+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
بچه ها منم پاسپورت رکویست می خوام چرا واسه ما خبری نمی شه؟ این دوستمون که امروز کپی پاسپورت خواستن ازش مدیکالش دیرتر از ما بوده

farnazce said:
بچه ها منم پاسپورت رکویست می خوام چرا واسه ما خبری نمی شه؟ این دوستمون که امروز کپی پاسپورت خواستن ازش مدیکالش دیرتر از ما بوده

به تاریخ ها مربوط نمیشه جواب سکوریتی چکش اومده، متن ایمیلشم نذاشته ببینیم که بفهمیم مکاتبه کرده بوده یا خود افیسر گفته بفرست

farnazce said:

فرناز جان ما توی این بیابون تشنه یک قطره آبیم
?!!??اون موقع شما همبرگر پر پنیر و قارچ می خوای

:-\وای منم دلم خواست
من هم آب می خوام و هم همبرگر بطور همزمان هم می خوام
ترجمه اش اینه که من هم مدیکال می خوام هم پاس ریکوئست بطور همزمان هم می خوام

farnazce said:
فکر نمیکنم ایشون پاس ریکویست باشن
شاید پاسپورتشون منقضی شده و کپی پاسپورت جدید را خواستند​

من می خوام رسیدم این خونه ها رو برای دو ماه اجاره کنم که هزینه یکسال اجاره خونه هستش بعدش هم بر می گردم
:D
پیمان ماشینتو بذار توی حیاط خونه من یک بوق باهاش بزنم اگر این کارو بکنی اجازه میدم یک ساعت زیر آفتاب توی حیاط دراز بکشی

http://www.mybcrental.com/listings/w19th1837/

سلام دوستان
بر اساس خبري كه در مورد دوستم كه كپي پاسپورت ازش خواسته بودند امروز پاس ريكوست شد و نكات مورد توجه به شرح زير است:
١- ايرانيان فقط آنكارا براي ويزا بايد بروند
٢- مديكال ايشان ١٣ ژوئن بوده و مهلت دريافت ويزا ٦٠ روز و اعتبار ويزا تا ١٣ ژوئن ٢٠١٣
٣- پرونده ايشان ايپريل ٢٠٠٩ و از شكايتي هابوده كد ٠٢١٣ امتياز ٦٧ و زبان ١٦ امتياز

با آرزوي بهترين ها و خبر هاي خوب

Afshinshailin said:
سلام دوستان
بر اساس خبري كه در مورد دوستم كه كپي پاسپورت ازش خواسته بودند امروز پاس ريكوست شد و نكات مورد توجه به شرح زير است:
٢- مديكال ايشان ١٣ ژوئن بوده و مهلت دريافت ويزا ٦٠ روز و اعتبار ويزا تا ١٣ ژوئن ٢٠١٣
٣- پرونده ايشان ايپريل ٢٠٠٩ و از شكايتي هابوده كد ٠٢١٣ امتياز ٦٧ و زبان ١٦ امتياز

بسیار بسیار ممنون. ایشالله به زودی نوبت شما بشه

Afshinshailin said:
سلام دوستان

مرسیییییییییییییییییی ایشالله برای خودتون​

shamloo said:

از کجا معلوم که وحید مدیکال نگرفته؟؟؟؟؟
:P :P :P

! اگر مدیکال گرفته بود دنبال افیسر مجرد توی سفارت کانادا نمی گشت

Afshinshailin said:
سلام دوستان

مبارکش باشه افشین جان
همین که شروع به خروجی کردن باید مدیکال های مجدد هم شروع بشه تا این قوم مدیکال نداده به آرزوشون برسن

Peymanrs said:

فرناز جان ما توی این بیابون تشنه یک قطره آبیم
?!!??اون موقع شما همبرگر پر پنیر و قارچ می خوای

:-\وای منم دلم خواست
من هم آب می خوام و هم همبرگر بطور همزمان هم می خوام
ترجمه اش اینه که من هم مدیکال می خوام هم پاس ریکوئست بطور همزمان هم می خوام

کاش حداقل همبرگر ه رو می دادند وای چقدر هوس کردم پاسپورت و ول کنید :P

Afshinshailin said:
سلام دوستان

ممنون افشین جان از این خبر خوبتون
دوستتون سفر خارجی هم داشتن؟

kmahyar said:

! اگر مدیکال گرفته بود دنبال افیسر مجرد توی سفارت کانادا نمی گشت
فکر کنم یکی از شرایط کار تو سفارت کانادا اینه که متاهل باشی ، ا 8)

.Warszawa هم میگه Warsaw به Polski که می گه Polish بچه ها دقت کردید این مهیار چقدر ادعای زبان لهستانیش می شه. به
:P :P :Pهمین پاچه خواریارو کرده که خارج از نوبت اول از همه پاس ریکوئست شده. برین لهستانیتون رو تقویت کنید جواب می ده.

helensalon said:

ممنون افشین جان از این خبر خوبتون
دوستتون سفر خارجی هم داشتن؟
ايشان مدير خاور ميانه است و سفر هاي كاري خاورميانه اروپا و امريكا داشته است