+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
saeedm said:
با چه برنامه ای باید بازش کنم ؟

شوخی می کنید یا جدی میگید یعنی هنوز پاورپوینت مایکروسافت افیس توی کانادا نیومده !؟

Peymanrs said:

هست، باید آفیس 2003 به بعد داشته باشی و با پاور پوینت بازش کنی PPSX فایلش
;Dراستی دستم درد نکنه، خیلی زحمت کشیدم
در ضمن آفیس 2013 هم اموده، خیلی باحاله
ویندوز 8 هم تا آبان می یاد
می گم عجب فرومی شده، دقیقا شده چت !!! خدا از سر تقصیرات جان کوچولو بگذره، نصف شبی جمع شدیم درباره لهجه مشهدی و شیرازی و آفیس و ویندوز حرف می زنیم
پیمان خان ممنون
فایلش کجاست ؟​

Peymanrs said:

قربونت مهیار جان
???راستش بیشتر برای خودم هم این کار رو کردم، چون دارم سرگیجه می گیرم با این فونتهای عجیب و غریب بچه ها و از چپ به راست نوشتنشون
:)در ضمن من 4131 هستم، کارمون همین چیزهاست دیگه

مطمئنا کارت همین چیزاست ولی اینجا لطف کردی، انجام وظیفه نبوده
;)

Peymanrs said:

می گم عجب فرومی شده، دقیقا شده چت !!! خدا از سر تقصیرات جان کوچولو بگذره، نصف شبی جمع شدیم درباره لهجه مشهدی و شیرازی و آفیس و ویندوز حرف می زنیم

امتیاز دادم دیگه عزیزم ;D عادت کرده بودیم تو فروم تشکر نکنیم :P

[size=10pt][size=10pt]چند مدت پیش در ایمیلی از وکیل خواستم تا در مورد وضعیت سهمیه ویزا در آفیسها یه تحلیلی بهم بده . گفت که هدف حمله بعدی اونجا خواهد بود . الان دیدم این مطلب رو ذکر کردن . ضمنا انگار هنوز خبری از دادگاه 18 جولای نیست ! [/size] [/size]
http://www.parscanada.com/_2332-مذاکره-خانم-پارکر-با-قاضی-دادگاه-فدرال

Peymanrs said:

پیمان جان منهم خواستم بهت امتیاز بدم ولی سیستم اینجا دستم رو بسته
:(
یکی طلبت
;D
!!!اگه خواستید هر وقت خبری شد و بحث ها جدی شد میریم آکادمیا کفه، که سر و ته قضیه از دستمون در نره
::)
پیمان جان اگر ممکنه، لینک این آموزش رو بزار تو امضات

امتیاز که میدم اینو میگه
Sorry, you can't repeat a karma action without waiting 168 hours.
فکر میکردم کارما یه قانون توی بوده هست که نیکی کنی نیکی یبینی و بدی کنی بدی ........تا 168 ساعت دیگه شاید مدیکال من اومد و رفتم !

یچه ها من دیگه کم کم نگران مدیکال شدم هیچکی نظری نداره ؟ نوشتن اینجا هم سخته برام هروقت خواستم بنویسم پیام اخطار داده ظاهرا باید فقط نوشته های دوستانو بخونم

shamloo said:

پیمان جان منهم خواستم بهت امتیاز بدم ولی سیستم اینجا دستم رو بسته
:(
یکی طلبت
;D
!!!اگه خواستید هر وقت خبری شد و بحث ها جدی شد میریم آکادمیا کفه، که سر و ته قضیه از دستمون در نره
پیمان جان اگر ممکنه، لینک این آموزش رو بزار تو امضات

حسن اینجا نسبت به آکادمیاکافه اینه که اینجا به اینترنت اکسپلورر جواب میده ولی آ ک با کروم یا فایرفاکس بهتر کار میکنه

saeedm said:
[size=10pt][size=10pt]چند مدت پیش در ایمیلی از وکیل خواستم تا در مورد وضعیت سهمیه ویزا در آفیسها یه تحلیلی بهم بده . گفت که هدف حمله بعدی اونجا خواهد بود . الان دیدم این مطلب رو ذکر کردن . ضمنا انگار هنوز خبری از دادگاه 18 جولای نیست ! [/size] [/size]
http://www.parscanada.com/_2332-مذاکره-خانم-پارکر-با-قاضی-دادگاه-فدرال

به به میبینم که داری عادت میکنی به تایپ کردن تو اینجا
;D
من و یک سری از دوستان قبلاً تو آآ سر این قضیه صحبت کردیم
چه در فروم 38 تایی های آنکارا با آرمین عزیز و چه در فروم اختصاصی خودمون
تو فروم 38 رشته ایی های ورشو هم اشاره ایی بهش شد
من پیشنهاد نامه نگاری هم دادم بابت اعتراض به این موضوع به خصوص در مورد آنکارا
لینک مطلب
ولی یکسری از دوستان معتقد بودن حداقل در مورد آنکارا زوده قضاوت، چون مشکل اصلی آنکارا در حال حاضر بیشتر عدم صدور مدیکال هستش تا ویزا؟
واسه دو نفر از دوستان تو آآ دوباره پیغام خصوصی گذاشتم به استناد همین خبری که گذاشتی و دوباره پیشنهاد اعتراض رو مطرح کردم

mercedeh said:
یچه ها من دیگه کم کم نگران مدیکال شدم هیچکی نظری نداره ؟ نوشتن اینجا هم سخته برام هروقت خواستم بنویسم پیام اخطار داده ظاهرا باید فقط نوشته های دوستانو بخونم

فایلی پیمان جان زحمتش رو کشیدن و تو پست زیر گذاشتن رو واسه آموزش نوشتن تو فروم، دانلود کنید
Peymanrs said:

آپلودش کردم Mediafire حامد جان توی
این هم لینکش

shamloo said:
به به میبینم که داری عادت میکنی به تایپ کردن تو اینجا
;D
من و یک سری از دوستان قبلاً تو آآ سر این قضیه صحبت کردیم
چه در فروم 38 تایی های آنکارا با آرمین عزیز و چه در فروم اختصاصی خودمون
تو فروم 38 رشته ایی های ورشو هم اشاره ایی بهش شد
من پیشنهاد نامه نگاری هم دادم بابت اعتراض به این موضوع به خصوص در مورد آنکارا
ولی یکسری از دوستان معتقد بودن حداقل در مورد آنکارا زوده قضاوت، چون مشکل اصلی آنکارا در حال حاضر بیشتر عدم صدور مدیکال هستش تا ویزا؟
واسه دو نفر از دوستان تو آآ دوباره پیغام خصوصی گذاشتم به استناد همین خبری که گذاشتی و دوباره پیشنهاد اعتراض رو مطرح کردم

فعلا دارم باهاش ور میرم ببینم چطوریه
خیلی مهمه که به این ماجرا هم اعتراض بشه . اما نه با نامه من و شما ....چون جدی گرفته نمیشه . فشارهای گروهی و حتی حزبی بهتر جواب میده . گرچه ممکنه نتیجه بخش هم نباشه . به هر حال من آماده هستم که تو این شکایت هم شرکت کنم . اون ده دلار هم که گفتم میخوام ببرم میدم واسه اینکار ..... کسی اعتراضی داره ؟ ....... نبود ؟