+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
Ghazalllll said:
[rtl]
حامد بعدشم مهدی!
[/rtl]
[rtl]من دیگه الان زیاد عجله ای واسه رفتن ندارم...
آخه هنوز واسه کلیه ها و کبد و چشم و قلبم مشتری پیدا نکردم (با این وضع دلار)
حاضرم نوبتمو بدم به هر کی که عجله داره.
[/rtl]​

Peymanrs said:

رضا جان ممنون دوباره
امیر که فکر کنم الان خوابه ، کسی تحلیلی داره که چرا از بعضیها لندینگ فی می خوان از بعضیها نه؟؟؟!؟
یعنی به آفیسر بستگی داره یا برای اونهایی که لندینگ فی خواستند تصمیم قطعی گرفته شده برای بقیه نه؟!؟

من فکر می کنم کاملا وابسته بنظر افیسر باشه که بخواد یا نه، مگه میشه یکی مدیکال بگیره با لندینگ یعنی حتما میری یکی که لندینگ با مدیکال پرداخت نکنه یعنی شاید بری
به هر حال این پول تا داده نشه ویزا صادر نمیشه، دیر یا زود پرداخت کردنش تفاوتی نداره

Ahora said:

عجب کاریه ها باز توی فردوسی این پیمان ماها رو در حال دلار فروشی دید ، گفتم بهتون بیاین تغیر قیافه بدیم

باور می کنید داشتم دقیقا مجسم می کردم دارین توی فردوسی سه نفری بازار رو خراب می کنید
قیافه ای که از حسین مجسم کرده بودم خیلی باحله
نمی تونم جلوی خنده ام رو بگیرم دستش یک دسته دلار گرفته .... آخرش اخراج می شم از سر کار

مهیار جان هماهنگ باش یک عکس از سه تاییتون یا حسین در حال خراب کردن بازار ارز بزاری

رضا به نظرت دلار پایین نمیاد؟

titi_lotfi said:
رضا به نظرت دلار پایین نمیاد؟

با این خبرهایی که میاد من بعید می دونم البته امروز بازار یک مقدار بخاطر خبر تک نرخی شدن التهاب پیدا کرد
ولی اگه ارز تک نرخی بشه بنظرم کشش صعودی خواهد داشت

لینک خبر تک نرخی شدن نرخ ارز

دوستان فروم ایرانیان مقیم ونکور رو دارین؟

سلام دوستان
من 30 روز پيش آپديت رو كه همراه مديكال خواسته بودن رو فرستادم و 1 هفته بعد هم ايميل زدم كه تاييد كنن مدارك رسيده
ولي هنوز جواب ندادن
مديكال من هم 19 جون به لندن رسيده
به نظرتون يه بار ديگه ايميل بزنم؟

به من عاجز کمک کنین من می خوام خبرم امتحان آیلتس آکادمیک بدم با همسر گرامی مثل ...... تو گل موندیم سر این ریدینگ . کمککککککک نمیدونم چی کار کنم به نطر نمی یاد این جوری گیر کنم اما کردم کمککککککک . هر کی راه حل داره بده 6/5 می خوام 5/5 بیشتر نمیشه گرییییییییههههههه بد جوری حیثیتی شده پیله کردم ولم نمی تونم بکنم حواهشا هر کی هرتوصیه ای داره کتابی چیزی بگه

championking said:
سلام دوستان
من 30 روز پيش آپديت رو كه همراه مديكال خواسته بودن رو فرستادم و 1 هفته بعد هم ايميل زدم كه تاييد كنن مدارك رسيده
ولي هنوز جواب ندادن
مديكال من هم 19 جون به لندن رسيده
به نظرتون يه بار ديگه ايميل بزنم؟

بله قطعا ایمیل بزنید، اینقدر بزنید افیسر بگه کپی پاستو بده

Peymanrs said:

با این خبرهایی که میاد من بعید می دونم البته امروز بازار یک مقدار بخاطر خبر تک نرخی شدن التهاب پیدا کرد
ولی اگه ارز تک نرخی بشه بنظرم کشش صعودی خواهد داشت

لینک خبر تک نرخی شدن نرخ ارز
[rtl]خوب این الدنگ که نگفته با چه نرخی قراره تک نرخی بشه!!!
فکر کنم یواش یواش داریم بدبخت میشیم :'(
[/rtl]​

بگین کجاس
titi_lotfi said:
دوستان فروم ایرانیان مقیم ونکور رو دارین؟

وای خیلی بامزه گفتی رخساره آیا

مهدی الدنگ رو خوب اومدی

من کم کم برم که شوهرجان وقتی اومدن نگن که من پای لپ تاپ بودم :P :P :P :P

بچه ها امشب به نظرتون اشکنه درست کنم :P :P :P :P :P

roksareh said:
به من عاجز کمک کنین من می خوام خبرم امتحان آیلتس آکادمیک بدم با همسر گرامی مثل ...... تو گل موندیم سر این ریدینگ . کمککککککک نمیدونم چی کار کنم به نطر نمی یاد این جوری گیر کنم اما کردم کمککککککک . هر کی راه حل داره بده 6/5 می خوام 5/5 بیشتر نمیشه گرییییییییههههههه بد جوری حیثیتی شده پیله کردم ولم نمی تونم بکنم حواهشا هر کی هرتوصیه ای داره کتابی چیزی بگه

مشکل از کجاست؟ وقت کم میاری آیا؟

وقت کم می یارم فهم و شعورم دور از جون شما کم هست می بینم جوابو اما غلط می زنم بعد که درستش را می بینم می گم این که معلومه چرا اشتباه زدم آخه ؟؟؟ بعد این مچ کردنا کچلم می کنه کلا مشکلم زیاده خیلی
qorashi said:

qorashi said:

فسفر دلیل نمره کم همینه دکی