+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
حتی اگه زودحذف می شه خواهشنن پیغام بزارین خیلی ها چشم انتظارن​

من خودم هم پیغام گذاشتم زود حذف می شه ولی توروخدا هر کی می تونه بزاره تو ساعتهای مختلف

من هم سعی می کنم به دوستان خبر بدم.
حالا به اینجا هم عادت می کنیم ولی حیف اپلای ابراد برای کاربر ایرانی یوزر فرندلی تر بود.

باور کنید خیلی ها اونجا را می خوندن بدون ابنکه عضو باشن​

try hard said:
من هم سعی می کنم به دوستان خبر بدم.
حالا به اینجا هم عادت می کنیم ولی حیف اپلای ابراد برای کاربر ایرانی یوزر فرندلی تر بود.

البته امکانات اینجا خیلی بهتره و آرامش بسیار خوبی هم داره
:D

kmahyar said:

البته امکانات اینجا خیلی بهتره و آرامش بسیار خوبی هم داره
:D

مهم هم آرامش و حضور دوستان خوب و یاری دهنده است
آب و رنگ رو هم عادت می کنیم بهش

فکر میکنیم مهاجرت کردیم کانادا خب 8) :P

خب اینم خبر جدید جناب جان کوچولو. آقا مهیار این عکسش توی این لینک رو به آرشیوت اضافه کن خیلی توپه ;D
http://www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/good-news-new-points-system-by-next-month-t111987.0.html​

المکان بلمکین
یعنی هر مکانی ارزشش به کسانی هست که در آن سکونت می کمنند​

.اگر جسارت نباشه من فکر میکنم به جای پیغام گذاشتن بهتر باشه از طریق پیغام خصوصی دوستانمون رو دعوت کنیم به همینجا
!من خودم به دو یا سه نفر از دوستان با پیغام خصوصی آدرس اینجا رو دادم. البته گفتن نداره، ولی همونجوری که دوستان خودشون بهتر از من میدونن آدم وقتی از اصلاح جایی ناامید میشه مهاجرت میکنه، دوستان دیگه هممون اینکاره اییم دیگه
:) :) :)
میتونیم هممون با هم تو فرومی که برای اعتراض به نحویت مدیریت فروم 38 رشته ایی ها تشکیل شده هم کامنت بزاریم
یا مثلاً هممون به پست علی جون با هم امتیاز منفی بدیم
یا.... نمی دونم هر پیشنهاد دیگه ایی، البته من احساس می کنم خیلی از بچه ها مخصوصاً به نشانه اعتراض دیگه پست نمی زارن

Arman1340 said:
من مدیکالم یه ریپرت اضافه از پزشک متخصص داشت فکر میکنید بررسی اون بیشتر طول میکشه یا فرق نمیکنه

تفاوتی نمیکنه. مگر اینکه خود سفارت آزمایش اضافی بخواهد.

babakbit said:

سلام
چقدر خوشحال شدم دیدم آقای امیر هم به اینجا سر میزنند وزن اینجا هر روز داره بالا تر میره. ضمنن از پیمان هم بابت راهنماییشون ممنونم​

نظر لطفته بابک جان
انشاءالله با وجود شما عزیزان ، هر روز پربار تر از قبل شود

mjahan said:
سلام بچه ها کسی میدونه ساعت سایت یا زمان کامنت گذاشتن دوستان رو چه جوری میشه به وقت ایران کرد چون با توجه به حجم زیاد کامنت ها و ساکن بودن اکثر اعضا در ایران، یه ذهنیتی داشته باشیم که دوستان به وقت ایران دقیقا کی کامت گذاشتن. فکر کنم الان تایم سایت یه جورایی به وقته تورنتو باشه

ساعت به وقت مرکز آمریکای شما میباشد. اگر تغییر ندهیم بهتر هست. چون من هم بخواهم به ونکوور تغییر بدم ، همه گیج میشن. مالک رو تورنتو قرار دهید
.

sara_s said:
درود به همه دوستان،
من هفته گذشته بسته ای به ورشو فرستادم. در سایت دی اچ ال نوشته که در تاریخ 16 جولای بسته توسط "زییِلینسکی"دریافت و امضا شده. ولی از ویزا آفیس امروز ایمیل دادن که تا این لحظه مدارک دریافت نشده. البته این ایمیل در پاسخ به ایمیل پیگیری بود که من هفته پیش فرستادم. ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.​

حتما با ویزا آفیس تماس بگیرید و نام دریافت کننده و شماره فیش را به آنها اعلام کنید

try hard said:
سلام من هم اومدم اگه اجازه می فرمایید. البته از گروه 29 شغله هستم.
فروم خیلی سوت و کوره و واقعا حیف که چرا جوش اینطوری شده.

خیلی خوش آمدی دوست عزیز

Pani85 said:
خب اینم خبر جدید جناب جان کوچولو. آقا مهیار این عکسش توی این لینک رو به آرشیوت اضافه کن خیلی توپه ;D
http://www.canadavisa.com/canada-immigration-discussion-board/good-news-new-points-system-by-next-month-t111987.0.html​

میگم جان کوچولو با قیافه مصمم سیستم 38 شغله ها رونمایی کرد وضعیتمون این شد ، برای این تغییرات با این قیافه که پروندشون میره واسه یک سال نوری بعد
ولی باز هم با قانون خودش داریم میریم
;D

http://www.edmontonjournal.com/news/edmonton/Simons+hopeful+immigrants+promise+faster+citizenship/6954381/story.html