+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
titi_lotfi said:
سلامی دوباره

حاجی شما 108 تا مثبت داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :o :o :o :o ببینم میتونم چشم بزنم

این 108 تا مثبت و اون 47515 اپلای و یک مقدار لایک فیس بوک و همچنین کلیه سمت راستم رو که مثل ساعت کار می کنه و یه عالم آه و فغان رو می دم بذار فقط یک لحظه مدیکالت رو فقط ببینم

حسین جان هماهنگ باش برای گریه
:'( :'( :'(

Modares said:
:)
خوب آره دیگه....من خودم تنظیم کردم سر 168 ساعت که می شه به آقا پیمان و آقا مهیار و آقای سعید کن هی مثبت می دم.
جالبه اگه دقت کنی به محتوی پستها و تعداد مثبت ها خیلی چیزا دست آدم میاد.. همینطور تعداد پستها و تعداد مثبتها.البته من خیلی از پستهام که مطالب مفید یا خنده دار نداره حذف می کنم که تا حالا حدود 10 15 تا بوده.​
پس شهره چی؟ به اون هم مثبت بده، تازه این پراسس هم نشده

واییی مننننننن باز چی گفتم؟؟؟
آقا من شرمندم. ببینید من بین این دو نفر آقا مهیار و آقا پیمان یه دفعه مقایسه کردم. دیدم جفتشون خیلی به فضای این فروم کمک می کنند...بعد نشستم مقایسه کردم دیدم که هم پستهاشون جنبه طنز داره و هم اطلاعات خوبی داره...پیش خودم فکر کردم که آقا پیمان که شوخ طبعیش خیلی امتیاز داره ....بعد بقیه ش رو بلند بلند گفتم.
شرمنده خلاصه من حواسم اصلاَ به کسی نبود....
اصلاَ اون پست رو پاک می کنم.

رامین خان شمام این رو تو خصوصی می گفتی خوب. من باید به شما منفی می دادم اصلاَ 8)
ramin_320 said:
:o مدرس جان با این تحلیلت از تعداد پست ها و مثبت ها و ... در پاسخ به تیتی عزیز، عملاً بنده خدا رو با خاک یکسان کردی

قربونتتت . من اصلاَ حواسم به جنبه برعکسش نبود....تازه می خواستم بگم اگه من کامنتهام رو حذف کردم که ممکنه نسبتش امتیازها بالا باشه.....ببخشید..ما چاکریم.اصلاَ الان جو زده شدم میخوام 9 تا دی وی دی برات رایت کنم....فقط این دوست بد قولم بر گردونه این دی وی دی ها رو......ا
titi_lotfi said:
اگه مدرس رو نمیشناختم حتما به من بر می خورد. ولی چون میدونم که منظورش به من نبود ناراحت نیستم :)

titi_lotfi said:
سلامی دوباره

حاجی شما 108 تا مثبت داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :o :o :o :o ببینم میتونم چشم بزنم

منم در این امر خطیر با شما همراهی می کنم تی تی جان
حاجی شما 108 تا مثبت داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Peymanrs said:

لیدا کم بود؛ این غزال اروپا دیده هم اضافه شد تا غلط دیکته ای بگیره
??? ??? ???اصلا به قیافه هواس نمی خوره حواس باشه
منم تو آآ یه سوتی دیگه دادم، شانس آوردم لیدا نبود
نمی دونم چرا کلاً این دخترا دیکته اشون خوبه
:P :P :P

Peymanrs said:
پس شهره چی؟ به اون هم مثبت بده، تازه این پراسس هم نشده
!!!هیششششششششششششششششششششکی منو دوست نداره
Peymanrs said:

این 108 تا مثبت و اون 47515 اپلای و یک مقدار لایک فیس بوک و همچنین کلیه سمت راستم رو که مثل ساعت کار می کنه و یه عالم آه و فغان رو می دم بذار فقط یک لحظه مدیکالت رو فقط ببینم

حسین جان هماهنگ باش برای گریه
:'( :'( :'(
نگران نباش حاجی جان، قراره 21 روز دیگه مدیکال بگیری!! فقط من می مونم و حوضم
شما که رفتید من خودم واسه خودم اینجا پست می زارم

همه رفتند كسي دوروبرم نيست
چنين بي كس شدن در باورم نيست
اگر اين آخرا اين عاقبت بود بجز افسوس هوائي در سرم نيست
همه رفتند كسي با ما نموندش
كسي خط دل مارو نخوندش
........
عجب بالاو پائين داره دنيا
عجب اين روزگار دلسرده با ما
يه روز دوروبرم صدتا رفيق بود
منو امروز ببين تنهاي تنها
........
:'( :'( :'( :'( :'( :'(

farnazce said:
بله عزیزم ماله خودمه ;D

سلام
خیلی به شما تبریک میگم، امیدوارم که بزودی زندگی سرشار از موفقیت رو در کانادا آغاز کنید​

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خبر آمد خبری در راهستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

Lidaaa said:
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

!!!خانوم محترم من قلبم با باطری کار می کنه، حاجی هم استرس براش ضرر داره تواین سن وسال
سر کاریه یا مدیکال گرفتی لیدا جان؟؟؟؟؟
;D ;D ;D

RaymondX said:
آخه کی به من منفی داده مگه من چی کار کرده بودم مگه من چه هیزم تری به شما فروخته بودم
آخه چرا چرا چرا. . . :'( :'( :'( :'(​

منم الان بهت مثبت میدم
نگران این منفی مثبتا نباش

Lidaaa said:

لیدا تا خودمو خوتو و حسین و مهیار و غزال و پانی و فروم به آتیش نکشیدم بگو چه خبررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررره

یه ربع دیگه خودش میاد

Lidaaa said:

آخه چرا می کنی این کارو با ماها لیداااااا
بیا خبر خوبت رو زود بگو که اصلا حالم خوب نیست

حداقل بگو خبر مدیکاله یا پاس ریکوئیست یا عروسی یا بچه دار شدن یا چی؟