+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
paniz said:
پانی جان ، یک سری به فروم بزن. باز پست ها توسط مدیر ، اما اینبار مدیر جدید !!! حذف شد.
مشکلات ما ، مشکلات مدیریت هست.

امیر جان من هیچ وقت اهل قهر و خالی کردن عرصه نبودم
این رو برای چندمین بار می گم قبل از اینکه خیلی از این مدیرهای سایت اپلای موس دستشون بگیرن توی فرومهای خیلی بزرگ مثل ایران کلیک پست می ذاشتم
ولی واقعا دارم می گم تا حالا توی هیچ فروم ایرانی و خارجی همچین مدیرهای بی منطق و تمامیت خواه و ببخشید اینو می گم ولی بی ادب ندیده بودم
وقتی یک موضوعی (ترک فروم) برای خیلی ها اتفاق افتاده حتما دلیلی داره
بطور کلی براشون خیلی متاسفم

roksareh said:

سلام منم اومدم بی دعوت البته دیدم یه مدت اونور نبودینا اینجا بودین ناقلاها :Dمبارکهههههههههههه کاش مدی ما هم میومد

رخساره خانوم
خیلی خوش آمدید، جای شما با نگرانی های همیشگی و خاصتون توی این فروم خالی بود
امیدوارم زود زود مدیکالتون بیاد

Peymanrs said:

این رو برای چندمین بار می گم قبل از اینکه خیلی از این مدیرهای سایت اپلای موس دستشون بگیرن توی فرومهای خیلی بزرگ مثل ایران کلیک پست می ذاشتم
ولی واقعا دارم می گم تا حالا توی هیچ فروم ایرانی و خارجی همچین مدیرهای بی منطق و تمامیت خواه و ببخشید اینو می گم ولی بی ادب ندیده بودم

پیمان جان ، بحث قهر کردن نیست.
در محیطی که شخصیت و منش آدم رو زیر سوال میبرند ، اونهم با کارهای احمقانه یک مشت آدم تازه به دوران رسیده ، باید درش رو گل گرفت.

سلام مهیار عزیز
بهتون خیلی تبریک میگم.ملتی رو با این خبر خوشحال کردین. ;)
امیدوارم زودتر راهی برای دریافت ویزا نیز پیدا کنید.
درضمن خوشحالم که سایر دوستان عیزیز من جمله امیر جان هم اینجا هستند و به هم کمک می کنند.هرچند قبلا از اینکه برخی دوستان مجبور شدن اون فروم رو رها کنند و به اینجا بیاین ناراحتم.

Peymanrs said:

خدا کنه لیدا هم بیاد اینجا ، از بچه های خوب اونجا ست ......... بچه ها به نظر شما مدیکالها دوباره از کی ممکنه شروع بشه ؟

kmahyar said:

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
پاسپورت ریکوئست شدیم
خدایا شکر

خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی مبارکهههههههههههههههههههههههههه
من الان دیدم مهیار جان که پاس ریکوئست شدین ;)

naderm said:
خدا کنه لیدا هم بیاد اینجا ، از بچه های خوب اونجا ست ......... بچه ها به نظر شما مدیکالها دوباره از کی ممکنه شروع بشه ؟

لیدا اونجا خواهش چی داره میکنه؟؟!!
به اعتقاد من از آگوست دوباره شروع خواهد شد

تی تی جان
پست آخرت توی اپلای تکون دهنده و عالی بود ولی بهت قول می دم به هیچ جا نمی رسی
وقتی توی تاپیک «اعتراض به عملکر مدیران 38 تایی ها» سعی کردم با دلیل و منطق به مدیرها بگم که دارن اشتباه می کنند، یکی از مدیرهاشون توی پیام خصوصی گفت الکی سعی نکنم چون به هیچ جا نمی رسه
از تمامی مدیرهای سایتشون از بزرگترینشون مهرداد و هلندون و رشیدی تا .... خواستم بیان مشکل رو حل کنند، آخرش در کمال بی ادبی تعداد خطهای متنم می شمره و می گه نمی فهمم چی می گی و وقتش رو گرفتم

بگذریم امروز خیلی روز خوبی بود، باز هم به مهیار عزیز تبریک می گم
به امید هفته ای پر از خبر پاس ریکوئست و مدیکال

venus60 said:

سلام مهیار عزیز
بهتون خیلی تبریک میگم.ملتی رو با این خبر خوشحال کردین. ;)
امیدوارم زودتر راهی برای دریافت ویزا نیز پیدا کنید.
درضمن خوشحالم که سایر دوستان عیزیز من جمله امیر جان هم اینجا هستند و به هم کمک می کنند.هرچند قبلا از اینکه برخی دوستان مجبور شدن اون فروم رو رها کنند و به اینجا بیاین ناراحتم.

خوش اومدید ، ممنونم
به امید اینکه بزودی همتون به ویزا برسین

بچه هاااااااااااااااااا منو یه جا جا بدین الان میان منو میگیرننننننننننننننننننننن وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای 8)

یه ماسک هم بدین به من

kmahyar said:

پانی جان ماها رو جمع کرد اینجا، نپرس کجا بوده همینو بهت بگم که اوضاعش خیلی خراب بود و بدتر شده

چشم مهیار جان نمی‌پرسم
با این ترتیبی که دوستان دارن مهاجرت می‌کنن میان اینجا فکر می‌کنم که مثل ایران بوده
:-X

مهیار جان میشه ایمیل پاس ریکوئستت و بذاری ببینیم

مدیران بصورت دسته جمعی تقریبا تمام شور و شوق اعلام پاس ریکوست جناب مهیار را خیلی سریع نابود کردند ، کلا دوست دارن که همیشه عجز و ناله کنی اونجا ، با شادی میونه زیاد خوبی ندارن ، ایشالله به راه راست هدایت گردند

helensalon said:
خیلییییییییییییییییییییییییییییییییی مبارکهههههههههههههههههههههههههه
من الان دیدم مهیار جان که پاس ریکوئست شدین ;)

ممنونم ایشالا برای شما زود پیش بیاد
من امروز عین پدر عروس شدم همه تبریک میگن من تشکر می کنم
:D

helensalon said:
مهیار جان میشه ایمیل پاس ریکوئستت و بذاری ببینیم
شما هم دیگه کم کم باید منتظر ایمیل پاس ریکوست بشین ، عجب لحظه ای خواهد بود