+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
Peymanrs said:

پیرو دستور وحید مقرر شده در هفته آینده بچه های هیئت باشگاه وحید ثیت بشه
اگه کسی مهارت ورزشی داره اگه کسی مشخصات خاصی داره اعلام کنه تا سناریوش رو بنویسم

در ضمن اونهایی که کمتر پست می ذارن ولی استعداد دارن بگن تا اسمشون رو توی هیئت اضافه کنم
اونهایی هم که دیگه نمی خوان توی سناریوهای هیئت باشند با پست خصوصی بگن تا از لیست حذف بشند
:Pاگه نمی خواین الان بگید، البته یکسری رو خودم حذف کردم
>:( >:( >:( اولیش هم آرام هست که اصلا پایه نیست

باشگاه وحید گلادیاتور و ونکور نشینهای مرفه بی درد

مگه کسی هم هست که نخواد عضو هیئتی باشه که توش خمر و میسر و لحم خنزیر و حظ البصر و.....حلاله ....مگه نیست ؟ اگه نیست بفرمایید من هم درخواست لغو عضویت بدم
ضمنا به دستور عزیزی دیگه از رنگ قهوه ای استفاده نمیکنم . اما به هر حال سیاه هم نمیتونم بنویسم . کلا با سیاه و سیاه ها و سیاه کن ها و سیاه بازی و ....مشکل دارم

try hard said:

آهان پیداش کردم. تو همین کارگاه تعیین سطح شرکت کرده بودم

حالا پیدا کنید پرتقال فروش را

زیرش نوشته یک ها مربی میتونن بشن
نه واقعا تو به درد کلوپ وحید میخوری
بیا برو جلو صف دختر

Mehran23 said:
از شوخي گذشته از يكي از ذوستان كه تو تورونتو ساكنه ميپرسيدم گفت يكي از بهترين كارا راه انداختنه يه بيوتي سالنه. كه يه دوره چند هفته اي داره و ميشه تو يه بيسمنتم راش انداخت. كارايي مثل پديكور مانيكور (من هيچوقت فرق اين دو تا رو نفهميدم) و كاراي مشابه. خوب خوبه باشگاه ورزشي هم منم ميتونم يه بوفه و كريشن سنتر كنارش راه بندازم. بهر حال هستم.

میشه من هم یه گوشه کلاب یه گیتاری ، پیانویی چیزی بزنم . البته اگه تو تورنتو باشین :)

Lidaaa said:
زیرش نوشته یک ها مربی میتونن بشن
نه واقعا تو به درد کلوپ وحید میخوری
بیا برو جلو صف دختر
مخلص شماییم

مهران عزیز
صمیمانه به شما تبریک عرض می کنم و امیدوارم که به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنید و ما را هم دعا بفرمایید
به امید روز های خوب برای تمامی دوستان

Mehdi58 said:
سلام مهدی هستم Mehdi58 از AA​
سلام بر شما
خوش آمدید

kmahyar said:

بی خود توی فیلد من نیاین من از قبل به وحید گفتم که چهار طرف سالن رو می خوام کافه بار بزنم، شماها پول درارین بیاین پیش من خرج کنین عزیزان
:P
می بینم همه بچه ها توی فیلد تحصیلیشون دنبال کار میگردن
:P

مهيار جان من أولين نفري بودم كه واسه ابدارخونه و هرجي كه مربوط به خوردن باشه رجيستر كردم. نون من رو اجر نكنيد ديكه. جرا همه ميخوان نون منو اجر كنن اخه. الان دسترسي ندارم وقتي بركشتم يه عكس ميذارم ببينين اون نفري رو كه الان مشغول اجر كردن نون ماست
;D

[rtl]
خیلی خوش اومدین!
[/rtl]

Mehdi58 said:
سلام مهدی هستم MEHDI58 از AA.

qorashi said:

مهيار جان من أولين نفري بودم كه واسه ابدارخونه و هرجي كه مربوط به خوردن باشه رجيستر كردم. نون من رو اجر نكنيد ديكه. جرا همه ميخوان نون منو اجر كنن اخه. الان دسترسي ندارم وقتي بركشتم يه عكس ميذارم ببينين اون نفري رو كه الان مشغول اجر كردن نون ماست
;D

این حرفا چیه دکتر جان کسی به نون شما کار نداره که جانم
من از اول با وحید قرارداد بستم کلی پول ازم گرفته که چهار گوش باشگاه رو اجاره داده برای کارام، می خوای شما بعنوان پزشک باشگاه رزومه بده که بررسی بشه
:D

[rtl]
احوال شما؟ بهترین؟
همچنان مرغ دلتون محکم به دیوار قفس میکوبه یا بهتر شده؟
[/rtl]
utab said:
سلام بر شما
خوش آمدید

ممنونم يوتاب عزيز. شاد باشيد​

تبریک به تمام دوستان مدیکال گرفته و پاس ریکوئست شده​

آقا مهیار جسارتا پرواز چی گرفتی و کی تشریف میبرید؟​