+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

Majid Mujawer

Newbie
Nov 20, 2022
2
0
سلام و وقت شما بخیر.
من یک افسر ارتش افغانستان بودم که همرای آیساف نیز همکاری میکردم ولی از ایشان اسناد زیادی ندارم ولی فعلا در داخل افغانستان با تهدید مرگ روبرو هستم‌. من به سه دلیل عمده با تهدید روبرو هستم.
۱ یک افسر بلند رتبه ارتش بودم که با آیساف همکاری میکردم.
۲ یک هزاره فارسی زبان هستم
۳ یک شیعه مذهب هستم.
پس لطفا مرا یا کمک کنید تا از افغانستان بیرون شوم یا اگر مطابق قوانین مهاجرتی شما شامل برنامه شما نمی‌شوم مرا رهنمایی کنید تا هرچی زودتر از افغانستان همرای خانواده ام بیرون شوم.
بااحترام، عبدالمجید مجاور

سلام و وقت شما بخیر.
من یک افسر ارتش افغانستان بودم که همرای آیساف نیز همکاری میکردم ولی از ایشان اسناد زیادی ندارم ولی فعلا در داخل افغانستان با تهدید مرگ روبرو هستم‌. من به سه دلیل عمده با تهدید روبرو هستم.
۱ یک افسر بلند رتبه ارتش بودم که با آیساف همکاری میکردم.
۲ یک هزاره فارسی زبان هستم
۳ یک شیعه مذهب هستم.
پس لطفا مرا یا کمک کنید تا از افغانستان بیرون شوم یا اگر مطابق قوانین مهاجرتی شما شامل برنامه شما نمی‌شوم مرا رهنمایی کنید تا هرچی زودتر از افغانستان همرای خانواده ام بیرون شوم.
بااحترام، عبدالمجید مجاور

I'm sorry for your situation.

Unfortunately this is not a government web site and no one here can help you be selected for immigration to Canada.

Please go to the government of Canada web site that provides instructions on how to apply if you qualify.

https://www.canada.ca/en/immigratio...l-measures/eligible-humanitarian-program.html

• Sad
Reactions: Taweda