+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

Albanian- Visa Office Rome

es

Hero Member
Jan 18, 2012
296
4
Category........
Visa Office......
Roma
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
25.07.2011
Doc's Request.
september 2013
Nomination.....
CSQ 20.01.2016
AOR Received.
25.01.2012 federal AOR 25.04.2016
IELTS Request
IELTS Tef-aq sent B2
Med's Request
27.07.2016
Med's Done....
05.08.2016
Passport Req..
soon
VISA ISSUED...
soon
LANDED..........
When God has decided!
pershendetje :)

te gjith aplikanteve nga shqiperia qe kane zyren e vizave ne Rome ju lutemi te publikoni te dhenat tuaja.

une jam ne pritje te kerkeses per pasaporta e cila po vonon shume
le te shpresojme qe Roma te punoje dhe me dosjet tona.

ju uroj fat
 
  • Like
Reactions: Enxhi and dorian1
 

es

Hero Member
Jan 18, 2012
296
4
Category........
Visa Office......
Roma
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
25.07.2011
Doc's Request.
september 2013
Nomination.....
CSQ 20.01.2016
AOR Received.
25.01.2012 federal AOR 25.04.2016
IELTS Request
IELTS Tef-aq sent B2
Med's Request
27.07.2016
Med's Done....
05.08.2016
Passport Req..
soon
VISA ISSUED...
soon
LANDED..........
When God has decided!
Hi all applicants of visa office Rome :)

Please write here your timeline
 

Orjetazh

Full Member
Oct 16, 2015
29
2
Category........
QSW
faleminderit qe ke hapur kete profil

Te lutem mund te me ndihmosh si ta plotesoj kete timelinin qe keni juve anash (dmth kete gjene qe del ne te majte gjithmone kur shkruan nje member). Une provova ta shtoj por spo e gjej dot.

Thanks
 

loddion

Full Member
Jul 18, 2013
23
0
Category........
Visa Office......
Sydney,NS/Rome
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
29-11-2015
AOR Received.
02-02-2016
Med's Request
27-07-2016
Med's Done....
03-08-2016
Passport Req..
Who knows...
My timeline! :eek: :eek: :eek:
 
 

es

Hero Member
Jan 18, 2012
296
4
Category........
Visa Office......
Roma
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
25.07.2011
Doc's Request.
september 2013
Nomination.....
CSQ 20.01.2016
AOR Received.
25.01.2012 federal AOR 25.04.2016
IELTS Request
IELTS Tef-aq sent B2
Med's Request
27.07.2016
Med's Done....
05.08.2016
Passport Req..
soon
VISA ISSUED...
soon
LANDED..........
When God has decided!
this is our month
let's hope
 

es

Hero Member
Jan 18, 2012
296
4
Category........
Visa Office......
Roma
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
25.07.2011
Doc's Request.
september 2013
Nomination.....
CSQ 20.01.2016
AOR Received.
25.01.2012 federal AOR 25.04.2016
IELTS Request
IELTS Tef-aq sent B2
Med's Request
27.07.2016
Med's Done....
05.08.2016
Passport Req..
soon
VISA ISSUED...
soon
LANDED..........
When God has decided!
Orjetazh said:
Hahahah po ke te drejte. Nuk i vura rendesi.
Po per te qare dhe qeshur eshte timeline tone. Ne korik me behen 6 vjet me kete procedure. Le te shpresojme te kemi mare vizat dhe te jemi ne Montreal deri atehere.
 

Orjetazh

Full Member
Oct 16, 2015
29
2
Category........
QSW
Si perfundim nuk e gjeta ku vendoset ky timeline qe keni juve anash majtas ketu ne forum.
 
 

es

Hero Member
Jan 18, 2012
296
4
Category........
Visa Office......
Roma
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
25.07.2011
Doc's Request.
september 2013
Nomination.....
CSQ 20.01.2016
AOR Received.
25.01.2012 federal AOR 25.04.2016
IELTS Request
IELTS Tef-aq sent B2
Med's Request
27.07.2016
Med's Done....
05.08.2016
Passport Req..
soon
VISA ISSUED...
soon
LANDED..........
When God has decided!
Orjetazh said:
Si perfundim nuk e gjeta ku vendoset ky timeline qe keni juve anash majtas ketu ne forum.
Kliko lart Ku shkruhet Profile
Me pas hapet nje faqe ku ne te majte shkruhet modify profile do klikosh me poshte tek Forum profile information.
Me pas ploteso te dhenat
 

loddion

Full Member
Jul 18, 2013
23
0
Category........
Visa Office......
Sydney,NS/Rome
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
29-11-2015
AOR Received.
02-02-2016
Med's Request
27-07-2016
Med's Done....
03-08-2016
Passport Req..
Who knows...
time line plotesohet vetem pasi te keni bere rreth 10/15 postime
 

ArjonDJ

Star Member
Apr 19, 2017
75
26
Tirana
NOC Code......
0125
App. Filed.......
18.05.2017
AOR Received.
7.7.17
Pershendetje,

Pak vone ndoshta per kete thread, por doja te dija, sa ju vonoi procedura me zyren e vizave ne Rome.?

Faleminderit!
 
 

ca001

Member
Aug 3, 2017
15
4
Pershendetje, ju lutem a mund te me thoni sa kohe mbas interv moret email per te depozituar passap. Un kam 4 jav qe pres dhe asgje..
Fat e mbaresi per te gjithe ne!
 

ca001

Member
Aug 3, 2017
15
4
pershendetje :)

te gjith aplikanteve nga shqiperia qe kane zyren e vizave ne Rome ju lutemi te publikoni te dhenat tuaja.

une jam ne pritje te kerkeses per pasaporta e cila po vonon shume
le te shpresojme qe Roma te punoje dhe me dosjet tona.

ju uroj fat
Pershendetje, sa ju ka vonuar ju pas intervistes kerkesa per te depozituar passaportat dhe besoj vjen me email?
Faleminderit