+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
kmahyar said:

جان Paniz وقتی دارین پست مدیر رو می خونین توی ستون سمت چپ اسمش هست که میشه

متشکرم
امیدوارم در کنار هم فروم خوبی داشته باشیم و اطلاعات خوبی رد و بدل بشه

kmahyar said:

این کایکو کی هست حالا؟ بشینه تو فروم تنهایی تشکر کنه ، مدیرها هم دورش بچرخن
;D

immigrant_sh
واقعاً از کم لطفی این دوستمون دلگیر شدم! همچین انتظاری از ایشون نداشتم
:(

نمیشه نرم افزار اینجا را ارتقا داد تا دسترسی ها ساده تر و شکیل تر بشه؟ راهش چیه؟شاید من کمکی بتونم بکنم

Mateen1980 said:
ببخشید من تازه واردم ولی تا جایی که من خوندم بی احترامی ممنوع میباشد.درسته؟

من که بی احترامی نکردم عزیزم ، یک پستی گذاشتن من گذرا خوندم یکی از دوستان میگه ایشون مدیر نیست ، یکی از اعضای اونجاست و از اینکه بقیه نیستن احساس خرسندی میکنه
میخواستم ببینم ایدیش چیه و وقتی از رفتن این همه دوست خوشحال میشه یکجای کار میلنگه عزیز
:D
شاید از طرف خود مدیریت باشه

shamloo said:

از متن نوشته به نظر میاد که این تعریفی است که از سمت کاربر مورد نظر شده نه مدیران سایت، ایشون در این نوشته از طرف جمعی از بچه ها از مدیران تشکر کرده! آیدی ایشون رو ببینید، ایشون از مدیران سایت نیستن. جالبه یکی از دوستانمون در اینجا، ظاهراً ایشون رو به این فروم دعوت کردن و ایشون هم در جواب تشکرهم کردن

درست میفرمایید این دوستمون داره از طرف جمعی از کاربران فروم از مدیران تشکر میکنه
همچنین از ما بخاطر ترک فروم​

kmahyar said:

من که بی احترامی نکردم عزیزم ، یک پستی گذاشتن من گذرا خوندم یکی از دوستان میگه ایشون مدیر نیست ، یکی از اعضای اونجاست و از اینکه بقیه نیستن احساس خرسندی میکنه
میخواستم ببینم ایدیش چیه و وقتی از رفتن این همه دوست خوشحال میشه یکجای کار میلنگه عزیز
:D
شاید از طرف خود مدیریت باشه

شاید به حضور ما اینجا حسادت میکنن خوب

shamloo said:

immigrant_sh

شما هم از اپلای اومدید؟ بن شدید؟

shamloo said:

immigrant_sh

ایشون که خیلی ادعاش میشه اگر پستهاشو بخونین کلی تناقض داخلش داره یکجا گفته 6 بار رفتم اروپا بعد اطلاعات ساده شنگن رو نداره ، بله عزیز
یک جا گفته من ایمیل زدم گفتن فلانه ، یک جا گفته وکیل دارم کلا مشکل داره
... اکثر راهنمایی هاش اشتباه بدون هیچ پشتوانه ای
همون بهتر که بمونه با مدیران فروم با هم خوش باشن در ضمن کتگوری ایشون 29 شغله هست و به تاپیک ما نمی خوره
شما خودتو نگاه نکن حسین جان ، هر کسی فرق می کنه

Ivan. said:
درست میفرمایید این دوستمون داره از طرف جمعی از کاربران فروم از مدیران تشکر میکنه
همچنین از ما بخاطر ترک فروم​

حرکت قشنگی نکرده ایشون البته مورد تحسین قرار خواهند گرفت توسط دوستانشون

Mateen1980 said:
salam doostan
man ham too applyabroad ban shodam! :))
khoshhalam ke be jame shoma peyvastam. yeki az doostan zahmat keshid va be man pm dad

خیلی خوش آمدی متین جان. انشاءالله محیطی سرشار از شادی و احترام متقابل با حضور شما عزیزان فراهم بیاوریم

سلام دوستان. من هم به جمع شما پیوستم. امیدوارم که این فروم دوستانه تر و پر بار تر از آن یکی باشد.

Mateen1980 said:
نمیشه نرم افزار اینجا را ارتقا داد تا دسترسی ها ساده تر و شکیل تر بشه؟ راهش چیه؟شاید من کمکی بتونم بکنم

سلام و خوش آمدید دوست عزیز
میشه نام کاربری فروم اپلای ابرودتونو عنوان کنین و اینکه
چه کسی لطف کردن و شما رو به این تاپیک دعوت کردن تا
یه آشنایی اولیه داشته باشم
اینجا دوستان از قبل همدیگرو خوب میشناسن

در جواب سوال شما هم عرض کنم که ما اینجا فروم نزدیم
داریم در فروم کسی دیگه و از یه تاپیکش استفاده میکنیم
مسلما نه حق دسترسی برای ما صرفا به عنوان اعضا وجود داره
و نه امکان دخل و تصرف در نرم افزار فروم

اگر هم امیر خان رو به عنوان مدیر تاپیک قبول کردیم صرفا به عنوان ریش سفید و بزرگی که
همه میشناسنشون و بهشون احترام میذارن
تا اگه خدای نکرده مشکلی پیش اومد حرف ایشون حرف آخر باشه

به هر حال یه جمعی هستیم و امکان بروز مشکلات و اختلاف نظر در هر جمعی وجود داره
ممنون از لطفتون

saeedCan said:
سلام دوستان. من هم به جمع شما پیوستم. امیدوارم که این فروم دوستانه تر و پر بار تر از آن یکی باشد.

خیلی خوش آمدی سعید جان

Mateen1980 said:
آی دی: mateen

كد رشته : 3111 . ارسال مدارك 20 اکتبر 2010 . رسيد مدارك به سيدني : 27 اکتبر2010 . فايل نامبر اول : 16 فوريه 2011 . ارسال مدارك به ويزا آفيس ورشو:30 مارچ 2011 .تاریخ شروع پروسس 27 می 2011 تاریخ دریافت مدیکال 13 سمپتامبر 2011 مجموع امتیاز 67

ممنون دوست عزیز. الان که تعداد پست های شما بیش از 10 تا شده میتونین
اطلاعات پرونده تونو در قسمت پروفایل وارد کنین
موفق باشین

Mateen1980 said:
راستی من شنیدم از بعضی ا ر گ ا ن ه ا مثل ا ط ل ا ع ا ت بین اعضا هستند!!! نکنه ایشون....هستند؟؟

بار دیگه قوانین فروم رو مطالعه کنید
FSW2 شما کتگوری 29 شغله 2010 هستید یعنی میشه
اینجا بین دوستان مشکلی پیش نمیاد در ضمن لینک گزارش مدیریتش این گوشه هست شما نگران حذف پستها نباشید
همه چی در آرامش و دوستی پیش خواهد رفت