+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
Ghazalllll said:
[rtl]
دوستان عزیزی که به فکر دوره های کوتاه مدت هستند!
سایت Coursera مرجع خوبی هست از دوره هایی که توی دانشگاههای مختلف دنیا داره برگزار میشه با دسته بندی های جداگانه!
لازم بذکره که این دوره ها شامل دوره های رایگان و آنلاین میشه!
[/rtl]

سلام
بازم تو این لینک هم چیزی برای من نبود غزال جان

سلام
چند روز پیش حسین عزیز زحمت کشید و لینک امتیاز بندی با قوانین جدید رو برام فرستاد اما رفرنس زبان ( همون سی ال بی ) برام گنگ بود حالا فایلشو پیدا کردم ولی بازم چیزی نمیفهمم اگه میشه یکی بهم بگه با چه نمره ای از آیلتس چه امتیازی میگیریم
مرسی

About translation of Iranian driving license which is one of mandatory documents for Canadian driving license in ON, I heard it should be translated in Toronto and translations from Iran are not acceptable!

saeedCan said:
The minimum charge for a small document like a driving license by official Iranian translators is about $25. But there are some organizations who help immigrants and translate for free. I have not tried these free ones.
The only translations that I needed ever: driving license, degree, id (shenasnameh) and nothing else!
Although I had tons of certificates for different short courses from Iran, nobody asked for it.

babakbit said:
سلام
چند روز پیش حسین عزیز زحمت کشید و لینک امتیاز بندی با قوانین جدید رو برام فرستاد اما رفرنس زبان ( همون سی ال بی ) برام گنگ بود حالا فایلشو پیدا کردم ولی بازم چیزی نمیفهمم اگه میشه یکی بهم بگه با چه نمره ای از آیلتس چه امتیازی میگیریم
مرسی

تو سایت دکتر یه مطلب در موردش گذاشته بود بابک جان، یه سری بزن اونجا شاید به درد بخوره مطلبش
http://www.parscanada.com/_2367-%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D8%A7%DB%8C-CLB-%D9%88-IELTS-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-CEC

[rtl]
بابک جان دنبال چه کورس بخصوصی هستید؟ اگر من در حین گشتن برای خودم بهش برخوردم خبرتون کنم!
[/rtl]
babakbit said:
سلام
بازم تو این لینک هم چیزی برای من نبود غزال جان

Ghazalllll said:
[rtl]
بابک جان دنبال چه کورس بخصوصی هستید؟ اگر من در حین گشتن برای خودم بهش برخوردم خبرتون کنم!
[/rtl]

مرسی از محبتتون​
tunnellig
Drilling and blasting ( underground - surface )

Ghazalllll said:
About translation of Iranian driving license which is one of mandatory documents for Canadian driving license in ON, I heard it should be translated in Toronto and translations from Iran are not acceptable!
That is true!
And when do you need that? After you passed the first step of getting driving license in Ontario, which is a multiple choice exam, then you need to do the road test. In normal situation, you need to wait 1 year after the first one. But if you show the translation of your driving license, then you can register for the second test (Road test or G2) right away.

qorashi said:

تو سایت دکتر یه مطلب در موردش گذاشته بود بابک جان، یه سری بزن اونجا شاید به درد بخوره مطلبش
http://www.parscanada.com/_2367-%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84-%D9%85%D9%82%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%87-%D8%A7%DB%8C-CLB-%D9%88-IELTS-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-CEC

دکتر عزیز اول اینکه مرسی دوم اینکه من این جدولو دیدم ولی فکر نمیکنم درست باشه تو کانادا گزت گفته های قدیم سی ال بی 8و بیشتره و تو سیستم جدید 9 ولی جدول دکتر فرقی نمیکنه البته شایدم من خوب نفهمیدم

qorashi said:

چجوری 2000 تا دی وی دی رو ریپ کنم، به اندازه عمر نوح طول میکشه.

;Dنگران نباش درضمن غزال جان، اگه خدای نکرده مریض شدی بیا پیشمون، موقع مریض دیدن حواسمون پیش مریضه، فقط قبل و بعدش به مهمونی فکر می کنیم

تا اونجائیکه من خبر دارم اگر شما عضو کتابخانه شوید تمام فیلمها رو میتونیداز کتابخانه قرض بگیرید البته با کیفیت عالی ولی زبان اصلی واینم شنیدم که اکثر دی وی دی پلیرهای اونجا اورجینال میخوانند.

qorashi said:

ضمنن طبق صحبت ایشون سی ال بی 7 که اجباریه برای همه یعنی هر اسکیل 6 و سی ال بی 9 رو هم اصلا نداره

[rtl]
بابک جان این یک مقایسه هست بین سیستم قدیم و جدید، ببین کمکت میکنه!
[/rtl]
suxkwzscnaohkj9zruzy.jpg

eue6om2ittu6llwwxpiz.jpg
babakbit said:

دکتر عزیز اول اینکه مرسی دوم اینکه من این جدولو دیدم ولی فکر نمیکنم درست باشه تو کانادا گزت گفته های قدیم سی ال بی 8و بیشتره و تو سیستم جدید 9 ولی جدول دکتر فرقی نمیکنه البته شایدم من خوب نفهمیدم

babakbit said:
ضمنن طبق صحبت ایشون سی ال بی 7 که اجباریه برای همه یعنی هر اسکیل 6 و سی ال بی 9 رو هم اصلا نداره

درست سی ال بی 9 رو نداره ولی میشه یه جورایی حدس زد که به جز اسکیل لیسنینگ احتمالاً میشه نمره 7. چه چیز جدول فرقی نمی کنه؟ بحث سر اینه که هر نمره آیلتس معادل چه نمره ایی از سی ال بی خواهد بود. یعنی اگر این جدول معیار باشه مثلاً شما دیگه با نمره 6.5 اسپیکینگ امتیاز "های" رو نمی یارید، بلکه امتیاز "مادریت" رو می گیرید

بچه ها من از وقتی بلیط خریدم تو سایت نتونستم چک کنم
بلیطم ترکیشه
همش سایتش میگه دسترسی امکانپذیر نیست
اونایی که ترکیش خریدن میتونن تو سایتش چک کنن؟

[rtl]
اینم فارسیشه!
[/rtl]

mg5l8r6v5n5rbvsdc7l2.jpg

uf32gtnmw3ie8gtr9k2k.jpg
Ghazalllll said:
[rtl]
بابک جان این یک مقایسه هست بین سیستم قدیم و جدید، ببین کمکت میکنه!
[/rtl]

helensalon said:
بچه ها من از وقتی بلیط خریدم تو سایت نتونستم چک کنم
بلیطم ترکیشه
همش سایتش میگه دسترسی امکانپذیر نیست
اونایی که ترکیش خریدن میتونن تو سایتش چک کنن؟

من تو چک مای تریپ چک می کنم مشکلی نداره