+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
aram_golbaghi said:
و آرام یک پست از یکی از مدیر های ارشد به اسم hossein66.... را به عنوان خلاف گزارش کرد....

چی آرام؟

دو سه نفری افتادن به جون خانوم دکتر مهربونی که من پیشش مدیکال رفتم
یکی اومده میگه خوب معاینه نمیکنه، اون یکی میگه انقدر دقیق معاینه میکنه که پیله است!!!!
منم ناراحت شدم

farnazce said:
دوستانی که می رند تورنتو منم یادشون باشه اگه کامیونیتی خواستند تشکیل بدند به منم بگند
اگر تو پروفایلتون بنویسید بهتره​

این 29 تایی ها آخرین تاریخشون مال کی هست؟ میخوام ببینم کی تموم میشن

titi_lotfi said:
این 29 تایی ها آخرین تاریخشون مال کی هست؟ میخوام ببینم کی تموم میشن
سلام
کپ 1000 تا جولای 2011 و کپ 500 تا جولای 2012​

aram_golbaghi said:
دو سه نفری افتادن به جون خانوم دکتر مهربونی که من پیشش مدیکال رفتم
یکی اومده میگه خوب معاینه نمیکنه، اون یکی میگه انقدر دقیق معاینه میکنه که پیله است!!!!
منم ناراحت شدم

اگه منظورتون خانم دکتر پورمند هست که دکتر بسیار خوبی هست، معاینه خاصی نمی کنه، خیلی هم مهربونه
جواب مدیکال رو هم با سرعت نور می فرسته به لندن، حالا چه حرفه راستی زده به یکی بر خورده خدا می دونه

سلام دوستان من تازه واردم و کاملا ناشی!میشه لطفا راهنمایی کنید.من چه جوری و کجا جدول رو پر کنم؟

maryamm said:
سلام دوستان من تازه واردم و کاملا ناشی!میشه لطفا راهنمایی کنید.من چه جوری و کجا جدول رو پر کنم؟

خیلی خوش آمدی مریم عزیز ، تا ۱۰ پست نداشته باشید ، امکان تکمیل جدول برای شما وجود ندارد

Peymanrs said:

آرام جان قضیه مدیر و گزارش خلاف چیه دیگه؟

راستی آرام جان شما که مهندس کامپیوتری چرا چپ به راست نمی نویسی و با فونت نا خوانا

باور کنید آدم سر گیجه می گیره وقتی می بینه متنها اینشکلیه

البته آرام جان من و بچه ها اینقدر برامون مهمه که تو باشی حتی اگه به زبان چینی هم بنویسی می ریم ترجمه می کنیم
هر وقت اسمت رو توی لابلای پستها می بینم من یکی خیلی خوشحال می شم
هر چند جدیدا کمتر اطلاع رسانی و تحلیل اینجا می زاری
به هر حال بیشتر ببینیمت آرام جان گل

قربونت برم پیمان جان
من که هر روز هستم، شما رو نمیدونم;)
تا همه شما ها رو هم کانادا نبینم هیچ جا نمیرم

امیر جان شما هم اینجایید؟خیلی خوشحالم از بودنتون در اینجا.یه مسئله رو میخواستم بگم،میشه لطفا دوستانی که قصد رفتن به ونکوور رو دارن و یا اون دسته از دوستانی که رسیدن به ونکوور،یه کامیونیتی تشکیل بدیم و سوالامون رو از هم بپرسیم و حتی موقع رسیدن (اگه خدا بخواد) بازم با هم در ارتباط باشیم؟اینجوری به گمان من خیلی از مسائلمون بین خودمون حل میشه وکمتر دچار سر در گمی و مشکل میشیم.

maryamm said:
امیر جان شما هم اینجایید؟خیلی خوشحالم از بودنتون در اینجا.یه مسئله رو میخواستم بگم،میشه لطفا دوستانی که قصد رفتن به ونکوور رو دارن و یا اون دسته از دوستانی که رسیدن به ونکوور،یه کامیونیتی تشکیل بدیم و سوالامون رو از هم بپرسیم و حتی موقع رسیدن (اگه خدا بخواد) بازم با هم در ارتباط باشیم؟اینجوری به گمان من خیلی از مسائلمون بین خودمون حل میشه وکمتر دچار سر در گمی و مشکل میشیم.

مریم جان اگر کمی وقت بگذاری و چندین صفحه گذشته رو مطالعه کنی ، فکر کنم که اطلاعات خوبی نصیبت بشه و جواب سوالات رو هم پیدا کنی

Peymanrs said:

ممنون آرام جان
راستی نگفتی قضیه اخطار و مدیر چی بوده، توی اپلای اخطار تذکر گرفتی؟

نه
پشت سر دکتر پورمند حرف زدن یکی از مدیرا
من هم گزارش خلاف دادم پستش رو:D

aram_golbaghi said:

نه
پشت سر دکتر پورمند حرف زدن یکی از مدیرا
من هم گزارش خلاف دادم پستش رو:D

;D ;D ;D
!!!الان مدیر مربوطه خودش به خودش اخطار میده آرام جان نگران نباش
!!!بعدشم خودش برای خودش یک تاپیک اعتراضی باز می کنه و به عملکرده خودش اعتراض می کنه! دست آخرم به دلیل توهین به خودش، خودش خودش رو منع کاربری دائم می کنه
...
...وحید تو این سماق من چی ریختی
??? ??? ???

اینو ببینید
برای خرید خونه و اینا اطلاعات خوبی داره
چقدر پیش بدین، قسط چقدر میشه و چقدر درآمد باید داشته باشین و ...
خونه ها عکس هم داره
ظاهرا، جدا از بحث هزینه هایی که برای تعمیرات و انها باید بدین اگر خونه رو بخرین، اگر کسی درآمد داشته باشه، قسط خرید خونه با اجاره خونه زیاد فرقی نداره
http://www.realtylink.org/

shamloo said:

;D ;D ;D
!!!الان مدیر مربوطه خودش به خودش اخطار میده آرام جان نگران نباش
!!!بعدشم خودش برای خودش یک تاپیک اعتراضی باز می کنه و به عملکرده خودش اعتراض می کنه! دست آخرم به دلیل توهین به خودش، خودش خودش رو منع کاربری دائم می کنه
...
...وحید تو این سماق من چی ریختی
??? ??? ???

حسین جان نمی خواستم بگم من خیلی وقته ازت قطع امید کردم
از اون روزی که ریا و تظاهر اومد توی کارت و بفکر دلال بازی فروش کلیه و ... افتادی و هی فرت و فورت پست +1 می ذاشتی تا آمارت بره بالا فهمیدم دیگه امیدی بهت نیست
این سماقهای وحید هم هیچ مشکلی نداره و بقول خودش کاملا پاکه پاکه

هلن جان و غزال جان و پانی جان لطفا هماهنگ باشید این حسین اصلاح بشه