نویسه، یه شمع و کیک نمی بینی؟
:Pدکتر جون تو رو بخدا موقع طبابت حواست باشه گناه دارند مریضها

;D ;D ;D ;D ;D​

Samaa said:

آخییی اره شمع و کیک هست. تولدت مبارررک

راستشو بگم، تولد شناسنامه اي بله...من از اونايي بودم كه من و بزرگ كردن كه برم زودتر مدرسه .... آخرشم نفهميدم بي خودي چرا اينكارو كردن؟!!! من مه بدنيا آمدم.... با اين حال از توجهت ممنونم و همچنين پيام تبريكتون.... اين تاريخم به نوعي بهش عادت كردم....

Arman1340 said:

الان تو مديكالهاي جدید کپی پاسپورت و بقیه مدارک را میخوان به نظر من با توجه به اینکه برای مدیکال کارت شناسایی منجمله شناسنامه و کپی پاسپورت کافیه سریعا اقدام کن برای تعویض پاسپورت حتی اگه درست بعد از تقاضای تعویض پاس مدیکالت بیاد نا آماده شدن مدیکالت و فرستادن مدارک آپدیت پاسپورت جدیدت آماده است و کپی پاسپورت جدیدت را میتونی بفرستی
آقا آرمان سپاسگزار از پاسختون +1

Samaa said:
راستشو بگم، تولد شناسنامه اي بله...من از اونايي بودم كه من و بزرگ كردن كه برم زودتر مدرسه .... آخرشم نفهميدم بي خودي چرا اينكارو كردن؟!!! من مه بدنيا آمدم.... با اين حال از توجهت ممنونم و همچنين پيام تبريكتون.... اين تاريخم به نوعي بهش عادت كردم....
سما جان تولدت مباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک سال دیگه اونور جشن بگیری

امروز مدیکال داشتیم
ببخشید پابرهنه پریدم وسط میپرسم
با موبایل آنلاین شدم سخته

Samaa said:

تولد شناسنامه ایت مبارک ;D​

try hard said:
امروز مدیکال داشتیم
ببخشید پابرهنه پریدم وسط میپرسم
با موبایل آنلاین شدم سخته

ببخشید این جمله سوالی بود یا خبری؟ ::)

سوالی بود! ببخشید عذرخواهی کردم با گوشی کامنت گذاشتن راحت نیست برام