+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
هورا 100امین امتیاز رو به مهیار خودم دادم

مونا خانم
واقعا و از صمیم قلب خوشحال شدیم و نگرانی در رابطه با پرونده شما به پایان رسید ... تبریک عرض می کنم هم به شما و هم به همسرتان و پسر گلتان
دیروز که در اپلای ابرود مطلبی را دیدم که در جواب شما گذاشته بودند، مرا بسیار ناراحت کرد ولی خوشبختانه خیلی زود به جواب اصلی رسیدید و همه را خوشحال کردید

آقا مهیار خدای نکرده با منظور که این 4 تا شمع رو انتخاب نکردین؟
منظورم اینه که هر یکی رو 10 تا که حساب نکردین؟ :P
اگه جواب بله هست که براتون دارم حسابی

qorashi said:
بچه ها این ایمیل دیروز واسه یکی از دوستام اومده که یه دختر مجرده و همراه هم نداره. همون قضیه قد و رنگ چشم و .. اینجور چیزهاست. مدیکالش رو می داده بوده. البته اینم بگم که تو گروه 29 تایی هاست.
dear Applicant,

1. send photocopies of all pages of your and your accompanying family members' passports.

2. Please note that each family member must be in possession of their own, separate passport.

3. recent copy of shenasnameh for you and your family member

4. Please provide information regarding height (in centimetres) and eye colour for you and your accompanying family members. Please simply type this information into your e-mail response, as no other documentary evidence of height and eye colour is required.

5. the Right of Permanent Residence Fee for you in amount of $ 490 Cad

6.Updated proof of settlement funds for at least $11.115 Cad.1

The above requirements must be met within 30 days from the date of this correspondence. Your immediate attention to this request is important not being rejected.

Yours sincerely,

Immigration Officer

!!!پیمان جان دکتر رو حتماً یه برنامه اساسی ارشاد کن

یعنی هفته دیگه برای من ایمیل پ . ر میاد؟

shamloo said:

پیمان جان دکتر رو حتماً یه برنامه اساسی ارشاد کن

خدا کنه زلزله بعدی توی بیابون بیاد
با این کارهاشون

Pani85 said:
آقا مهیار خدای نکرده با منظور که این 4 تا شمع رو انتخاب نکردین؟
منظورم اینه که هر یکی رو 10 تا که حساب نکردین؟ :P
اگه جواب بله هست که براتون دارم حسابی

چرا منظور که داره
شمع اول، صلح
شمع دوم، ایمان
شمع سوم، عشق
شمع چهارم، امید
:D

qorashi said:
بچه ها این ایمیل دیروز واسه یکی از دوستام اومده که یه دختر مجرده و همراه هم نداره. همون قضیه قد و رنگ چشم و .. اینجور چیزهاست. مدیکالش رو می داده بوده. البته اینم بگم که تو گروه 29 تایی هاست.
dear Applicant,

1. send photocopies of all pages of your and your accompanying family members' passports.

2. Please note that each family member must be in possession of their own, separate passport.

3. recent copy of shenasnameh for you and your family member

4. Please provide information regarding height (in centimetres) and eye colour for you and your accompanying family members. Please simply type this information into your e-mail response, as no other documentary evidence of height and eye colour is required.

5. the Right of Permanent Residence Fee for you in amount of $ 490 Cad

6.Updated proof of settlement funds for at least $11.115 Cad.1

The above requirements must be met within 30 days from the date of this correspondence. Your immediate attention to this request is important not being rejected.

Yours sincerely,

Immigration Officer

بچها مورد سوم رو دیدین؟ هه هه هه

پانی عزیز
تولدتان مبارک و همیشه شاد و سلامت باشید
امید است هر آنچه آرزو دارید، در تقدیر شما باشد و موفقیت ارمغان روزهای پیش رویتان
با احترام

Peymanrs said:
هورا 100امین امتیاز رو به مهیار خودم دادم

قربونه تو داداشی
:-*

kmahyar said:

مبارک باشه هلن جان به امید اینکه توی کانادا به آرزوهات برسی، خیلی خوشحال شدم

سلام مهیار خان
تحلیل شما از اینکه برای بعضی ها کپی پاسپورت درخواست کردن و از بعضی ها مستقیما پاسپورت خواستن چیه؟
میتونه ربطی به مدت اعتبار پاسپورت داشته باشه؟​

titi_lotfi said:
مونا سالنت کجاست؟

سعادت اباد تی تی جون

به به
تولدت مبارک پانی جان
ایشالله تولد 30 سالگی تو توی کانادا جشن بگیریم....​

بچه ها جدول آپدیت شده هست؟ اینهایی که پ . ر شدن .... خیلی ها هنوز پ.ر نشد!!!؟

kmahyar said:

مبارک باشه هلن جان به امید اینکه توی کانادا به آرزوهات برسی، خیلی خوشحال شدم

وای ممنونم مهیار جون
ممنون از عکس قشنگت