+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
RaymondX said:
مهیار جان ولی ترکوندی ها 1105 پست!!!!
فکر کنم رکورد کل فرومو شکوندی
به هرحال امیدوارم حضورت اینجا قطع نشه ما تازه نیازمون به شما بیشتر شده

شما لطف دارین، من کلا این فروم پانی جان رو خیلی دوست دارم و از اینجا هیچ جا نمیرم
!اینکه چرا بعضی از افراد در محیط مجازی دروغ میگن، همیشه برام جای سوال بوده
تازه پستهای اطلاعات لندینگمون مونده هنوز کار داره تا کامل بشه، اگه عمری باقی بود اونها رو هم می نویسم

kmahyar said:

ای کاش این جمله آخریت درست بود، اگه بتونم اون اندازه که می خوام پول ببرم راحتیم در غیر اینصورت کمی نگران خواهم بود
:(

بابا نگران نباش ردیف میشه! ایشالا سریع جا می یوفتین اونجا، کمتر از جیب می خورین
:D

shamloo said:

باریکلا، خوب اومدی غزال
یادته شبها از همین در مدیکالها رو از در سفارت با وحید قاچاق می کردن
بچه ها فکر میکنید واسه چی دیگه ورشو بهتون مدیکال نمیده؟؟
مهیار همه رو با وحید تو بازار سیاه فروخته دیگه!! وحید حتی ماله خودشم فروخت، گفت تا 38 تایی های ورشو هستن یه کم کاسبی کنه بعداً از آنکار خودش یکی می گیره
ریموند جان عکسهای قاچاق کردن این دو تا رو هم بزار دیگه، نکنه از مهیار شیتیل گرفتی؟؟

ببین دختر جان، این عکسی که غزال گذاشته که لود نمیشه، حالا تو چی دیدی خدا می دونه؟
بهش بگو این سایتی که آپلود می کنه ف*ی*ل*ت*ر*ه
:P
آره من و وحید فرم مدیکالهای خام رو میگیریم می فروشیم، خریداری؟

kmahyar said:
Decision Made
A decision has been made on your application. The office will contact you concerning this decision.

;Dای بابا ریجکت شدی؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی تبریک میگم... امیدوارم زندگی خیلی خوبی اونجا همراه با همسرت شروع کنی مهیار جان​

غزال جان من برای آپلود عکس از سایت زیر استفاده میکنم که لینک مستقیم فروم هم داره، البته سایتهای زیادی هست
هر بار عکس گذاشتی ما نتونیستیم ببینیم، حواست رو جمع کن با این اوضاع می ترسم بجای درخواست کیپس درخواست بستن فایلتو بفرستی
http://img4up.com/

kmahyar said:

ببین دختر جان، این عکسی که غزال گذاشته که لود نمیشه، حالا تو چی دیدی خدا می دونه؟
بهش بگو این سایتی که آپلود می کنه ف*ی*ل*ت*ر*ه
آره من و وحید فرم مدیکالهای خام رو میگیریم می فروشیم، خریداری؟

اون کلمه زهره ماری رو اونجوری می نویسی یه وقت سرمون می یادها
:P :P :P
!!آره من خریدارم عزیزم، متنها نه به قیمت جفت کلیه هام! رحم ندارید تو و وحید
:o :o :o

دل به دام اون ایمیل مدیکال بنده ....وای بنده

من اسیرتم قیمت مدیکال چنده....چنده!؟

مدیکال منی زیر پای تو خارم ....یارم

مدیکال من با تو تا ابد یارم ... یارم

هر چی می دونی، تو گرون بگو...... میمیرم برات، نرخ جون بگو

من خودم خریدارم، وای چقد مدیکال دوست دارم......من خودم خریدارم، وای چقد مدیکال دوست دارم

وای اگه یه روز بی مدیکال بشی، دشمن دل مبتلا بشی

من به جون خریدارم، وای چقد مدیکال دوست دارم....من به جون خریدارم، وای چقد مدیکال دوست دارم

kasrawasp said:
;Dای بابا ریجکت شدی؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی تبریک میگم... امیدوارم زندگی خیلی خوبی اونجا همراه با همسرت شروع کنی مهیار جان​

ممنون کسری جان
زندگی همینه دیگه الان از پرونده دارن بعنوان چکنویس استفاده میکنن یا موشک ساختن بهم پرت میکنن، ریجکتمون کردن رفت

shamloo said:

اون کلمه زهره ماری رو اونجوری می نویسی یه وقت سرمون می یادها
!!آره من خریدارم عزیزم، متنها نه به قیمت جفت کلیه هام! رحم ندارید تو و وحید
:o :o :o

دل به دام اون ایمیل مدیکال بنده ....وای بنده

من اسیرتم قیمت مدیکال چنده....چنده!؟

مدیکال منی زیر پای تو خارم ....یارم

مدیکال من با تو تا ابد یارم ... یارم

هر چی می دونی، تو گرون بگو...... میمیرم برات، نرخ جون بگو

من خودم خریدارم، وای چقد مدیکال دوست دارم......من خودم خریدارم، وای چقد مدیکال دوست دارم

