+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
بچه ها تو اسامی که دکتر منتشر کرده برای ویزا از گروه ما یه دونه هم نبوده

مرسی پانی جان ،تی تی عزیز و مهیار گرامی من هم امیدوارم در هفته جاری برای ماها هم خبر خوب در راه باشه اگر خبر بگیرم حتما به شما اطلاع میدم چون مطمئنم شما هم خوش حال میشید باز هم برای همتون بهترین ها رو از خدا می خوام :) ;)

halle said:
مرسی پانی جان ،تی تی عزیز و مهیار گرامی من هم امیدوارم در هفته جاری برای ماها هم خبر خوب در راه باشه اگر خبر بگیرم حتما به شما اطلاع میدم چون مطمئنم شما هم خوش حال میشید باز هم برای همتون بهترین ها رو از خدا می خوام :) ;)

ممنون هاله عزیز

titi_lotfi said:
حامد چرا اسمت تو سایت دکتر نیست؟

بچه ها 3112 مال چه رشته ای هست که بیشتر ازش مدیکال اومده این هفته؟

3112 پزشکیه

kmahyar said:

خیر، پاسپورت ریکوئست مرحله بعد شماست یعنی زمانیکه بگن پاسپورتاتونو بدین برای ویزا
حالا چرا اینقدر خشن :'(​

titi_lotfi said:
سروناز ازت قبلا آپدیت نخواسته بودن؟
[/right]ازمون آپدیت فقط سوء پیشینه ، سفرها و کپی پاس های جدید که مه هم برابر اصل کردیم و فرستادیم[/right]

titi_lotfi said:
بچه ها تو اسامی که دکتر منتشر کرده برای ویزا از گروه ما یه دونه هم نبوده

اما مدیکال داشته از ۳۸ رشته ای ها

reza777 said:
سلام به همگی
من اوایل 2009 اقدام کردم و با توجه به اینکه جواب مدیکال من و همسرم تازه اومده می خواستم از تجربیات شما استفاده کنم و جواب این چندتا سوال رو ازتون بگیرم
سوال اول - توی یکی از 2 تا ایمیلی که اومده یکسری مدارک خواسته. آیا همه این مدارک باید با همه با هم و به صورت یکجا پست بشن به آدرس ته ایمیل تو ورشو؟
سوال دوم - با توجه به اینکه من شخصا و بدون وکیل اقدام کردم، این 490$ رو چه جوری میشه پرداخت کرد؟ (550$ اولیه رو توی خود کانادا پرداخت کرده بودم) و آیا اگه تنها راهش اینه که شخصی توی کانادا پیدا بشه که این پول رو به حساب اونا بریزه (به شکل مانی اوردر)، اونوقت باید اون رو پست کنه به ایران و ما همراه مدارکمون بفرستیمش؟
سوال سوم - فکر کنم با توجه به اینکه ما قبلا بمدت 7 ماه و اندی (طی سالهای 2008 تا 2009) تو ونکور بودیم، ازمون خواستن که
Updated original police clearance certificates from the authorities of Canada
رو هم ارایه بدیم. روند این کار چه جوریه و با توجه به اینکه سفارت در ورشو خواسته که 45 روزه مدارک رو واسش پست کنیم، آیا مشکلی تو زمان بندی پیش نمیاد؟
سوال چهارم - واسه مبلغ دلاری که باید تو بانک نشون بدیم آیا باید نرخ دولتی دلار رو در نظر گرفت؟ و اینکه اگه داریم یه دفعه این پول رو تو حسابمون قرار میدیم، مثلا اگه بگیم سکه طلا فروختیم واسه این پول، منطقی به نظر میاد؟ چون فکر میکنم بهتر از اینه که هیچ توضیحی واسش ندیم، اینطور نیست؟
سوال پنجم - عکسی که واسه مدیکال باید ببریم باید چند در چند باشه و آیا باحجاب یا بی حجاب بودنش مهمه؟
با سپاس فراوان

سلام دوست عزیز

من جواب سوالاتتونو تا اونجا که میدونم خلاصه عرض میکنم:

سوال اول - بله. آپدیت های همراه مدیکال تاکید شدید دارن طی یک پکیج فرستاده بشه اونم دقیقا به همون آدرسی که براتون نوشتن در ورشو
سوال دوم - پرداخت از کاناداش رو نمیدونم ولی میتونین از این سایت مانی اردر بگیرین
http://irancanada.net/
سوال سوم - تا اونجا که خبر دارم کسانی که در خود کانادا بودن نیاز به این گواهی ندارن چون خودشون
این مورد رو به راحتی چک میکنن بازم نظر دوستان رو هم بپرسین چون ازتون خواسته شده
سوال چهارم - بله دلار دولتی حساب میشه. اگه سکه ای چیزی فروختین باید با یه کاورلتر و ارائه فاکتور موضوع رو توضیح بدین حتما
سوال پنجم - عکس معمولی پرسنلی سه در چهار با حجاب بی حجابش مهم نیست این فقط برای همین برگه های رادیولوژی و آزمایشگاه
ایرانتونه و ربطی به کانادا نداره و اصلا برای اونها مهم نیست

qorashi said:
خوب اینجوری خوبه که. فکر کردم یکطرفش انقدر گروه. ;D
شما چه کلاسي گرقتید و جقدر هزینه اش شد؟

sarvenaz said:
حالا چرا اینقدر خشن :'(​
فرناز عزیز
تبریک میگم با توجه به اینکه آپدیت و کپی پاسپورتت را بعد از مدیکال خواستند دیگه تو آخرین مراحل قرار داری و بزودی ویزات میاد

Arman1340 said:
شما چه کلاسي گرقتید و جقدر هزینه اش شد؟

من کامفورت کلاس ترکیش گرفتم برای دو بزرگسال و یه کودک مجموعا شد 3800 برای ماه مارچ.
برای دسامبر تا فوریه (البته به جز چند روز آخر دسامبر و اوایل ژانویه) در میومد حدود 3000

In Canada, you need to communicate mostly in english

No offence but just a advise

Pani85 said:
thanks for your advice
but the problem is that English isn't our second Language in IRAN and maybe there are many people who wanted to join us but their big problem is this.

We will try to write English when a serious event happen but at another issues I couldn't promise. sorry :)

qorashi said:

من کامفورت کلاس ترکیش گرفتم برای دو بزرگسال و یه کودک مجموعا شد 3800 برای ماه مارچ.
برای دسامبر تا فوریه (البته به جز چند روز آخر دسامبر و اوایل ژانویه) در میومد حدود 3000
۳۸۰۰ دلار؟

یکی از بچه های آآ الان
مدیکالش اومد فایل نامبر اولش ماه جون ولی ارسال به سیدنی ننوشته تو ژانویه هم آپدیت داشته