+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
سلام بچه ها
من از جمعه تا حالا نتونستم سر بزنم این چند روز یعنی از جمعه تا حالا مدیکال داشتیم. آیا؟

Hassan57 said:

سلام
تبریک میگم
از ما لندینگ فی و نامه موجودی حساب بانکی رو با مدیکال خواسته بودن، از شما هم همراه مدیکال خواسته بودن یا الان درخواست کردن؟​

سلام
مرسی
نه این اولین باره که خواستن، اون موقع نخواسته بودن​

M.Farjam said:
سلام بچه ها
من از جمعه تا حالا نتونستم سر بزنم این چند روز یعنی از جمعه تا حالا مدیکال داشتیم. آیا؟

!!هیچی
!در عوض آرام در آستانه رفتنه
آرام کپی پاسپورت ریکوئست شده
:D :D

شماها یا دوتا پرونده دارید که یکی در جریانه و یکی دیگه هم تو آنکارا در انتظار شروع پروسه و خیالتون راحته که حداقل یکیش به نتیجه میرسه
یا یه پرونده دارید که به هر حال در ورشو در جریانه و منتظر مدیکالش یا ویزاش هستید
من یه پرونده سیمپلیفاید دارم که رفته تو سطل زباله، یه پرونده 29 تایی هم که تو ویزا آفیس سختگیره و کند آنکارا داره خاک می خوره
قربون مظلومیت خودم برم
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
!!من رفتم یه جای مرتفع گیر بیارم

shamloo said:
شماها یا دوتا پرونده دارید که یکی در جریانه و یکی دیگه هم تو آنکارا در انتظار شروع پروسه و خیالتون راحته که حداقل یکیش به نتیجه میرسه
یا یه پرونده دارید که به هر حال در ورشو در جریانه و منتظر مدیکالش یا ویزاش هستید
من یه پرونده سیمپلیفاید دارم که رفته تو سطل زباله، یه پرونده 29 تایی هم که تو ویزا آفیس سختگیره و کند آنکارا داره خاک می خوره
قربون مظلومیت خودم برم
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
!!من رفتم یه جای مرتفع گیر بیارم

self pity

Woooow araaaaam .100000 congrats

Ghazalllll said:
Yes Saeed jan. It's come from Unique Client Identifier. We haven't received this number for our MI1 (38-job list) applications.
Actually I haven't had any CAIPS yet and I don't know if it is shown there or not! But in application forms for CAIPS there is a field in which ID or UCI should be filled ofcourse if known.
Thanks a lot. I owe you +1, the system didn't allow me to do that right now!
Yes, I saw client ID in CAIPS and I tried it to access the file and it worked.
I need to mention that this client ID stays with you as long as you are a Canadian resident. It is like your "shenasnameh No." but it is not being used frequently. When you become a resident, you may use it in different occasions in future.

shamloo said:

!!هیچی
!در عوض آرام در آستانه رفتنه
آرام کپی پاسپورت ریکوئست شده
:D :D

به به خیلی مبارکه آرام جان
چرا آخه چرا اینا ما رو دق میدن؟
یه ماه کلا مدیکال رو قطع می کنن بعد یهو حمله می کنند شونصد تا مدیکال تو یه هفته می دن بعد دوباره مدیکالا قطع می شه
من مطمئنم پیش بینی کردن زلزله راحت تر از پیش بینی کردن حرکت بعدی این افیسرهای عزیزه
:(

kmahyar said:

مبارکت باشه آرام جان بزودی پاسپورت ریکوئست میشی

مهیار خان سلام
از ما همراه مدارک مدیکال نامه موجودی حساب بانکی و لندینگ فی درخواست کرده بودن که ارسال کردیم، به نظر شما دوباره ممکنه موقع پاس ریکوئست نامه موجودی حساب بانکی رو درخواست کنند؟​

Hassan57 said:

مهیار خان سلام
از ما همراه مدارک مدیکال نامه موجودی حساب بانکی و لندینگ فی درخواست کرده بودن که ارسال کردیم، به نظر شما دوباره ممکنه موقع پاس ریکوئست نامه موجودی حساب بانکی رو درخواست کنند؟​

البته من مهیار نیستم ولی به نظر من اگه فاصله بین مدیکال و پاس ریکوئست زیاد باشه ممکنه دوباره بخوان ولی اگر در حد 2 یا 3 ماه باشه بعید میدونم دوباره بخوان
این یک نظر شخصیه که از روی شواهد و قرائن برداشت شده :)

helensalon said:

البته من مهیار نیستم ولی به نظر من اگه فاصله بین مدیکال و پاس ریکوئست زیاد باشه ممکنه دوباره بخوان ولی اگر در حد 2 یا 3 ماه باشه بعید میدونم دوباره بخوان
این یک نظر شخصیه که از روی شواهد و قرائن برداشت شده :)

مرسی از جوابتون
راستی برای شما نامه ارسال کپی پاسپورت آمده؟​

Hassan57 said:

مرسی از جوابتون

خواهش میکنم
خیر هنوز پاس ریکوئست نشدم :(

برای من همه با هم امد کپی پاس مدیکال لندینگ و اپدیت فرمها و تمکن مالی. معنی کپی پاس در این مرحله چیست؟

Hassan57 said:

مرسی از جوابتون

Hassan57 said:

مهیار خان سلام

سلام عزیز
نه دیگه نمی خوان، تا الان سابقه نداشته یک چیزو دوبار بخوان البته از زمانیکه مدارک رفته ورشو
دیگه تموم شد فقط باید منتظر پاسپورت ریکوئست بشی که ویزاتونو بگیرید و راحت بشین از این پروسه

movahed20 said:
برای من همه با هم امد کپی پاس مدیکال لندینگ و اپدیت فرمها و تمکن مالی. معنی کپی پاس در این مرحله چیست؟

مبارک باشه ، فکر کنم همه از مرخصی اومدن
خبر خوبیه، می خوان به شما سهمیه ویزا اختصاص بدن و ویزاتونو بفرستن آنکارا تا زمانی که پاسپورت ریکوئست میشین مشکلی برای گرفتن ویزاتون نباشه
کلا خوان آخر قبل پاسپورت ریکوئست هست