+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
Peymanrs said:

ممنون خیلی سایت خوبی بود و قیمتهاش هم خیلی پایین بود

به نظر من اگه می شه برای سال دیگه مثلا جون یا جولای بلیط خرید چرا نخریم؟ بنظرم تا اون موقع رفتنیم دیگه
کلا نظرتون چیه؟

پیمان جان من معمولا روشی را انتخاب میکنم که استرس را کاهش بدم الانم برای همین بلیط گرفتم که استرس خرید بلیط نداشته یاشم برای شما هم امیدوارم هرچی زودتر کارت به سر انجام برسه من خودم چون محل لندینگ تو تورنتو هست نمیخواستم تو قصل سرما اونجا باشم ضمناً با توجه به تاریخ مدیکالم ریسک زیادی برای خریذ بلیط تو خرداد نداشتم شما هم اگه ونکور میخوای بری مشکل سرما را نداری میتونی زمستون هم بری ولی ریسک نیومدن ویزا تو اون زمان را باید بپذیری ولی اگه تو تابستون بلیط بگیری قاعدتا تا اون موقع باید ویزاتون آمده باشه

shamloo said:

مبارکه آقا، به سلامتی
!!!به آفیسر آرام هم سلام برسون
;D
وحید که این دورو برا نیست؟
:-X

حاج حسین داشتیم ؟؟؟؟؟؟؟

Ahora said:

حاج حسین داشتیم ؟؟؟؟؟؟؟

وحید جان حسین، سید هیئته به درجه حاجی ارتقاش نده
تازه این پراسس هم نیست، پندینگ ریویو پرونده اش

تبريك مهيار جان خوش به حالت كه ونكور ميري من كه فعلا ميرم تورنتو ولي اميدوارم که کارم ردیف کنم بتونم برم ونکور

Arman1340 said:

تبريك مهيار جان خوش به حالت كه ونكور ميري من كه فعلا ميرم تورنتو ولي اميدوارم که کارم ردیف کنم بتونم برم ونکور

ممنون آرمان جان، اینجوری نگو دلم میگیره
منتظرت هستم شک نکن گل پسر

Ghazalllll said:
[rtl]
پس اینجا واسه چی هستیم؟ اونور قراره کس و کار همدیگه باشیم دیگه. اونایی که زودتر میرن یا کسی رو دارن هوای بعدیا رو دارن!
[/rtl]
+1 for you

qorashi said:
حامد جون تو هم راه رو کج کردی به سمت شهر مرفهین بی درد که :P
چندتا رفیق مشتی پیدا کردیم
حیف نیست که اونجا تا کار پیدا کنیم با هم نباشیم؟
اتفاقاً برای من بهتر که جایی برم که هزینه هام کمتر باشه چون بیشتر از اوون چیزی که گفتند نمی تونم ببرم​

date=1344437995]

بهترین زمان برا خرید بلیط با قیمت مناسب چه فصلی یا ماهی از سال هست؟ ممنون اگه شما که با آقای پیرسون تماس دارید اینو بپرسید چون قیمت برا من خیلی مهم هست .

[/quote]

mahnaza said:

دوستان لیست قیمت بلیط یکطرفه ترکیش از اگوست2012 تا آخر مارچ 2013 برای کلاس اکونومی و کامفورت که از سایت ترکیش ایرلاین گرفته شده را می توانید از آیکون دانلود لیست قیمت بلیطهای هواپیما در سمت راست صفحه اصلی سایت زیر بگیرید
www.kalakav.com

http://www.turkishairlines.com/en-ir
این آدرس سایت ترکیش ایرلاینه .شما این بلیطها رو می تونید
الف- آنلاین از سایت بگیرید (که قیمتهای اکونومی به دلار وکانفورتش که به ریال نوشته شده با قیمت آژانس یکسان است)
ب- از آژانس های هواپیمائی، که دومی به صرفه تر است چون تا اطلاع ثانویه با دلار دولتی با نرخ 1226تومان محاسبه می گردد. در مورد تغییر زمان پرواز، کنسل کردن بلیط و مدت اعتبار بلیط صادر شده از آژانس های هواپیمائی و نمایندگی ترکیش ایرلاین سوال کنید

kmahyar said:

w

I

Z

A

POLSKA

به به خیلی مبارکا باشه اقا مهیار حالا که ویزاتون رو گرفتین نکنه یه وقتی ما منتظران رو فراموش کنین چه اینجا و چه ونکوور.

kmahyar said:

w

I

Z

A

POLSKA

چقدر عالی
مبارکت باشه​

ممنون عزیزم
هنوز ویزای اصل کاری مونده، تا هفته بعد اونم بگیرم خیالمون راحت بشه

hamed. said:
چقدر عالی
مبارکت باشه​

ممنون حامد مهربون، امیدوارم برای همتون بزودی پیش بیاد

M.Farjam said:
بابا روت برم. هنوز یه هفته نیست واست مدیکال اومده ما رو استخدام کردی بدرقت کنیم واست فرودگاه رو جارو کنیم. بذار مدیکالت برسه دستشون بعد حال مای بی مدیکاله تو صف مونده رو بگیر
;D ;D ;D
در ضمن تو که زودتر می رسی چمن ها رو بزن فرش قرمز هم یادت نره واسه ما بندازی
:P :P :P :P
همچین براتون آب و جارو کنم که همه جا برق بزنه
فرش قرمز هم برای تک تک عزیزان پهن میکنم تا خونه خودم​

kmahyar said:

ممنون عزیزم
هنوز ویزای اصل کاری مونده، تا هفته بعد اونم بگیرم خیالمون راحت بشه

مبارک باشه مهیار جان ایشالله اونم به زوددی
ببخش که ما بادکنک نداریم تقدیم کنیم​