+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
kmahyar said:

w

I

Z

A

POLSKA

وای مهیار خیلی تبریک میگم به تو میگن خط شکن . رسما دیگه آرام کم آورد بازم تبریک. راستی اونجا یه بیر مهمون من باش

babakbit said:
وای مهیار خیلی تبریک میگم به تو میگن خط شکن . رسما دیگه آرام کم آورد بازم تبریک. راستی اونجا یه بیر مهمون من باش

ممنونم بابک جان
چشم مهمون شما، فقط واحد پولشون زلوتی هست بهم پول خرد بده
:P

درست مي كيد. شامل ما نمي شه. من فقط راجع به ويزاهاي ان بورد* اسيايي ديدم اين رو
* on board
يعني ويزايي كه در كشور مقصد توي باس شما مي خوره

kmahyar said:

بعضی از کشورها رو باید برای ترانزیت داخل فرودگاهشونم ویزا گرفت
چیزی که دوستان بهم گفتن زمانیکه پرواز دوم رو سوار شدیم و هواپیما بلند شد قبل از رسیدن به مقصد بوردر گارد شروع به چکینگ می کنه که مبادا کسی بدون ویزا اومده باشه و اگر کسی هم مشکلی داشته باشه جلبش میکنند، من این مورد رو قبلا شنیده بودم و چون چند نفر بهم گفتن دیگه بعنوان یک حقیقت قبول کردم
البته این مورد برای افرادی هست که بدون ویزا هستند و یا مشکل دارن شامل حال هیچکدوم ماها نمیشه

kmahyar said:

بعضی از کشورها رو باید برای ترانزیت داخل فرودگاهشونم ویزا گرفت
چیزی که دوستان بهم گفتن زمانیکه پرواز دوم رو سوار شدیم و هواپیما بلند شد قبل از رسیدن به مقصد بوردر گارد شروع به چکینگ می کنه که مبادا کسی بدون ویزا اومده باشه و اگر کسی هم مشکلی داشته باشه جلبش میکنند، من این مورد رو قبلا شنیده بودم و چون چند نفر بهم گفتن دیگه بعنوان یک حقیقت قبول کردم
البته این مورد برای افرادی هست که بدون ویزا هستند و یا مشکل دارن شامل حال هیچکدوم ماها نمیشه
ببین مهیار جان اگه اینقدر پاچه خوار نبودی ورشو بهت ویزای ترانزیت خارج از فرودگاهی نمی داد اونوقت تو هم مجبور نبودی شونصد تا کامنت بذاری توضیح بدی که این چیه
;D

Modares said:
جشم.فرصت از اين بهتر كه صداي شما رو بشنويم؟ د

قربونت عزیز.

M.Farjam said:
ببین مهیار جان اگه اینقدر پاچه خوار نبودی ورشو بهت ویزای ترانزیت خارج از فرودگاهی نمی داد اونوقت تو هم مجبور نبودی شونصد تا کامنت بذاری توضیح بدی که این چیه
;D

کنسولش ازم خوشش میاد، شما مشکلی داری؟
8)

kmahyar said:

کنسولش ازم خوشش میاد، شما مشکلی داری؟
8)
:Dما که بخیل نیستیم. تازه افتخار هم می کنیم که به یه ایرانی ویزای ترانزیت خارج از فرودگاهی بدن

M.Farjam said:
:Dما که بخیل نیستیم. تازه افتخار هم می کنیم که به یه ایرانی ویزای ترانزیت خارج از فرودگاهی بدن

زیاد آنلاین نباش، وقت کم میاریا
سعی کن وقتتو بذاری روی الفبا پولسکی که من کتابا رو برات میارم جلو باشی
:P

بچه ها یه سوال بپرسم؟ ما الان این وقت شب اینجا برای چی سر میزنیم؟ :-X :-X :-X :-X

qorashi said:
بچه هآ کرم خرید مک بوک یا ایمک افتاده به جونم. به نظرتون بخرم یا بذارم اگه ویزا دادن اونجا بگیرم؟

دکتر جان پولتو برای اپل دور نریز :D

RaymondX said:
دکتر جان پولتو برای اپل دور نریز :D

مرسی رایموند جان
واقعا این اپل چی داره الکی شلوغش کرده

الان دارم با ویندور 8 کار می کنم هر ثانیه اش یک صلوات به بیل گیتس عزیز تقدیم می کنم بخاطر این همه امکانات توپش
اونموقع من نمی دونم این اپل گرون فروش چرا الکی دور بر می داره

ستاد ضد اپل هیئت رزمنــدگان اســلام

Modares said:
اتفاقاً اين سوال من از شماست. يعني قند عسل خوابيده؟ د

اره بابا . شکر خدا. وگرنهههه 10 بار یا سیم رو می کشید یا لپ تاپ رو میبست یا باز می کرد

من یه 20 دقیقه هستش خوانذه خاموشم. :o حالا اومدم یه سر بزنم حاضری بزنم برم بخوابم تا فردا ببینیم چی میشه آیااااااااااا؟
titi_lotfi said:
اره بابا . شکر خدا. وگرنهههه 10 بار یا سیم رو می کشید یا لپ تاپ رو میبست یا باز می کرد

maryamm said:
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]
دوستان خوب،الان ایمیل درخواست کپی پاسپورت رسید برام.چند تا سوال دارم(دوباره داره دستام میلرزه نمیدونم من چرا عوض خوشحالی اینقدر دستپاچه و عصبی میشم؟)
1-بهتره که کپی پاسپورت اسکن و ایمیل بشه یا با پست بفرستم؟
2-در صورت اسکن،در ایمیل حرفی از رزولوشن زده نشده،با 600دی پی ای خوبه که اسکن کنم؟
مرسی.​
[/size][/size][/size][/size][/size][/size]

مریم عزیز خیلی خیلی خوشحال شدم امیدوارم به زودی پاسپورتت منور به نور ویزا بش
ه

دوستان من شرمندم چون چند روزی هست که تصمیم گرفتم چیزی اینجا ننویسم اما در جواب یکی از دوستان که گفته بود کپی پاپورت ازشون خواستند و دوست عزیزی جواب داده بودند که این به منظله پ ر نیست می خوام بگم دوست من رو که یادتونه دقیقا دو هفته پیش گفتم کپی پاسپورت خواسته بودن ازش جمعه این هفته پاسپورت رکویست شد