وای اگه یه روز بی مدیکال بشی، دشمن دل مبتلا بشی

من به جون خریدارم، وای چقد مدیکال دوست دارم....من به جون خریدارم، وای چقد مدیکال دوست دارم

کانادایی شدیم یادم رفت اینجا بعضی مشکلات هست خواهر جان
چی شده، زدی به شعر و ادب، شعر نو میگی؟
نرخ مدیکال رو باید با وحید هماهنگ کنیم، در ضمن تو سر برنامه دختر دایی جانت بدهکاری سابقه مالیت خرابه
گروه خونیت چیه شهره جان؟

[rtl]
پسر کانادایی مگه من علم غیب دارم که چه سایتی بازه چه سایتی بستس! اگه دفعه پیش که عکس به اون خوشگلی واست گذاشتم گفته بودی ندیدیش الان انقدر دلتنگ دیدن رابطات نمی موندی!
از این لینکی هم که مرحمت نمودی قبلا استفاده کردم، انقدر اعصابم رو خرد کرد گذاشتمش کنار! بهرحال از راهنماییت ممنون!
[/rtl]

kmahyar said:

غزال جان من برای آپلود عکس از سایت زیر استفاده میکنم که لینک مستقیم فروم هم داره، البته سایتهای زیادی هست
هر بار عکس گذاشتی ما نتونیستیم ببینیم، حواست رو جمع کن با این اوضاع می ترسم بجای درخواست کیپس درخواست بستن فایلتو بفرستی
http://img4up.com/

Ghazalllll said:
[rtl]
پسر کانادایی مگه من علم غیب دارم که چه سایتی بازه چه سایتی بستس! اگه دفعه پیش که عکس به اون خوشگلی واست گذاشتم گفته بودی ندیدیش الان انقدر دلتنگ دیدن رابطات نمی موندی!
از این لینکی هم که مرحمت نمودی قبلا استفاده کردم، انقدر اعصابم رو خرد کرد گذاشتمش کنار! بهرحال از راهنماییت ممنون!
[/rtl]

شهــــــــــــــــــــــره بیا ببین خواهرت چرا حالش خوب نیست، میگه اعصاب ندارم
یکسری از اون قرصهاتو که می گفتی مثل نقل و نبات می خوری، بهش بده آروم بشه
این سایت هم بد نیست غزال جان
http://up.vatandownload.com/

Ghazalllll said:
[rtl]
بله مهیار جان تمام قرارهاش رو با رابطای لهستانیش که به تازگی شناسایی شدن جلوی همین در میذاشت:
[/rtl]

51083655939082319721.jpg

اینا رابطای ما نیستن عزیــــــــــــــزم
رابطای ما خیلی خاص ترن، اصلا به قیافه اینا می خوره که کارمند سفارت باشن؟
اینا بیشتر شبیه زیلنسکی هستن نگهبان جلوی درب سفارت 00482

غزال جان من ۳۸ تائی‌ نیستم.یه پرونده استانی دارم و یه سمپلیفاید خاک گرفته.من وقتی پرونده دوم رو توی دمشق باز کردم اول بهم یو سی آی‌ و اپلیکیشن نامبر داد ن و بعد به‌‌ صورت پستی و با نامه یه فایل نامبر بارکددار اتو کشیده که تا حالا هیچ استفاده‌ای نداشته(این در مورد همه بچه‌های گروه استانی صادق هستش ) با یو سی آی‌ و اپلیکیشن نامبر و فایل نامبر پرونده اول میتونم وضعیت دو پرونده رو ببینم و تنها فایل نامبر پرونده ۲ که با بی شروع میشه به‌‌ هیچ دردی نخورده​

[rtl]
ممنون که توضیح دادید.
[/rtl]
hrabee said:
غزال جان من ۳۸ تائی‌ نیستم.یه پرونده استانی دارم و یه سمپلیفاید خاک گرفته.من وقتی پرونده دوم رو توی دمشق باز کردم اول بهم یو سی آی‌ و اپلیکیشن نامبر داد ن و بعد به‌‌ صورت پستی و با نامه یه فایل نامبر بارکددار اتو کشیده که تا حالا هیچ استفاده‌ای نداشته(این در مورد همه بچه‌های گروه استانی صادق هستش ) با یو سی آی‌ و اپلیکیشن نامبر و فایل نامبر پرونده اول میتونم وضعیت دو پرونده رو ببینم و تنها فایل نامبر پرونده ۲ که با بی شروع میشه به‌‌ هیچ دردی نخورده​

shamloo said:

یاشاسین آنکاراااااا
ورشو نَمَنَدِه، فقط آنکارااا
اَلَرون آقریماسِن، آفیسرِ گُردون منم توصیه اِلَه
غزال دوزونده، هاردالیسان؟ نِجه ترکی بیلیسن؟
;)

سلام دوستان با تبریک مجدد به مهیار عزیز
بابا اوریز خوشدیها نه آنکارا بازلیغدی که هاممز گویپدور جازا
...یاشاسین آنا یوردیم